Şimdi Ara

InFamous 2 - Turkce Dublajli Demo Tr PSN De - OYUN ÇIKTI [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.338
Cevap
1
Favori
50.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  InFamous 2 - Turkce Dublajli Demo Tr PSN De - OYUN ÇIKTI [ANA KONU]

İlk oyunu ile sağlam bir fan kitlesi kazanan InFamous 2011 yılında çıkacak olan ikinci devam oyunu ile yine Playstation 3 Exclusive olarak geri dönüyor.

Çıkış Tarihi:Haziran 7 2011

Konuya gelecek olursak.

Oyun ilk oyunun ana karakteri olan Cole MacGrath'in Beast adlı bir mutanttan canını zar zor kurtararak kaçmasıyla başlıyor. Sonrasında ise yine ilk oyundan tanıdığımız Cole'un arkadaşı zeke ile beraber oyununun neredeyse tamamının geçeceği olan yeni şehir New Marais e gelmeriyle yeni olaylara yeni karakterlere ve yeni hikayeye bağlamasıyla devam edecekmiş.

New Marais'de iki tane ana olay olacakmış.

1.Cole'un yeniden kaçınılmaz olarak karşılaşacağı olan düşmanı Beast ile olan dövüşüne hazırlanması için güçlenmesi

ve

2.The Militia adlı Bertrand adlı bir adam tarafından yönetilen gizli bir örgütle olan iç savaşımızı anlatıcak.

New Marais e hükmeden örgüt The Militia'nın amacı ise New Marais'i her türlü anormal ve süper güçlü şeylerden korumak,uzak tutmakmış ve Cole'a zaten bu yüzden sık sık problem çıkartacaklarmış.

Başında bu tarz büyük sorunlar varken Cole hem militia ile mücadele etmek zorunda hem de bunu yaparken kendisini,yeni güçlerini New Marais'i gelecekteki hali olan Kessler'ı ve First Sonsları ile ilgili şeyleri keşfetmek zorunda kalacakmış.

E3 2010 SONY Konferansında Yayınlanan İlk Trailer'ı Aşşağıdaki Linkten Göz Atabilirsiniz.

http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-infamous-2/101601

[Kunye=816-5]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Isaac We Trust -- 9 Haziran 2011; 13:59:41 >

• 1. sine bayılmıştım bu da gelsin soluksuz bitiririm
  • ilk oyuna başta ısınamamıştım ama kalitesini sonradan gösterdi gerçekten güzel oyun beklemeye değer
  • open world oyunları her zaman sevmişimdir
  • Cole'un yeni imajı yadırgamıştım başta ama güzel olduğunu düşünüyorum şimdi. Grafikler gelişmiş, Cole yeni özellikler kazanmış gibi. Güzel olacak inFamous 2, ilk oyunu da bir çok kişi sıkıcı demesine rağmen hoşuma gitmişti.
  • 1.oyun ile 2.oyun grafik vb diğer yönlerden oldukça farklı olacak gibi duruyor.Çizgi roman tadında bu karakter.
  • Cole'un yeni imajı kesinlike olmamış.. çok zibidi olmuş bu ne...trailer'da espri falan yapmaya çalışıyo en zor durumda.. dante vari olmuş..

Bu yeni imaj 1. oyunun hikayesini kaldıracak bi tip değil.. o muhteşem sondan sonra daha da karanlık bir karakter olmasını beklerken böle bişey yapmışlar.. anlamak mümkün değil..

1. oyun kendi açımdan ps3'te oynadığım en güzel oyundu( buna karşı çıkan çok olur ama ben oyunu çok sevdim).. ikinci oyun güzel olacak, kesinlikle alacağım ama ana karaktere kesinlikle ısınamayacağım gibi geliyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Destiny 2 Türkçe Yama Yok Mu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanki biraz yumuşamış bi de Zeke'de yanındaymış ben olsam çoktan öldürmüşütüm o herifi
  • Cole'un tipi durmadan degisiyor yalniz :] , iste E3 tanitim videosundaki Cole ;

Biraz da ekran goruntusu ;

Ayrica artik buzla ilgili bir guc de kazanmis, videoda inFamous 2'nin 2'si buzdan yapilmisti ama nedir nasildir tam goremedik...

• O tip değişikliği benim de dikkatimi çekti ama en güzeli ilk ekran görüntüsündeki tipi bence. İkinci resimdeki Cole da ilkindekine benzese de farklılıklar var, ikinci resimdeki ilk resimdeki kadar güzel değil. Ha bana kalsa en güzeli ilk oyundaki tipiydi, karanlık bir havası vardı ama yapımcılar değiştirme ihtiyacı hissettiler herhalde Cole'un tipini, oyunun konusuyla da bir alakası vardır muhakkak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

Evet Cole daha modern bir abi olarak gözüküyor ama orası doğru yinede karanlık olayı yok şimdi sorarım infamous olmak isteyen bir kötü kalpli misal ben bu adamı nasıl karanlık bir moda sokucamki pek o havada değil dj gibi giyinmiş sanki

Evet evet orası öyle.

Mesela ilk oyundaki Cole iki tarafa da kayabilecek türdendi, iyi de olabilirdi kötü biri de. Kötü oldu mu çok karizma oluyodu yalnız kırmızılar, evil falan. Milletten taş falan yiyoduk kafamıza ama olsun.

İkinci oyunda illa iyi olmamız gerekecek sanırım, kötü olsak bile Cole'un tipiyle pek uymayacak kötü olmamız.

• Ne zaman şu oyunu oynamaya kalksam grafikler yüzünden bırakıyorum. hayır grafikler güzelde. oyunda o kadar çok kırılma varki oyun çamur gibi bir hale geliyor. gerçi ps3 oyunlarının tamamı böyle bilemiyorum belki benim tv de sorun vardır. Konusunu bilemem çok az dayanabiliyorum oyuna ama grafikler o kadar rezalet ki oynanmıyor bile. Mesela batman arkham asylum da böyle. Bit pc de deneyin oyunu kaymak gibi inanılmaz harika grafikleri var. Birde ps3 de deneyin rezalet herbir köşe kırılıyor. Yani şu ps3 olayına şu kırılmalar yüzünden bir alışamadım gitti. O kadar oyunum var ne zaman oynamaya kalksam şu rezil grafiklerini görüyorum ve bırakıyorum. 3d olayı gelince inşallah adam gibi grafikli bir oyun görürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoKeRiZiNaTioN

Ne zaman şu oyunu oynamaya kalksam grafikler yüzünden bırakıyorum. hayır grafikler güzelde. oyunda o kadar çok kırılma varki oyun çamur gibi bir hale geliyor. gerçi ps3 oyunlarının tamamı böyle bilemiyorum belki benim tv de sorun vardır. Konusunu bilemem çok az dayanabiliyorum oyuna ama grafikler o kadar rezalet ki oynanmıyor bile. Mesela batman arkham asylum da böyle. Bit pc de deneyin oyunu kaymak gibi inanılmaz harika grafikleri var. Birde ps3 de deneyin rezalet herbir köşe kırılıyor. Yani şu ps3 olayına şu kırılmalar yüzünden bir alışamadım gitti. O kadar oyunum var ne zaman oynamaya kalksam şu rezil grafiklerini görüyorum ve bırakıyorum. 3d olayı gelince inşallah adam gibi grafikli bir oyun görürüz.

Kesinlikle tv ayarlarınızdan kaynaklanıyor.

• Zorla iyi olmak gibi birsey olur mu bilmiyorum, pek sanmiyorum... Hatta ilk oyundaki Trophy'leri kontrol edip ona gore iyi veya kotu seklinde bile baslayabilir belki oyun... Tamamen tahmin tabii, bilmiyorum olur mu...

Tip degisikligi de sanirim Resistance'in bas kahramini ile cok fazla birbirine benzemeleri yuzunden ;

Mecbur alisacagiz , yapacak birsey yok, oyun muhtesem cunku...

• Video müthiş olmuş.Gameplay bir video çımasını istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk8ata

quote:

Orijinalden alıntı: JoKeRiZiNaTioN

Ne zaman şu oyunu oynamaya kalksam grafikler yüzünden bırakıyorum. hayır grafikler güzelde. oyunda o kadar çok kırılma varki oyun çamur gibi bir hale geliyor. gerçi ps3 oyunlarının tamamı böyle bilemiyorum belki benim tv de sorun vardır. Konusunu bilemem çok az dayanabiliyorum oyuna ama grafikler o kadar rezalet ki oynanmıyor bile. Mesela batman arkham asylum da böyle. Bit pc de deneyin oyunu kaymak gibi inanılmaz harika grafikleri var. Birde ps3 de deneyin rezalet herbir köşe kırılıyor. Yani şu ps3 olayına şu kırılmalar yüzünden bir alışamadım gitti. O kadar oyunum var ne zaman oynamaya kalksam şu rezil grafiklerini görüyorum ve bırakıyorum. 3d olayı gelince inşallah adam gibi grafikli bir oyun görürüz.

Kesinlikle tv ayarlarınızdan kaynaklanıyor.

Ne yapmam gerekiyor peki? (Pm atarsan daha iyi olur. Konuyu baltalamayalım.)

• en kötü Türkçe altyazısı olması gereken bir oyun aynu Killzone 3 gibi sözümüz sözmü Özgür KİRAZCI
  • Geoff Keighley oyunu oynamis ve Twitter hesabina sunu yazmis ;
    quote:

Wow!! Just played Infamous 2. Blown away by it, feels like Uncharted 2. Very impressive.

[http://twitter.com/geoffkeighley ]

Iyice meraklandim simdi...
  • Yeni resimler verildi arkadaşlar.

Kaynak

• İlk oyun benden 70 alır,2. oyunun çok daha iyi olması lazım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.