Şimdi Ara

InFamous 2 - Turkce Dublajli Demo Tr PSN De - OYUN ÇIKTI [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.338
Cevap
1
Favori
50.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birinicisi direkt başından kalkmadan bitirmiştim.Çok sürükleyiciydi.O havayı korur Sucker Punch.Karakter değişikliği benim hoşuma gitti.Bu şehir sanki daha renkli daha renkli bi karakter olsun demişler.Gene o iyi-kötü ayrımı olur umarım.Sonunu bildiğimiz hikayeyi baştan oynicaz sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toruk Macto

Birinicisi direkt başından kalkmadan bitirmiştim.Çok sürükleyiciydi.O havayı korur Sucker Punch.Karakter değişikliği benim hoşuma gitti.Bu şehir sanki daha renkli daha renkli bi karakter olsun demişler.Gene o iyi-kötü ayrımı olur umarım.Sonunu bildiğimiz hikayeyi baştan oynicaz sanki.

Karakter aynı karekter hocam sadece biraz imajını değiştirmiş.
  • co-op ozelligi olsa keske.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V

co-op ozelligi olsa keske.

+1 keşke ama multisi olacakmış hatta sucker punch multiyle uğraşıcak elemanlar almıştı geçen yaz kadroya
  • Multisi olmalıydı bence zaten. İlk oyunda da multi olabilirdi. Deathmatch olurdu mesela, elektrik atardık birbirimize.
  • PS3 exc. oyunlari icinde en buyuk eksik hikaye modunuda co-op oynayabilecegimiz bir oyun olmamasi,bu bakimdan GEOW ve HALO cok onde..
  • Cole'un saçları çıkınca baya karizma olmuş. Saç faktörü ne kadar etkiliyor görüyor musuz?
    Potansiyel bir kel olarak bu duruma parmak basmak istedim.
  • Oyun harika geliyor arkadaşlar..Bu kadar iyi beklemiyordum..
  • O-HA!
  • Videoyu göremiyorum ya
  • Video süper gerçekten, ilk oyunu da beğenmiştim yeni özellikler çok güzel gözüküyor, atmosfer ilk oyunu ikiye katlamış
  • bu oyuna kötü falan diyenler vardı ya... ne komik
  • çüşşşş...bu ne lan...oha...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Oyun harika geliyor arkadaşlar..Bu kadar iyi beklemiyordum..

Kovalamaca sahnesi çok adrenalinli.

• Çok beğendim.Gözüme çarpan bir ayrıntıda fps nin çok stabil ve akıcı olması heralde 60 da kilitli çalışıyor
  • Yanlız elindeki o şeyi hiç sevmedim
    Onun dışında yıkılabilir çevre vs. yeni güçler... Oyun çok sağlam geliyor. Çıktığı gün alcağım nadir oyunlardan
  • Videoda aksiyon tavan yapmış be.Son kısmıda mükemmeldi.
  • Birde sanirim karakterin oyundayken saclari uzuyor. Her gosterilen videoda sac boyu biraz daha farkli elemanın. Hani yasayan cevre muhabbeti derken bunuda yapmis olabilirler mi ?

Sonucta oyunu oynarken gunlerde degisiyor. Sac sakal inda uzamasi farkli bir gercekcilik ve hava katabilir oyuna...

Birde onceki oyunu pek sevmemistim ben, pek open world oyuncusu degilim. Hatta GTA yi bile alali uzun bir sure olmasina ragmen bu aralar oynamaya basladim. Ama bu oyun sanki daha bir akici , daha bir aksiyonu bol olmus ilk oyuna gore. Kesin ciktigi gibi alirim bu oyunu bu sefer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 3 Temmuz 2010; 10:21:17 >
  • Hobaaaa .... abi bu ne ya... MUHTEŞEM olmuş... Bayıldım...

İlk oyunu çok seven biri olarak, bu oyunu ilk gün alacağım şu videoyla garantilendi :)

Yakın dövüşlerde kamera baya dinamik olmuş.. ama insanı yormaz umarım sürekli kameranın yakınlaşıp uzaklaşması, değişmesi falan.. diğer düşmanları görememe gibi birşey olmaz umarım...

Duvardaki elektrik telleriyle yürümesi prince of persia'yı hatrılattı ister istemez..

Bu younda elektriği elimizle fazla kullanmayacağız galiba.. daha çok elimizdeki o aletle dalacağız millete gibi geliyor..

Yıkılabilir çevre çok iyi olmuş ve oyun hiç yavaşlamıyor.. Harbi süperdi ya.. ortalığı birbirine katarım walla oyunu alınca :)

Ama o son sahne neydi öle ya.. helikopterden kaçış.. Ve o son kullanığı güç.. Mükemmel ya.. şu an çok gaza geldim, bu 2011 çok uzak geliyo ya :) bir an ewwel çıksın şu oyun :)

• 2.oyun daha iyi olmu.sanki 2.oyun 1.oyunun oynanabilirliği daha fazla sanki.yeni güçler var çünkü
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.