Şimdi Ara

InFamous 2 - Turkce Dublajli Demo Tr PSN De - OYUN ÇIKTI [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.338
Cevap
1
Favori
50.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ares88

Hobaaaa .... abi bu ne ya... MUHTEŞEM olmuş... Bayıldım...

İlk oyunu çok seven biri olarak, bu oyunu ilk gün alacağım şu videoyla garantilendi :)

Yakın dövüşlerde kamera baya dinamik olmuş.. ama insanı yormaz umarım sürekli kameranın yakınlaşıp uzaklaşması, değişmesi falan.. diğer düşmanları görememe gibi birşey olmaz umarım...

Duvardaki elektrik telleriyle yürümesi prince of persia'yı hatrılattı ister istemez..

Bu younda elektriği elimizle fazla kullanmayacağız galiba.. daha çok elimizdeki o aletle dalacağız millete gibi geliyor..

Yıkılabilir çevre çok iyi olmuş ve oyun hiç yavaşlamıyor.. Harbi süperdi ya.. ortalığı birbirine katarım walla oyunu alınca :)

Ama o son sahne neydi öle ya.. helikopterden kaçış.. Ve o son kullanığı güç.. Mükemmel ya.. şu an çok gaza geldim, bu 2011 çok uzak geliyo ya :) bir an ewwel çıksın şu oyun :)

Evet hocam o son sahneye bende bayıldım mükemmeldi.

• İlk oyunda da buna benzer sahneler vardı,helikopter veya kamyonu takip ediyorduk ama bu çok daha aksiyon dolu,daha bir canlı olmuş.Yıkılabilir çevre,geliştirilmiş grafikler,yeni güçler vs. ile yine güzel bir oyun bizleri bekliyor.
  • Cole`un genc hali gibi sanki yeni fark ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

quote:

Orijinalden alıntı: Toruk Macto

Cole`un genc hali gibi sanki yeni fark ettim

yok ama yeni şehir yeni cole yeni güçler.bu felsefeyle geliyor oyun ah seslendirmeciside aynı olsaydı keşke..

Genc adama o ses gitmezdi bence
  • Ben bu Cole'un tipine alışamadım bir türlü ya. Sanki dağcı adam süper kahraman olmuş gibi bir tipi var, o sırttaki çanta falan bir garip. İlk oyundaki tipi süperdi aslında ama. O bahsedilen saç sakal uzaması Batman: Arkham Asylum'da da vardı, zamanla Batman'in sakalı uzar, pelerini falan yırtılır, zırhı zarar görürdü. Bu oyuna da koyarlarsa güzel olur, gayet güzel bir detay oluyor çünkü.

Grafikler gelişmiş, aksiyon dozajı da artırılmış. İlk oyunu bir çok beğenmeyen olmasına rağmen ben bayağı beğenmiştim, bu super hero olaylarını sevdiğimden olsa gerek. Çizgi roman tarzındaki ara videoları da çok hoşuma gitmişti. İkinci oyunu da beğeneceğimden eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Ben bu Cole'un tipine alışamadım bir türlü ya. Sanki dağcı adam süper kahraman olmuş gibi bir tipi var, o sırttaki çanta falan bir garip. İlk oyundaki tipi süperdi aslında ama. O bahsedilen saç sakal uzaması Batman: Arkham Asylum'da da vardı, zamanla Batman'in sakalı uzar, pelerini falan yırtılır, zırhı zarar görürdü. Bu oyuna da koyarlarsa güzel olur, gayet güzel bir detay oluyor çünkü.

Grafikler gelişmiş, aksiyon dozajı da artırılmış. İlk oyunu bir çok beğenmeyen olmasına rağmen ben bayağı beğenmiştim, bu super hero olaylarını sevdiğimden olsa gerek. Çizgi roman tarzındaki ara videoları da çok hoşuma gitmişti. İkinci oyunu da beğeneceğimden eminim.

Onlari atlayamamak da beni delirtmisti.Cunku oyun en az 2 kere oynanacak bi oyundu ve ezberledim sayilir duruma gelmistim

• Youtube'dan izleyemeyenler Tıklayın!!!

• 1. oyun çok iyiydi 2. hemen alıp büyük zevkle oynayacagım.
  • Yikilabilir cevre nerede var? Hemen birseyler uyduruldu sonra oyunda oyle cikmayinca oyun kotu oyun berbat deniyor..
    Onlar parcalanan direkler arabalar olmasin.Dikkatli izleyin.

• Yeni Ionic Vortex Gameplay

http://www.gametrailers.com/video/ces-11-infamous-2/709092

Grafiklere gelin yalnız,ilk oyuna nazaran çok güzel renklendirmişler ortamı,çok iyi görünüyor İlk oyunu ben bitirmiştim,en başarılı open-wordlerden biridir,görevlerin çeşitliliği sayesinde hiç sıkılmıyor insan.Just Cause 2den sonra benim 2. open-world tarzı favori oyunumdur,3.sü Red Faction

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 11 Ocak 2011; 18:42:23 >

• Grafiklerde ciddi iyileşme var,sevindim buna.Valla infamous bu nesildeki favori open-world oyunum.Dolu dolu oyun.İki kez bitirmeme rağmen nedense hala oynama isteği var içimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Yeni Ionic Vortex Gameplay

Grafiklere gelin yalnız,ilk oyuna nazaran çok güzel renklendirmişler ortamı,çok iyi görünüyor İlk oyunu ben bitirmiştim,en başarılı open-wordlerden biridir,görevlerin çeşitliliği sayesinde hiç sıkılmıyor insan.Just Cause 2den sonra benim 2. open-world tarzı favori oyunumdur,3.sü Red Faction

Red Faction dedinde Red Dead Redemption'da güzeldir, open world olarak, birde bu sene Tomb Raider:Reborn çıkacakmış, open world olacakmış.

edit: Infamous 2'yi ben de bekliyorum, süper bir oyun olacak, birinci oyun hakkında bilgim yoktu sırf ikinci oyunun videoları beni mest ettiği için birincisini edindim ve başladım oynamaya :)
    1-2 güne bitermi günde 4-5 saatte?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agarip -- 11 Ocak 2011; 16:51:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: keyn

Cole'un tipi durmadan degisiyor yalniz :] , iste E3 tanitim videosundaki Cole ;

Biraz da ekran goruntusu ;

Ayrica artik buzla ilgili bir guc de kazanmis, videoda inFamous 2'nin 2'si buzdan yapilmisti ama nedir nasildir tam goremedik...

Desmond'a benzemiş

• Çok karizma bir oyun bence, ps3 alma nedenlerimden biridir kendileri. Infamous 2'yi iple çekiyorum.
  • call of duty 90 sayfayken bu oyunun sadece 2 sayfada kalmasına güliyim mi ağlayım mı bilemedim.
  • quote:

Video Youtube'dan silinmiş, GameTrailers'da mevcut ordan izleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: agarip

quote:

Video Youtube'dan silinmiş, GameTrailers'da mevcut ordan izleyebilirsiniz.

Uyarın için saol,verdiğin adresle değiştirdim.

Red Dead Redemption ı ben saymadım çünkü o open-world bir oyun değil,çünkü o bir oyun değil,Rockstarın yaptıkları çok daha üstün bişey ben onları oyundan saymıyorum

Bu arada soruyu görmemişim yanlış hatırlamıyorsam 12-13 saatlik bir gameplayi vardı Infamous un..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 11 Ocak 2011; 18:54:54 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.