ilk trailerdaki siyah saçlı farklı gözüken karakterden tekrar orjinale dönüş var sanırım. son resimlerde ilk oyundakine yakın turuncu kafa bir karakter gözüküyor. hiç yoktan iyidir.
Batman bence daha iyi
oynanabilirlik ve görselliği aksiyonla harmanlayan gow3 ve infamous kadar güzel oyun, konsol aldıracak oyun pek yok sanırım. Batman de iyi ancak infamous2 orjinale verebileceğim max parayı hakedeceklerde benim için ilk sırada. keşke türkçe desteği bunlarda da olsa.ancak sonuç tatmin edici olmadıkça ingilizce olsun razıyım.menü ve altyazıların türkçe olması bile yetebilir çoğumuza.Türkçeyi dışlamaları politik ve aptalca bir strateji bence.satışlar arttıkça pişman olacaklar.
quote:
Orijinalden alıntı: _Riven_
oynanabilirlik ve görselliği aksiyonla harmanlayan gow3 ve infamous kadar güzel oyun, konsol aldıracak oyun pek yok sanırım. Batman de iyi ancak infamous2 orjinale verebileceğim max parayı hakedeceklerde benim için ilk sırada. keşke türkçe desteği bunlarda da olsa.ancak sonuç tatmin edici olmadıkça ingilizce olsun razıyım.menü ve altyazıların türkçe olması bile yetebilir çoğumuza.Türkçeyi dışlamaları politik ve aptalca bir strateji bence.satışlar arttıkça pişman olacaklar.
Türkçe gelicek hocam oyun sabırsızlıkla bekliyorum ilk oyununu çok beğenmiştim ilk oyundaki cole daha iyiydi ama
Oyunun yeni videosunu izledim çevredeki herşey patlayıp yıkılıyordu adam koca binayı yerle bir etti Ama eski Cole daha bir karakterdi bu biraz liseli genç gibi olmuş.
valla çok sevindim bu habere.umarım güzel çevirirler türkçeye. zaten alacaktım bu haberle kararım perçinlendi.
100tl yi pek geçmeden 12 taksit satarsa dnr, orjinal alacak oyuncuların sayısı tatmin edecektir sony i de. uncharted3 de satacak zaten belli. gelişmeler doğruysa Türklerin sonyi pişman etmeyeceğini düşünüyorum.açıkçası buna beş para verilmez dediğim oyun ne kadar çoksa bu oyunun orinal alınmayacaksa ne alınacak dediğim oyunda epey var.
Türk milleti exculusive dışında oyunlara 30Tl den fazla para vermez kanımca. bunu iyi bellesinlerde niye satmıyor türkiyede demesinler sonra.
quote:
Orijinalden alıntı: CBA
quote:
Orijinalden alıntı: _Riven_
Türkçe gelicek hocam oyun sabırsızlıkla bekliyorum ilk oyununu çok beğenmiştim ilk oyundaki cole daha iyiydi ama
Süper güçleri ile ortalığı bir kez daha birbirine katacak olan Cole'un yeni macerası inFamous 2, Sony'nin bu yıl çıkacak olan en iddialı yapımlarından birisi olarak gösteriliyor. Akşam saatlerinde Sony'nin Kuzey Amerika çıkış tarihini 7 Haziran olarak duyurduğu inFamous 2'nin kapak tasarımları da yayınlandı.
Henüz Avrupa çıkış tarihi verilmeyen oyunun Kuzey Amerika kapak tasarımı ile birlikte Avrupa kapak tasarımı da yayınlandı. Kapak tasarımlarına aşağıdan göz atabilirsiniz. Yakında Avrupa çıkış tarihi de açıklanması beklenen oyunun Avrupa kapak tasarımı üstte, Kuzey Amerika kapak tasarımı ise altta yer alıyor.
Avrupa için tasarlanan kapak bence gayet hoş.İlk oyunu daha oynamadım ama oynamayı düşünüyorum 2. oyun Türkçe geleceği için.İngilizcem var ama konuşmaları anlıyamıyorum.Fazla konuşma var mı ilk oyunda?
Beyler Özgür Kirazcı açıkladı oyun Türkçe geliyor
Avrupa gördüğüm en iyi oyun kapaklarından diyebilirim. Neyse beni kapak ilgilendirmiyor tabii.
amerika kapağı tam çizgi roman kapağı gibi olmuş
Çıksada oynasak artık. Türkiye de neden ilgilenilmiyor ilginç aslında.
Şu konu başlığı değiştirilse. Oyun türkçe gelecek, burada öylece bekliyor.
Evet başlık oyunun Türkçe olacağını belirtmeli yoksa ilgi görmez
inFamous 2'nin Bölüm Yaratma Özelliği Tanıtıldı
Sucker Punch'ın bugün yapacağı büyük duyurunun ne olduğu belli oldu. Yapımcının bu sene içerisinde çıkması beklenen PS3'e özel oyunu inFamous 2'de kendi bölümlerimizi tasarlayabileceğiz.
Sahip olacağımız editör araçları ile kendi haritalarımızı ve görevlerimizi tasarlayarak diğer inFamous 2 oyuncuları ile paylaşabileceğiz. Editörde hizmetimize sunulan içerikler arasında inFamous'daki binalar da dahil olmak üzere karakterler, yapılar, düşmanlar ve çeşitli objeler bulunacak.
Sucker Punch, bu görev editörünün betasını önümüzdeki Nisan ayında halka açacak. Bu betaya kayıt olmak istiyorsanız 14 Mart tarihinden itibaren inFamous 2'nin web sitesine girebilirsiniz.
Yapılan duyuru ile birlikte yayınlanan tanıtım videosuna ve ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Merakla bekliyoruz, Haziran'a çok kalmadı. Yazın oynarız güzel güzel. İlk oyuna da çamur atanlar çoktu da ben sıkılmadan bitirip oynamıştım, gayet de eğlenmiştim. Severim böyle superhero konularını, oyunları falan. Bir tek Sucker Punch'ın zırt pırt Cole'un tipiyle oynamış olması uyuz etti beni, bırakın arkadaş kalsın ilk oyundaki gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: ArenuS
Evet başlık oyunun Türkçe olacağını belirtmeli yoksa ilgi görmez