Bildirim
iPhone 4S Yurtdışı Stok Durumu: ABD'de online unlocked satis basladi!!! (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: deagle100
28'inde Finlandiya'ya gidiyorum bulur muyum?
Finlandiya'da kilitsiz satış var.
?_____________________________ -
i4 çıktığında pakistanlı ve hindistanlılar burdaki doğubank tayfasından daha beter bi şekilde telefonu karaborsaya düşürmüşlerdi..gece 1-2'de gelip sıraya giriyorlar ve resmen aralarında nöbet değişimi yaparak sabahı buluyorlardı. çoluk çocuk kadın ne kadar insan varsa hepsi sıraya giriyordu. haliyle mağaza açıldığında da ne kadar stok varsa hepsini onlar alıyordu..
şimdilerde de durum farklı değildir sanırım ama gidip birebir doğrulayacak birisi olursa daha iyi olur sanırım..İngiltere'ye gidecek olanlar apple storeların yerlerine haritadan baksınlar..hepsi merkezde olduğu için bir iki mağazaya birden uğrayabilirler..Covent Garden ile Regent Street arası yürüyerek 20-25 dk filan sürüyor...
Westfield ile Brent Cross'daki mağazalar için metroyu kullanmanızı öneririm..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 20 Ekim 2011; 14:45:21 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: bluerdem
quote:
Orijinalden alıntı: aftermath666
İNGİLTERE stok lazım yok mu sesimizi duyan bir bilgi ey gençlik
gelecek ay başı İngilteredeyim inşallah hemde caddenin başında store varmış daha ne isterim ki
Londra merkezde 3 tane Apple Store var..biraz uzakta da bir tane daha var.. :)
- Regent Street
- covent garden
-westfield shopping center
- bunu hatırlayamadım ama white city olabilir :)))
Shepherd's Bush Westfield Shopping Center
Shepherd's Bush'dan bi sonraki station White City._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: SlimShady
Shepherd's Bush Westfield Shopping Center
Shepherd's Bush'dan bi sonraki station White City.
yok yok hatırladım dostum sonradan :) 4.Store Brent Cross'ta ;) Westfield'a giderken dediğin gibi White City durağı daha yakın oluyor..
quote:
Orijinalden alıntı: kenansagun
quote:
Orijinalden alıntı: onuruno99
merhaba. fransa'da paris opera apple store'da 4s ler 14 ekim cuma günü satışa çıktı. öyle yoğun bir izdiham yoktu. ama düzenli olarak gelip alanlar vardı. kapıda hangi renk istediğini soruyorlar ona göre bir küçük kart veriyorlar. mağazaya girerken seni bir görevli karşılıyor ve elindeki karta göre telefonu getiriyor gerçekten çok güzel bir ortam, organizasyon vardı. ellerinde sadece 16gb vardı her iki renkte de. bizim arkadaşlar baya bi alım yaptılar. 629 euro satış fiyatı tax free den yaklaşık 77 euro gibi geri alıyorsun sana 550 euro gibi mal oluyor o da kurla kabaca 1350 1400 arası bir rakam oluyor. kapıda iki adet alma sınırı var ama alıp sonra tekrar en baştan yine alabiliyorsun o kadar kasmıyorlar. fakat cuma akşam mağaza kapandığında yine oradaydım üstleri 4s dolu olan tezgahların hepsi bomboştu. şu anki durumu bilemiyorum.
bu arada tax free telefonlarda %12 düşüyor. apple storun hemen yanında lafayette içinde tax free ofisi var. kredi kartınla apple store'a ödüyorsun çıkıp hemen oraya geçiyorsun sana nakit 77 euro sayıveriyorlar. ama store'a nakit verirsen işler uzuyor havalanında halletmen gerekiyor.
çok teşekkür ederim ben 4 kasım ila 12 kasımda pariste olacğaım inşallah bulurum. bu arada tax free için sade kasa fişi alsam yeterlimi. sonra gidip şehir içindeki tax free ofisinde iademi alabilirmiyim. havlimanından almak istemiyorum o sebeple
metro ile opera lafayette duraklarından birine git. çıkışında zaten apple store'u görürsün. yanına mutlaka pasaportunu al o olmadan işlem yapamıyorlar. ödemeyi kredi kartınla yap sen tax free istiyorum dediğinde sana tax free işlemlerini appledakiler yapıp bir zarf şeklinde veriyorlar zaten. hemen apple karşısında lafayette içinde tax free ofisine git. zarfı ver 77 euro nakitini al. en son türkiyeye döneceğinde check in işlemlerinin yapıldığı alanda thy bankolarının hemen arkasında bir ofis daha var. lafayette den paranı alırken birde belge veriyorlar onu hava alanında sadece kaşeletiveriyorsun. 2 dakkalık iş. hepsi bu kadar.
bu arada aktivasyon istersen onuda hallediyorlar anında. bence yaptır çünkü eğer paketi onlar açar ve telefonda bir sıkıntı çıkarsa hemen yenisini veriyorlarmış. diğer türlü işler uzar sanırım. aktive edip wifi falan deniyorlar hemen orada 10 dakkanın içinde.
şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan!
Merhaba,
Yakında fransaya (paris) gideceğim, alışveriş yapıp dönmek istiyorum.
Ancak taxfree olayında bir noktayı anlamadım, bazıları appstore dan aldığınız zarfı postalamanız gerekiyor falan diyorlar...
Sizin yazdıgınız sekilde yapılınca tamamiyle halloluyormu?
Ayrıca gitmeden önce appstore'dan randevu almaya gerek varmı?
teşekkürler_____________________________ alışveriş yaptıklarım: mrmussy,MurNesPc,stiles,SertaGE
-
Slm arkadaşlar. Mersinde yaşıyorum. kredi kartıyla apple.com/store dan iphone 4s simfree siparişi verebiliyormuyuz (kasımda tabiki) yani türkiye ye free shipping geliyormu. 649$ dan başka para ödermiyim kargo direk eve teslim yapıyormu.. Bilgi verirsenin sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alerden -- 20 Ekim 2011; 17:25:58 >_____________________________ -
applestore'dan alacağınız tax free belgesiyle havaalanından direkt nakit ya da kredi kartına ödeme şeklinde geri alabiliyorsunuz..eğer ofis kapalıysa ülkeye döndükten sonra da posta yoluyla belgeleri Global Refund'a iletip yine kredi kartınıza ödemeyi alabilirsiniz.
randevu almanıza da gerek yok.._____________________________
-
Peki Almanyada applestore'lar harici başka yerlerde satıştamı, vodafonelarda örneğin? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: storm660
Peki Almanyada applestore'lar harici başka yerlerde satıştamı, vodafonelarda örneğin?
mediamarkt ya da saturn gibi mağazalarda da satış vardır kesin._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: otchill
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kenansagun
quote:
merhaba. fransa'da paris opera apple store'da 4s ler 14 ekim cuma günü satışa çıktı. öyle yoğun bir izdiham yoktu. ama düzenli olarak gelip alanlar vardı. kapıda hangi renk istediğini soruyorlar ona göre bir küçük kart veriyorlar. mağazaya girerken seni bir görevli karşılıyor ve elindeki karta göre telefonu getiriyor gerçekten çok güzel bir ortam, organizasyon vardı. ellerinde sadece 16gb vardı her iki renkte de. bizim arkadaşlar baya bi alım yaptılar. 629 euro satış fiyatı tax free den yaklaşık 77 euro gibi geri alıyorsun sana 550 euro gibi mal oluyor o da kurla kabaca 1350 1400 arası bir rakam oluyor. kapıda iki adet alma sınırı var ama alıp sonra tekrar en baştan yine alabiliyorsun o kadar kasmıyorlar. fakat cuma akşam mağaza kapandığında yine oradaydım üstleri 4s dolu olan tezgahların hepsi bomboştu. şu anki durumu bilemiyorum.
bu arada tax free telefonlarda %12 düşüyor. apple storun hemen yanında lafayette içinde tax free ofisi var. kredi kartınla apple store'a ödüyorsun çıkıp hemen oraya geçiyorsun sana nakit 77 euro sayıveriyorlar. ama store'a nakit verirsen işler uzuyor havalanında halletmen gerekiyor.
çok teşekkür ederim ben 4 kasım ila 12 kasımda pariste olacğaım inşallah bulurum. bu arada tax free için sade kasa fişi alsam yeterlimi. sonra gidip şehir içindeki tax free ofisinde iademi alabilirmiyim. havlimanından almak istemiyorum o sebeple
metro ile opera lafayette duraklarından birine git. çıkışında zaten apple store'u görürsün. yanına mutlaka pasaportunu al o olmadan işlem yapamıyorlar. ödemeyi kredi kartınla yap sen tax free istiyorum dediğinde sana tax free işlemlerini appledakiler yapıp bir zarf şeklinde veriyorlar zaten. hemen apple karşısında lafayette içinde tax free ofisine git. zarfı ver 77 euro nakitini al. en son türkiyeye döneceğinde check in işlemlerinin yapıldığı alanda thy bankolarının hemen arkasında bir ofis daha var. lafayette den paranı alırken birde belge veriyorlar onu hava alanında sadece kaşeletiveriyorsun. 2 dakkalık iş. hepsi bu kadar.
bu arada aktivasyon istersen onuda hallediyorlar anında. bence yaptır çünkü eğer paketi onlar açar ve telefonda bir sıkıntı çıkarsa hemen yenisini veriyorlarmış. diğer türlü işler uzar sanırım. aktive edip wifi falan deniyorlar hemen orada 10 dakkanın içinde.
şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan!
Merhaba,
Yakında fransaya (paris) gideceğim, alışveriş yapıp dönmek istiyorum.
Ancak taxfree olayında bir noktayı anlamadım, bazıları appstore dan aldığınız zarfı postalamanız gerekiyor falan diyorlar...
Sizin yazdıgınız sekilde yapılınca tamamiyle halloluyormu?
Ayrıca gitmeden önce appstore'dan randevu almaya gerek varmı?
teşekkürler
kesinlikle öyle bişey yok. al apple storedan zarfı 100 metre yürü lafayette deki ofisden %12 tutarında nakitini ve bir dekontu al. havaalanına gittiğinde verdikleri dekonta bir kaşe bastır. bitti gitti. geçen hafta bizzat yaşadığımız olayı anlatıyorum. gerisi boş.._____________________________
-
Dubaide sim free çıkmış mıdır ? _____________________________
PSN ID:ZaferKalaTR
-
amerikadan tanıdık vasıtasıyla getirmeyi düşünüyorum ama en erken 1 ay sonra oradan buraya gelecek biri çıkacak, bundan dolayı acaba ürünü kargo ile gift olarak yollama yapılırsa gümrükte sorun çıkar mı, çıktı diyelim telefon geri mi yollanır yoksa memurların eline oyuncak mı olur ? _____________________________ 
“Bir memleket gibidir gemi.” -
Slm arkadaşlar. Mersinde yaşıyorum. kredi kartıyla apple.com/store dan Türkiyeye iphone 4s simfree siparişi verebiliyormuyuz (kasımda tabiki) yani türkiye ye free shipping geliyormu. 649$ dan başka para ödermiyim kargo direk eve teslim yapıyormu.. Bilgi verirsenin sevinirim. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: alerden
Slm arkadaşlar. Mersinde yaşıyorum. kredi kartıyla apple.com/store dan Türkiyeye iphone 4s simfree siparişi verebiliyormuyuz (kasımda tabiki) yani türkiye ye free shipping geliyormu. 649$ dan başka para ödermiyim kargo direk eve teslim yapıyormu.. Bilgi verirsenin sevinirim.
gümrüğe takılırda dubaide sim freeler çıktı mı ?_____________________________
-
kargo ile iphone getirtmek isterseniz türkiyedeki satış fiyatına eşit ya da daha fazlaya gelir. _____________________________ 331.DÖNEM BİLGİ EKRANI
ÇANAKKALE BOĞ. KOM.LIĞI KARARGAH DESTEK KITALAR KOMUTANLIĞI 2. SNF YANGIN SAVUNMA MERKEZİ -
Hollanda'da simfree satış olacak mı acaba? 28 ekim'de çıkıyor yanılmıyorsam orada.
Bir de fiyatı ne olur acaba? -
Dubaide simfree çıktı mı arkadaşlar acil lazım _____________________________
-
Ayın 28 de arkadaş gelecek abd manhattın midır nedir eyaletinden sipariş vericem,bazı sorularım var applestore varmı orda? Gelirken yanında kaçtane getirebilir ve abdye en ucuz nasıl para gonderebilirim acaba unlocked satısı varmıdır _____________________________ [link=http://forum.donanimhaber.com/m_8300642/tm.htm][simage]http://img517.imageshack.us/img517/5199/dhkonyallart
..::GONYA&amp;amp;amp;#39;lıyım, GONYA&amp;amp;amp;#39;lısın, GONYA&amp;amp;amp;#39;lı, GONYA&amp;amp;amp;#39;lıyız, GONYA&amp;amp;amp;#39;lısınız, GONYA&amp;amp;amp;#39;lılar::.. -
forumda daha önce onlarca konu açıldı ama hala postayla Türkiye'ye telefon gelip gelmeyeceğini soran arkadaşlar var!
Türkiye'ye hiçbir şekilde posta yoluyla telefon sokamazsınız..üstünde gift, hediye, bağış vs ne yazarsa yazsın..! vergisini ödemek istiyorum deseniz bile teslim alamazsınız gümrükten! bu kadar kesin ve net..
ülkeye gelirken de kaç tane getirebileceğiniz tamamen şansa bağlı..ben ingiltere'den 3 tane ile giriş yapmıştım..kimse bakmamıştı bile.2 tane alırsınız, şans size güler gel bakalım derler..belli olmaz yani.._____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı