Şimdi Ara

iPhone 4S Yurtdışı Stok Durumu: ABD'de online unlocked satis basladi!!! (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.237
Cevap
4
Favori
46.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar iphonenun siyah ve beyazından bir fark var, bu nedendir? Beyaz olanının ekranının en üstünde yine mikrofona benzer bir şey, ama siyahta yok, verdiğim linkte görebilirsiniz. O ne işe yarıyor bileniniz var mı?
    http://www.youtube.com/watch?v=glOjeAkFwFc

Orijinalden alıntı: neu84

arkadaşlar iphonenun siyah ve beyazından bir fark var, bu nedendir? Beyaz olanının ekranının en üstünde yine mikrofona benzer bir şey, ama siyahta yok, verdiğim linkte görebilirsiniz. O ne işe yarıyor bileniniz var mı?

kulak sensörü o siyah şey, siyah modellerde de var ama rengi siyah olduğu için belli olmuyor.. beyazlarda haliyle belli oluyor.. konuşma esnasında bu sensörün önü kapandığında telefon ekranı kapatıyor ki yanlışlıkla bişeylere basılmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

arkadaşlar iphonenun siyah ve beyazından bir fark var, bu nedendir? Beyaz olanının ekranının en üstünde yine mikrofona benzer bir şey, ama siyahta yok, verdiğim linkte görebilirsiniz. O ne işe yarıyor bileniniz var mı?

kulak sensörü o siyah şey, siyah modellerde de var ama rengi siyah olduğu için belli olmuyor.. beyazlarda haliyle belli oluyor.. konuşma esnasında bu sensörün önü kapandığında telefon ekranı kapatıyor ki yanlışlıkla bişeylere basılmasın

Tşk ederim :)

• Arkadaşlar Amerika'dan gelen simfree 4S'lerin model kodu ne? Kutunun dışından anlayabilir miyiz simfree olup olmadığını?

Kendi yıldızını takip et.
  • Hocam bende haftaya ispanyadan iphone 4s 32 gb getirtecem.sizin alım süreciniz nasıl oldu.Barcelona da mağaza nerde,stok her zaman bulunabiliyormu,ayrıca size kaça maloldu ?
  • selam arkadaşlar.ben 2 ay öncesinde Amerikadan 4s unluck aldım.tlf 5.0.1. Arkadaşlar 5.1 güncelleme yapmamam gerektiğnğ söylüyorlar tlf kitlenir diyorlar. fakat bazı forumlarda kişilerin 5.0.1 den 5.1 e yükselttiklerini okuyorum doğruluğu ve güvenirliliği konusunda bilgilerinize ihtiyacım var.yardımcı olursanız çok sevinirim. 5.1 e yükseltmem tlf a bir zarar verir mi?

Orijinalden alıntı: omarkzlyr

selam arkadaşlar.ben 2 ay öncesinde Amerikadan 4s unluck aldım.tlf 5.0.1. Arkadaşlar 5.1 güncelleme yapmamam gerektiğnğ söylüyorlar tlf kitlenir diyorlar. fakat bazı forumlarda kişilerin 5.0.1 den 5.1 e yükselttiklerini okuyorum doğruluğu ve güvenirliliği konusunda bilgilerinize ihtiyacım var.yardımcı olursanız çok sevinirim. 5.1 e yükseltmem tlf a bir zarar verir mi?

Sanırım Pasaport kaydı yapılmayan cihazlar için bu risk geçerli. Tabi bu konu da daha bilgili arkadaşların fikirlerini de bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neu84 -- 16 Mayıs 2012; 15:14:03 >

Arkadaşlar yurtdışından bir 4s geldi bana, cihaz alındığında açıp aktfileştirmiş. mesaj gelmiş 1 hafta sonra kapanacak diye. Kapanırsa telefon, pasaport kaydından sonra açılır mı tekrar?

evet açılır

quote:

Arkadaşlar yurtdışından bir 4s geldi bana, cihaz alındığında açıp aktfileştirmiş. mesaj gelmiş 1 hafta sonra kapanacak diye. Kapanırsa telefon, pasaport kaydından sonra açılır mı tekrar?

evet açılır

Çok teşekkür ederim, içimi rahatlattınız.. Peki pasaport kaydından sonra ayrıca yapılması gereken bişey varmıdır? Yoksa kayıttan sonra yapmam gereken tek şey beklemek mi olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neu84 -- 16 Mayıs 2012; 15:45:44 >

quote:

quote:

evet açılır

Çok teşekkür ederim, içimi rahatlattınız.. Peki pasaport kaydından sonra ayrıca yapılması gereken bişey varmıdır? Yoksa kayıttan sonra yapmam gereken tek şey beklemek mi olacak?

orasını pek bilmiyorum ama ekstra yapılacak bişey yoktur bence.. beklersiniz biraz açılır, zaten kayıt yaptıracağınız bayiye sorun onlar bilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet açılır

orasını pek bilmiyorum ama ekstra yapılacak bişey yoktur bence.. beklersiniz biraz açılır, zaten kayıt yaptıracağınız bayiye sorun onlar bilir

Teşekkür ederim..

• Arkadaşlar iphone da faceden mesaj yazarken cihaz 10sn kadar donuyor bazen, sorunu nedir bir fikriniz var mı? Cihaz daha yeni 1 aylık.

Arkadaşlar iphone da faceden mesaj yazarken cihaz 10sn kadar donuyor bazen, sorunu nedir bir fikriniz var mı? Cihaz daha yeni 1 aylık.

Konuyla alakasini cözemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Arkadaşlar iphone da faceden mesaj yazarken cihaz 10sn kadar donuyor bazen, sorunu nedir bir fikriniz var mı? Cihaz daha yeni 1 aylık.

Konuyla alakasini cözemedim

Haklısınız alakası yok, cihaz yurtdışından geldi diye burası sıcak geldi birden :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ozd87

kuzenim almanyadan gönderecek kargo ile mumkunmu peki.

kargoyla telefon geçmıyo gümrükten gümrükte kalır telefon
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.