Yarbay
17 Aralık 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
27 üye
Görüntülenme
Toplam: 84 (Bu ay: 3)
Gönderileri
Arkadaslar mercedes e250cgi coupe ile bmw 3.28i arsında kaldim. Performans bakıyordum ama e250i de cok asagi kalmaz ve mercedesin çekiciliği aldi beni bmwde iyi fakat 5 saatir bakıyorum cok kararsizim sizin düşünceleriniz nedir. Birde biri d biri e sınıfı.
Sizce hangisinin yol tutusu daha iyidir c sinifinda 2017 modelleri baz alirsak ?

Bmw 1 serisi mi ?

Focus mu ?

Astra mi ?
Arkadaslar ben mi bulamiyorum yoksa sadece 3.18i mi satiliyor artik benzinli olarak ??
Arkadaslar bu fiyatlara kadar motoru guclu tavsiye edebilecegeniz bir afac var mi ? Guclu dedigim 200 hp ustu
Ya insigniada ilk once 1.6 turbo 180 hp motor vardi
Sonra 1.6 sidi 170 hp oldu simdi son kasa insigniada
1.5 turbo 165 hp motor var niye git gide dusuyor bu motor gucu aksine artmasi gerekmez mi?
http://urun.n11.com/oto-lastik/petlas-24540-r17-95w-velox-sport-pt741-yaz-oto-lastigi-2017-urt-P162543469

Arkadaslar bu lastikten almayi dusunuyorum ama kullanan var mi ? Yol tutusu yuksek hiz performanslari nasildir ?

Yorumlarinizi alabilir miyim ?

Astra j 1.3 dizel aracima takmayi planliyorum bu arada.
arkadaslar ikininde full Paket olacagini dusunursek hangisini tercih ederdiniz ?

Suanda astra j 1.3 dizel aracim var ve yol tutusundan cok memnunum ayni hissiyati golftede yakalabilir mi ?

Birde ben yuksek hizlarda aracim guven veriyor golftede ayni sekilde mi ?

Normalde gene astra alirdim ama bu golfum multimedya sistemi muthis olmus ve göstergeleri digital insan farklilik ariyor cok arada kaldim.
Arkdaslar simdi bu aractan alsak eskisehir gibi bi yerde normal bir sitede oturan insan bunu nasil sarj edicek ? Yani bir yerlerden elektrik mi cekmek lazim kucuk sehirlerde böyle araclar kullanila bilir mi ?

Birde uzun yola cikilir mi böyle araclarla örnegin eskisehirden yazlik yerlere ayvalik taraflarina gidicek olsam sarjim yeterli olur mu ?

Bu aralar cok sardimda elektrikli araclar tasarruf icin....

Birde torku sürekli hissetmenizde cabasi.

Arkadaslar bu arac hakkindaki fikirleriniz nedir su an astra j 1.3 d kullaniyorum motoru guclu arac istiyorum gecri bu aractan sonra yakit konusunda baya bir sikinti olucak gibi ?

Sizce bu arac fiyatini hak ediyor bu ?

Birde cok kalipli bir arac degil astrada öyle ama kasasi genis duruyor gozumde...
Hakkında
Meslek: öğrenci
İlgi Alanları: müzik
Forum İmzası:
Forever Alone
Vienna University Of Technology Elektro Technik
Forum İkinci El İmzası:
Hakkımda:
Dünyanın en büyük mafya oyunu Omerta'ya katılmak için tıkla

Vienna University Of Technology

Elektro Technik
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Apple
Mobil cihaz
iPhone
Dünyadan Futbol
GALATASARAY
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.370
İkinci El Bölümü Mesajları: 58
Konularının görüntülenme sayısı: 39.082 (Bu ay: 756)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 581 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.