Bildirim
InFamous 2 - Turkce Dublajli Demo Tr PSN De - OYUN ÇIKTI [ANA KONU] (67. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: omer_Faruk.
quote:
Orijinalden alıntı: Blue Fox
quote:
Su canavarı öldürmek icin 45 dakkadir uğraşıyorum bir püf noktası yokmudur sunu öldürmenin
penbemsi yerlere ateş edeceksiniz. kollarını havaya kaldırdıgında ve göğsü actığında Allah ne verdiyse vurun
45 dakka uğraştım ve oldum :( sagol kardesim
Önemli değil ilk başta bende pek dikkat etmemişti aslında
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Araba fırlat pembe kısımlara , birde yıldırım çakma gücün olacaktı , onu canavara uygula -
quote:
Orijinalden alıntı: M`Shinoda
Araba fırlat pembe kısımlara , birde yıldırım çakma gücün olacaktı , onu canavara uygula
Şimdi bir tane transfer yapıyorum sarf ediyorum trafoyu ama tam sona geliyorum oluyorum buz adamlar var Deniz'in artasinda bur taktığı falan varmi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı durumlarda, mevcut alandan biraz daha uzaklaşıp , görev alanı dışında enerji depolayın , sonra , uzaktan temas edin, 3-5 tane geliyorsa 1-2 ye düşürene kadar tek tek avlayın , sonra az düşman olduğunda direk saldırın. -
quote:
Orijinalden alıntı: M`Shinoda
Bazı durumlarda, mevcut alandan biraz daha uzaklaşıp , görev alanı dışında enerji depolayın , sonra , uzaktan temas edin, 3-5 tane geliyorsa 1-2 ye düşürene kadar tek tek avlayın , sonra az düşman olduğunda direk saldırın.
Teşekkürler yaptım
Oyunu herkes canavari oldurerekmi bitirdi. Ben kuoyu sectim ve zeck ile nixi oldurdum sonra john guclerini bana aktardi ve canavar oldum. Insan irkinin cekecegi varmis
Oyunu ilk actigimda cikan cutscene sirasinda PS3 kapandi 2-3 defa... Ardindan birkac deneme sonra oyuna baslyabildim fakat su militia liderinin bina onundeki konusmasi sirasinda yine kapandi PS3... Bu tur bir hata yasayan oldu mu aranizda ?.. Ya da buna bir cozum bilen ?.. -
Şu UGC görevlerini nasıl yapacağız?Trophy için lazımda... -
Oyunun en başında canavarla savaşırken kullandığımız yıldırım türü nedir? -
ana konu unutulmuş oyun artık oynanmıyor galiba bende almayı düşünüyordum önceden bitirmiştim güzeldi tekrar bitirmek güzel olur -
quote:
Orijinalden alıntı: xCixLandx
ana konu unutulmuş oyun artık oynanmıyor galiba bende almayı düşünüyordum önceden bitirmiştim güzeldi tekrar bitirmek güzel olur
Oyunu oynamayan kalmadıki ps plus sağolsun
quote:
quote:
ana konu unutulmuş oyun artık oynanmıyor galiba bende almayı düşünüyordum önceden bitirmiştim güzeldi tekrar bitirmek güzel olur
oynamayanı dövüyorlardı nerdeyse -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Clicker
quote:
quote:
oynamayanı dövüyorlardı nerdeyse
sıfır ücretsiz kargo 38 tlye buldum tekrar alıp oynamak istiyorum ama karar veremedim bitirdikten sonra satsam elimde kalma ihtimali yüksek mi ya kalırsa diye almakta kararsız kaldım
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Clicker
quote:
quote:
oynamayanı dövüyorlardı nerdeyse
sıfır ücretsiz kargo 38 tlye buldum tekrar alıp oynamak istiyorum ama karar veremedim bitirdikten sonra satsam elimde kalma ihtimali yüksek mi ya kalırsa diye almakta kararsız kaldım
bence alma rlınde kalor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Nesilin en underrated oyunlarından.
Müthiş bir oyundu bence, saatlerimi harcadım. Second son ı beklemeye devam.
quote:
Orijinalden alıntı: N'DexteR
Nesilin en underrated oyunlarından.
Müthiş bir oyundu bence, saatlerimi harcadım. Second son ı beklemeye devam.
Kesinlikle doğru.
İnfamous 1 de çok çok iyiydi. İnfamous 2'yi belli aralıklarla 4 kere bitirdim. Halen de tekrar başlayıp bitiresim var.
Çok güzel oyun çooook. Çok çok kaliteli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X