|
Türk telekom 24 mbit vdsl abonesi idim . Onu iptal ettirdim . Türknet e yeni abone olacak şekilde başvurdum. Başvurudan önce her altyapı sorgusunda altyapının desteklediği maksimum hız 55 mbit yazıyordu. Türknet in VEA altyapısında 35 mbit internet paketine abone oldum. Geldi kuruldu şuan aktif kullanmaktayım. Ancak artık altyapı sorgularında Turk telekomum sitesinde 16 mbit adsl ve diğer bazı sitelerde ise 16 mbit download 4 mbit upload vdsl çıkıyor. Hat değerlerim gayet iyi. download ta 60 mbit upload da 25 mbit maximum hız gözüküyor. Şuan 35 mbit bağlı SNR değerim ise hem download hem upload için 20db nin üzerinde. Komşularımı sorguladığımda 55 mbit maximum hız gözükmekte. Turknet e geçtikten sonra altyapı sorgularım düşük çıkmakta .
Benim Altyapı sorgu sonuçum ![]() Komşumun altyapı sorgusu ![]() Hat Değerlerim: ![]() Sırf altyapı değerlerim bozulduğu için Türknet e gerçekten çok kızgınım. Böyle olacağını bilse idim geçmezdim. Ya işini doğru düzgün yapan insanlarla çalışmıyorlar , ya işlerini doğru düzgün yapmıyorlar yada kasten yapıyorlar, gerçeği bilmiyorum ama aklıma bunlar geliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipnoa -- 8 Ocak 2021; 5:39:41 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt