Binbaşı
02 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 63 (Bu ay: 2)
Gönderileri
Forumdaşlarım dün arkadaşıma 320 GB lik bir PS3 aldık 2. el. Yalnız kazık yedimiğizi düşünüyorum.
HDD kapasitesinin yazdığı bölümde "Free Space" : x / 149 GB olarak görünüyor.160'lığı kitlediler sanırım bize.Başka bir yerden bakılıyorsa kapasiteye lütfen söyleyin.Yoksa gidip iade edeceğiz.
Arkadaşlar bu aletleri nasıl tanıtıcam Ps3'e
Arkadaşlar, yakın dostuma bi masa üstü toplayacağız.Maalesef araştırma için gerekli bilgiye sahip değilim.Oyun amaçlı bi makine olacak.Önümüzdeki yıllarda da idare edebilecek kapasitede bi sistem istiyoruz.Önerilerde bulunursanız çok iyi olur bizim için.Hepinize teşekkürler.

Edit:Bütçeye monitörde dahildir.
Dur bakalım yönetim içeriğe bakmadan mı konu kapatıyor?
Pefff

Evet arkadaşlar tartışalım.Henüz ps3ü olanlar tayfasına yeni katıldım.Bu aletin ne kadar ömrü var daha ne kadar oynarız?

Arkadaşlar elimden geldiği kadar Ss koydum.Özel olarak merak ettiğiniz bişey varsa pmden ulaşabilirsiniz.
Char 105 Lv olup skiller 101 de fulldur.110 a kadar tek mastery uplayarak daha sonra 9 gapa çekilip farmı öyle tamamlanacaktı.2 günlük plus ve pet mevcuttur.Resimlerde görüldüğü gibi 2 adet avatar vardır.Sadece satılıktır.Ciddi kişiler pm atarsa sevinirm.Hesabı ordan halledicez.Fiyatı da başlıkta belirttiğim gibi 250 TL dir.Pazarlık payı olmayacaktır. İlginize şimdiden teşekkürler.
Evet arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler.
Arkadaşlar bu programdan anlayan biri varsa açıklayıcı bilgiler verebilir mi ?
Hakkında
Forum İmzası:

Hakkımda:

Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.654
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 11.840 (Bu ay: 44)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.