Bildirim
iPhone 5S Frankfurt/Almanya Stok Durumu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Almanya'da şuan neredeyse hiç bir yerde yok. Sadece bir şehirdeki apple storeun önünde yatarak alıyormuş millet yoksa bende getirtecektim. -
quote:
Orijinalden alıntı: farukclkk
Almanya'da şuan neredeyse hiç bir yerde yok. Sadece bir şehirdeki apple storeun önünde yatarak alıyormuş millet yoksa bende getirtecektim.
Yapma hocam ya bende 2 tane getirtmeyi düşünüyordum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pariste de yok, hatta iphone 5 bile yok. Arkadaşımdan istedim. Bugün geldi ve yok dedi. -
sankı co ucuz almanyada 2 tane alacakmıs 700 euro tanesı, mantıklı ol -
aynen master arkadasın dedği gibi, 700 euro ; 2,7 ile çarpın = =1890 vergin yok daha... -
quote:
Orijinalden alıntı: dbmaster
sankı co ucuz almanyada 2 tane alacakmıs 700 euro tanesı, mantıklı ol
Daha ucuza nerde var varsa soylede alalım. Buraya apple store acilinca 2000 tlnin altina dusecegini hic sanmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: navigator_
aynen master arkadasın dedği gibi, 700 euro ; 2,7 ile çarpın = =1890 vergin yok daha...
Vergi yok bir tanede.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
700 euro vergi dahil fiyat yaklasik 75 euro tax free alinir. Cihazin maliyet 625 euro ya gelir. Vergiden kastiniz 115 tl lik kayitsa, o vergi degil harçtır.
100 150 tlkar yapacam diye garantiden olmam. Tam anlamiyla geteksizlik.
quote:
Orijinalden alıntı: karti
700 euro vergi dahil fiyat yaklasik 75 euro tax free alinir. Cihazin maliyet 625 euro ya gelir. Vergiden kastiniz 115 tl lik kayitsa, o vergi degil harçtır.
115 tl ye sen harç de ben vergi diyim. sonucda cebimden çıkıyor. Harç güzel kılıf... -
he bu arada yazmadan edemicem;
Harçlar da vergiler gibi zorunlu olarak ödenirler.Nitekim Anayasamızın 73. maddesinde, 'Vergi,resim, harç ve benzeri mali yükümlülükler kanunla konulur, değiştirilir veya kaldırılır.' hükmü yer almaktadır.
Belirgin fark da, harçda bir fayda elde ediyosun, vergide ise karşılıksız ödüyosun.
neyse benim alana girince yazayım dedim. -
Karşılığında hizmet aldığın için adı harç ben demiyorum yasa diyor. Kendin söylemissin zaten.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
evet karti kardeş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X