İlk oyunu sevmemiştim,bir süreden sonra çok sıkıyordu ama 2.oyunu türkçe dublaj nedeniyle kesin alıcam.
+1 aynen beni de ilerledikçe çok sıkmıştı ama oyunun neden beğenildiğini de anlamıştım oyunu saatlerce oynadım bir baktım daha %50 anca olmuş uzun ve ekstralar ile dolu bir oyundu ama bana uymadı.
@Ali_80 videolar süpermiş,eline sağlık.Fena gaza geldim,utanmasam açıp ilk oyunu bitircem tekrardan.
İlk oyunu çok kişi eleştirsede ben çok beğenmiştim o kalitenin altına düşmeyecekleri gösterilen videolardan belli artı Türkçe daha ne olsun...
Fakat ülkemizde çok satacağını düşünmüyorum bu oyunun.
quote:
Orijinalden alıntı: AnotherDay
@Ali_80 videolar süpermiş,eline sağlık.Fena gaza geldim,utanmasam açıp ilk oyunu bitircem tekrardan.
Rica ederim.Ne utanacan aga aç bitir Ben ilk oyunu oynayamasamda bunu kesinlikle alacam.Türkçe olması heyecan verici
İlk soruma yanıt alamadım bari buna bir yanıt gelsin,
İlk oyun için çok çelişkili yorumlar var. Kimileri çok severken, kimileri sıkıldık diyor. Sıkılanlar nedenlerini yazabilirler mi kısaca. İkinci gelmeden ilk oyunu alıp bitirmeyi düşünüyorum da. Değer mi, değmez mi karar veremedim.
quote:
Orijinalden alıntı: ULYSES
İlk oyun için çok çelişkili yorumlar var. Kimileri çok severken, kimileri sıkıldık diyor. Sıkılanlar nedenlerini yazabilirler mi kısaca. İkinci gelmeden ilk oyunu alıp bitirmeyi düşünüyorum da. Değer mi, değmez mi karar veremedim.
Deger deger kesinlikle. Yan gorevlerin hepsini yapmadım ben ama yarısını felan yaptım galiba. Sıkılmadan bitirdim. Yan gorevler tekrar ediyor kendini bir sure sonra. Ancak ana gorevler zevkli baya. ancak oyunun en guzel kısmı kurgusu. Evet bu oyunun kurgusu ve konusu olmuş arkadaş.
quote:
Orijinalden alıntı: desert_rain
quote:
Deger deger kesinlikle. Yan gorevlerin hepsini yapmadım ben ama yarısını felan yaptım galiba. Sıkılmadan bitirdim. Yan gorevler tekrar ediyor kendini bir sure sonra. Ancak ana gorevler zevkli baya. ancak oyunun en guzel kısmı kurgusu. Evet bu oyunun kurgusu ve konusu olmuş arkadaş.
Teşekkürler cevap için. Openworld oyunları daima sevmişimdir. Deneyeceğim bunu.
quote:
Orijinalden alıntı: Ali_80
quote:
Orijinalden alıntı: AnotherDay
Rica ederim.Ne utanacan aga aç bitir Ben ilk oyunu oynayamasamda bunu kesinlikle alacam.Türkçe olması heyecan verici
Ya iki kere bitirdim ve dolu dolu oynadım,trophy olayından nefret etmeme rağmen plat bile kastım bu oyun için yani.Biraz zaman geçsin belki yine oynarım sonradan.Fiyatı baya düşmüştü ilk oyunun,29 civarındaydı en son,belki daha da düşmüştür,alıp oynamanızı tavsiye ederim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: desert_rain
quote:
Teşekkürler cevap için. Openworld oyunları daima sevmişimdir. Deneyeceğim bunu.
fiyatı ucuz kesinlikle dene derim
valla ilk oyun benim için pek başarılı sayılmazdı pek beğenmedim ikincisinide almayı pek düşünmüyorum türkçe olduğu için ilgi görebilir oyun ama pekde satış olarak istenilen seviyelerde olamaz diye düşünüyorum çünkü herkese hitap eden bir oyun değil
Harika bir Oyuniçi video daha :
İlk oyun sunum ve grafik olarak başarılıydı. Bir yere kadar zevkliydi de. Ama Prototype bence daha eğlenceliydi. Sevmiyorum bu oyunu.
quote:
Orijinalden alıntı: frostxxx07
valla ilk oyun benim için pek başarılı sayılmazdı pek beğenmedim ikincisinide almayı pek düşünmüyorum türkçe olduğu için ilgi görebilir oyun ama pekde satış olarak istenilen seviyelerde olamaz diye düşünüyorum çünkü herkese hitap eden bir oyun değil
Bence Killzone 3 gibi hızlı başlayacaktır satışları.(Kz3'ün satışı konusunda Özgür Kirazcı'nın yalancısıyım.) Gt5 bile 25.000 sattıki bu niye satmasın?Ben Gt5'i almamıştım hem direksiyon gerekiyordu hemde bana hitap etmiyordu. Ama Killzone 3'ü hemen aldım. İnşallah Resistance 3 ve Uncharted 3'de Türkçe çıkar.Of ya 1 hafta sonrasını heyecanla bekliyorum Özgür Kirazcı Satış rakamlarını açıklayacak. İnşallah 20.000'i bulmuştur şimdiden.Bide sözüm ona Reklam yapacaklardı ama yapmadılar.Gt5'e en azından kötü ve geçde olsa bir reklam hazırlamışlardı ama KZ3'e ilgi göstermediler.
NOT:RESİSTANCE 3 VE UNCHARTED 3'Ü TÜRKÇE İS-Tİ-YOO-RUZZZ.
Haydi herkes sesini duyursun diyeceğim ama bu konuları değiştirmekte üstüme yok.İnfamous 2 konusundayız ben Türkçe konuşuyorum.Türkçe oyun diyince bana bir haller oluyor ve böyle çenem susmuyor.
unc3 olsa yeter ya r3 okadarda önemli değil
quote:
Orijinalden alıntı: paypay88
O senin kişisel fikrin paypay.Resistance bence harika bir oyundur.Eğer türkçe çıkarsa:
quote:
Orijinalden alıntı: yüzbaşı price
quote:
Orijinalden alıntı: paypay88
O senin kişisel fikrin paypay.Resistance bence harika bir oyundur.Eğer türkçe çıkarsa:
Zaten hocam bu iş zevklere bağlı.Bence tüm oyunlar imkan oldukça türkçe çıkmalı.Çünkü her oyunun bir seveni var
UNCHARTED 3 ün Türkce cikmasi olasaligi nedir ? Ben önceden aciklandi saniyorum , megerse daha belli degilmis.
Arkadaşlar kesin mi Türkçe olacağı oyunun ? Dublaj mı olacak peki ?
quote:
Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR
Türkçe olacağı kesin.Yazılar ve konuşmalar Türkçe olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: ArenuS
quote:
Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR
Türkçe olacağı kesin.Yazılar ve konuşmalar Türkçe olacak.