Şimdi Ara

imza kampanyasi: TürkNet DSL'den tamamen Fiber'e geçsin sende imzala.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • imza kampanyasi:<br><br>TürkNet DSL'den tamamen Fiber'e geçsin sende imzala.

Günümüzde DSL teknolojisi artık çok eskide kaldı. Mesafe, uzaklık, sinyal kalitesizligi gibi unsurlar TürkNet gibi birşeyler yapmak isteyen firmaların önünü kapatıyor. TürkNet firmasının %100 fiber kablolara geçmesinin önünü açmak için internet kullanıcıları olarak böyle bir kampanya başlatmış bulunuyoruz.

TürkNet firmasina ufakta olsa maddi yada manevi herkesin destek olacağı bir platform oluşturup ne gerekiyorsa fibere geçmesi için destek sağlamak dikkat çekmek istiyoruz.
    Icerik ve yazilar guncellenecektir bu bir başlangıçtır. Herkesi bu kampanyaya destek icin davet ediyoruz.

Kampanya linki:
    https://www.change.org/p/t%C3%BCrknet-ve-t%C3%BCm-internet-kullan%C4%B1c%C4%B1lar%C4%B1-t%C3%BCrknet-fiber-e-ge%C3%A7sin-destek?recruiter=42974217&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=share_petition

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• şaka mı hangi kaynakla fiber döşeyecek çok zorlu süreç
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:43:28 >
  • türknet tt'nin ftth/b altyapısı üzerinden hizmet vermeye kalkarsa 60 tl fiyat beklemeyin önceden söyliyeyim ama illa istiyorsanız başka firmalar hizmet veriyor ve Türkiye'de adam akıllı firma yok ki hepsinde ayrı bir problem
  • Hocam güzel bir oluşum ama bana pek mümkün gibi gözükmüyor. Fiber altyapısını oluşturmak çok uzun ve maliyetli bir süreç. Her firma kendi fiberini döşüyor. Ortak bir fiber altyapı oluşturulsa belki derim ama zor gibi.

Zaten genel müdür yardımcısı kendisi açıklamıştı. 30. dakikadan itibaren izleyebilirsiniz açıklamalarını. Adam "biz daha fiber kısmında değiliz" diyor. Bence haklı.

Ayrıca ben illa fibere gerek olduğunu düşünmüyorum. DSL altyapısı iyileştirildiğinde, mesafeler vs. kısaltıldığında VDSL ile fiber hızları almak mümkün. Hemde fibere göre daha az maliyetli. Ama tabii ki her yer fiber olsun isterim orası ayrı Fiberde arıza, sorun vs. yaşanma ihtimali oldukça az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 11 Aralık 2017; 22:13:28 >

• Gerçekleşmeyecek bir beklenti. Boşa zaman kaybı. Videoyu izleyince anlarsınız:

• Adslyi veremiyor ne fiberi 😂😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok saçma bir düşünce. Sektörle hiç ilgili bir bilgi yok herhalde.

Turknetin böyle birşeye kalkışması batmasından başka birşey değildir. şuanda alınan kararlar bile doğru değil. Erken alınan kararlar var. Türk telekoma akıyor kazanılan para. Mümkünse elde edilen kar ile iller arasına türknet kendi fiber kablosunu çekecek. İller arası omurgadan sonra firma yurtdışı anlaşmaları yapmalı. Daha sonrasında ise ilçe genel müdürlüklerine fiber çekilmeli. Her şey hazır olunca kullanıcıya artık fiber çekmek için hazır duruma gelecek.

Sana şuanda fiber çekse bile o kablonun karşı tarafta gireceği cihaz kiralık olduktan sonra hiç önemi yok.

Bu dediğim en erken 10 senede olur.

Ayrıca son kullanıcı için ufak hızlara fiber gereksiz maliyetli ve uğraştırıcı.

Ftth yerine fttb/eth kullanmak hem kullanıcı hemde firma için daha uygun.

Ftth da evde fiber sonlandırma yapıp router a ethernet giriyor. Ne gerek var buna aşağıda sonlandırma yapınca router a kadar utp cat6 kablo çekince de 1 gigabit alacak kullanıcı.

200 liraya güzel bir router alınabilir fakat o fiyata ortadan aşaya fiber modem yada router + ont alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana bi gülme geldi nedense

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk telekom veya turkcell bu hizmeti heryerde yapamıyor türknet hangi kaynakla yapıcak türknetin fibere geçmesinin imkanı yok telekom henüz daha yeni geçmeye başlamışken diğer firmalar hiç geçemezler maliyeti çok yükselticek kimsenin gücü yetmez o kadar fiber altyapıyı döşemeye kabinleri zar zor yeniliyolar bu yazdiğiniz şey türknet firmasinin hiçbir zaman yapamayacaği bişey

• İmkansiz bucesi yetmez

• Yemez şu an. Altyapı iyi olduktan sonra VDSL olmuş fiber olsun fark etmez ki ? Öncelikle şehirler arası ve yurt dışı çıkışları iyi olması lazım öncelikle
  • türknete bulaşmadan lütfen sosyal medyada yazanları okuyun türknetin mağdur etmediği abone yoktur mağdur edeceği abone vardır lütfen imza kampanyasına destek olun bu firmalar bizler bana ne dediğimiz için yapıyorlar ne yapıyorlarsa biz hakediyoruz hakkını arayana destek vermiyoruz ta ki bizim başımıza gelene kadar o zamanda biz yalnız kalıyoruz teker avlıyorlar anlayacağınız biz bir araya gelmediğimiz için imza kampanyasını arkadaş başlatmış benimle 3 imza var topu topu oysaki ben linki sosyal medyada paylaştım hemde türknet sayfasında bir sürü kişi mağdur ancak varsa yoksa şikayet etsinler türknete şantaj olsunda bana dönsün benim şikayetimi gidersin yeter başkasının başına gelenden ona ne isterse yıllarca haksızlığa uğrasın iptal yapsın fatura kesilsin abone olsun bağlantıyı 14-20 yapmasın hattınını açtırmadan daha aboneliğini iptal ettirene faturalar gönderilsin bana ne benim işim halloldu oh be gemisini kurtaran kaptandır gerisini boşveeeeeeeeeeer gitsin! biz işimize bakalım

https://imzakampanyam.com/Lanet-Olsun-TURKNET-Dolandiriciligina-imza-kampanyasi

• zerobir Z kullanıcısına yanıt
    ben 2 senedir mağdur oluceğim desene. bi problem yaşayan direk ttye veya nereye dönecekse dönsün uzatmanın ne anlamı var bilmiyorum ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerobir

türknete bulaşmadan lütfen sosyal medyada yazanları okuyun türknetin mağdur etmediği abone yoktur mağdur edeceği abone vardır lütfen imza kampanyasına destek olun bu firmalar bizler bana ne dediğimiz için yapıyorlar ne yapıyorlarsa biz hakediyoruz hakkını arayana destek vermiyoruz ta ki bizim başımıza gelene kadar o zamanda biz yalnız kalıyoruz teker avlıyorlar anlayacağınız biz bir araya gelmediğimiz için imza kampanyasını arkadaş başlatmış benimle 3 imza var topu topu oysaki ben linki sosyal medyada paylaştım hemde türknet sayfasında bir sürü kişi mağdur ancak varsa yoksa şikayet etsinler türknete şantaj olsunda bana dönsün benim şikayetimi gidersin yeter başkasının başına gelenden ona ne isterse yıllarca haksızlığa uğrasın iptal yapsın fatura kesilsin abone olsun bağlantıyı 14-20 yapmasın hattınını açtırmadan daha aboneliğini iptal ettirene faturalar gönderilsin bana ne benim işim halloldu oh be gemisini kurtaran kaptandır gerisini boşveeeeeeeeeeer gitsin! biz işimize bakalım

dostum internette gördüğün her gün sorunum çözülmedi diye yazan arkadaşlar sorun yaşayan kişiler, sorum yaşamayanlar olarak neden her gün türknet sorunsuz diye konu açalım ki buraya? elbette gördüğün o büyük çoğunluk sorun yaşayanlar olacak.

• Yeni DSL teknolojileri 200 mbite kadar destekliyor. Hattason beklenen teknoloji terabit dsl yani 1gbite kadar bakır kablo ile fakat bakır kablo içinden değil kablonun etrafında dönerek iletim sağlanıyor bakır kablonun daha sonu gelmedi. TurkNet bazı bölgelere AKN li ve 4mbit uploadlı fiber sunuyor 50mbit downland galiba daha da pahalı. Fiber maaliyetli 65 lira falan bulamazsınız.
  • -M-K- - kullanıcısına yanıt
    türknet kendi fiberinde de aknyi kaldırdı fakat yapa gibi yüksek upload sunmuyor en fazla 5 mbps bkz https://turk.net/fiber

ayrıca gigadsl ve g.fast ten bahsediyorsunuz sanırım 1gbps'e kadar hız derken terabit dsl 100 metrede 1 tbps, 300 metrede 300 gbps, 500 metrede 10 gbps sunuyor bizim için uzak gözüküyor malesef hala 8 mbps paketler satılırken
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerobir

türknete bulaşmadan lütfen sosyal medyada yazanları okuyun türknetin mağdur etmediği abone yoktur mağdur edeceği abone vardır lütfen imza kampanyasına destek olun bu firmalar bizler bana ne dediğimiz için yapıyorlar ne yapıyorlarsa biz hakediyoruz hakkını arayana destek vermiyoruz ta ki bizim başımıza gelene kadar o zamanda biz yalnız kalıyoruz teker avlıyorlar anlayacağınız biz bir araya gelmediğimiz için imza kampanyasını arkadaş başlatmış benimle 3 imza var topu topu oysaki ben linki sosyal medyada paylaştım hemde türknet sayfasında bir sürü kişi mağdur ancak varsa yoksa şikayet etsinler türknete şantaj olsunda bana dönsün benim şikayetimi gidersin yeter başkasının başına gelenden ona ne isterse yıllarca haksızlığa uğrasın iptal yapsın fatura kesilsin abone olsun bağlantıyı 14-20 yapmasın hattınını açtırmadan daha aboneliğini iptal ettirene faturalar gönderilsin bana ne benim işim halloldu oh be gemisini kurtaran kaptandır gerisini boşveeeeeeeeeeer gitsin! biz işimize bakalım

bende 1.5 yıldır kullanıyorum daha bir kez bile şikayet edecek bişeyim olmadı. memnun olanlar menuniyetlerini genelde yazmadıgı sadece sorun yasayanlar yazdıgı için turknet sorunlu bir saglayıcı gibi algılanıyor ama sorun yasamayanlar yasayanlardan cok cok daha fazla. ben sorun yasayan biri olsam sakın almayın allah kahretsin onları demem. önce bir denemelerini cunku ben sorun yasadım ama siz yasamayabilirsiniz derdim. ama sorun yasayanlar masallah seytan taslar gibi davranıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 20 Ağustos 2018; 14:48:16 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.