Şimdi Ara

InFamous 2 - Turkce Dublajli Demo Tr PSN De - OYUN ÇIKTI [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.338
Cevap
1
Favori
50.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Video çok iyi.Bu bölüm tasarlama fikri de harika oyunun ömrünü uzaltıcak.
  • Bölüm yaratmayla ömürlük bir oyun almış olacağız. İyi düşünmüşler. Single bitse bile bu bölümlerle iyi vakit geçirebiliriz.
  • AVrupa kapağı cidden iyiymiş. Bolum tasarlama fikri de cok iyi dusunulmus. Umarım zahmetli degildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desert_rain -- 3 Mart 2011; 9:29:35 >
  • PS3 platformunun hakkı en fazla yenen oyunuydu infamous bence.umarım 2. oyunun başınada aynısı gelmez.
  • Bu oyun anladığım kadarıyla Prototype benzeri bir oyun. Yanılıyormuyum?
  • Türkçe olduğunu daha yeni duyuyorum Killzone gibi dublaj yaparlarsa tadından yenmez.
  • PC Platformunun en cazip özelliği olan ve oyunların ömrünü sürekli uzatan mod vs yapımını kısmen de olsa PS3'e entegre etmeye çalışıyorlar Little Big Planet'de olduğu gibi. Amaç büyük ölçüde kullanıcıların oyunu orjinal almalarını sağlamak ve JB'nin önünü kesmek. Bence birçok konsol oyunu bu trendi takip edecektir yakın zamanda. Oyun ömrünü uzatan ve bana göre multiplayer'dan daha cazip bir fikir. Ama bunları önce indirip sonra offline oynamamıza izin vermeyeceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icarusfly -- 3 Mart 2011; 10:42:13 >
  • Yahu bende türkçe demesem milletin haberi olmayacak. Lütfen şu bağlığı d,zeltin ve benim açtığım fazla konuyu silin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüzbaşı price
    Yahu bende türkçe demesem milletin haberi olmayacak. Lütfen şu bağlığı d,zeltin ve benim açtığım fazla konuyu silin.

Başlik duzeltildi zaten.
  • İlk oyununu sevmemiştim,bir kaç bölüm sonra sıkmıştı
  • Videoyu şimdi izledim ilk oyunda gerçekten sıkılmıştım ama bu oyun güzel olacağa benziyor
  • İlk oyunu sevmemiştim,bir süreden sonra çok sıkıyordu ama 2.oyunu türkçe dublaj nedeniyle kesin alıcam.
  • Muhteşem Oyuniçi Videolar :

• Videolar için teşekkürler Ali_80 Oyun güzel geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArenuS

Videolar için teşekkürler Ali_80 Oyun güzel geliyor

Ne deme rica ederim
    Aslında çok video varda konu biraz pasif
    Pek ilgi görmüyor konu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

quote:

Orijinalden alıntı: ArenuS

Videolar için teşekkürler Ali_80 Oyun güzel geliyor

Ne deme rica ederim
    Aslında çok video varda konu biraz pasif
    Pek ilgi görmüyor konu

Rekor kırıyorum 34dk'lik hort.

Hadi ama oyun türkçe geliyor şu konunun haline bak.

• Move desteği yapamazlarmı acaba?.elimizle maddeleri falan çeker elektrik falan salarız eğlenceli bir hal alır oyun.
  • Güzel haberler bunlar.

Türkçe gelecek olan oyunların güzel olması, başarılı bir oyun olması bizim için önemli. Umarım move desteği de eklerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Move desteği yapamazlarmı acaba?.elimizle maddeleri falan çeker elektrik falan salarız eğlenceli bir hal alır oyun.

Oyunun move destegi olacak. Hatta melee ataklar move ile felan olacakti galiba. Super bir oyun bekliyor bizleri yine :)
  • Kullanıcının olusturacagı bolumlerı arkadaslarımızla online olarak oynayabilsek tadından yenmez ... ilki az ilgi görmesine rağmen ps3 ün en eğlenceli en iyi yapımlarından biri idi ikincisi umarım patlar satışlarda ....
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.