Yüzbaşı
25 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 109 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar bugun Microsoft'tan mail geldi yapmanız gereken bu dizindeki klasörü tamamen silmek sildikten sonra F710NUN USB'sini bilgisayardan çıkarıp takın sorun düzeliyor.

Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\046DC21F0305

Arkadaşlar itopyadan bu sistemi topladım. fikirleriniz; eklemek, çıkartmak istedikleriniz, önerileriniz var ise lütfen yazın.

FULL HD ultra ayar pc oyuncusuyum. Özellikle Rainbow Six Siege oynuyorum, PubG steam sürümünü oynarım, Far Cry, call of duty tarzı oyunları ultra ayar akıcı oynamak istiyorum kısaca böyle.

3600 - 5700 xt 'li sistem topladım fikirleriniz?

1 x TP-LINK ARCHER T2U 600Mbps Kablosuz Dual Band USB Adaptör
1 x SEAGATE 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 Harddisk
1 x Sistem Montaj Hizmeti
1 x XPG 512GB SPECTRIX S40G RGB PCIe Gen3x4 M.2 SSD (3500MB Okuma / 1900MB Yazma)
1 x AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci MPK
1 x THERMALTAKE V200 600W 80Plus 3X Pure Plus RGB Fanlı Midtower Gaming Kasa
1 x MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
1 x XPG 16GB Spectrix D41 RGB Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
1 x MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart
Bana bildirim gönderme loooooo
Oyuncu klavyesi lazım ama çok pahalı. önerileriniz nedir?

Rainbow Six Siege için.
arkadaşlar kablolardan nefret eden birisiyim ve rainbow six oyunu için acil mouse arıyorum hangisini alayım? küçük hafif ve kablosuz mouse seviyorum

102:https://www.hepsiburada.com/logitech-g305-lightspeed-wireless-oyuncu-mouse-910-005283-p-HBV00000EAGAE?maga

305:https://www.hepsiburada.com/logitech-g102-prodigy-oyuncu-mouse-910-004939-p-HBV0000040PG9?magaza=Zoccoshop
Öncelikle konu açmak ne zormuş yetkili biri konumu uygun yere taşırsa sevinirim.

Arkadaşlar bana Xbox One X için guzel bir F/P tv/monitör önerir misiniz?

16:9 değil de 21:9 formatında ekran arıyorum. 1080P yeterli 2K 4K olmasa da olur.
imza kampanyasi:<br><br>TürkNet DSL'den tamamen Fiber'e geçsin sende imzala.

Günümüzde DSL teknolojisi artık çok eskide kaldı. Mesafe, uzaklık, sinyal kalitesizligi gibi unsurlar TürkNet gibi birşeyler yapmak isteyen firmaların önünü kapatıyor. TürkNet firmasının %100 fiber kablolara geçmesinin önünü açmak için internet kullanıcıları olarak böyle bir kampanya başlatmış bulunuyoruz.

TürkNet firmasina ufakta olsa maddi yada manevi herkesin destek olacağı bir platform oluşturup ne gerekiyorsa fibere geçmesi için destek sağlamak dikkat çekmek istiyoruz.
Icerik ve yazilar guncellenecektir bu bir başlangıçtır. Herkesi bu kampanyaya destek icin davet ediyoruz.

Kampanya linki:
https://www.change.org/p/t%C3%BCrknet-ve-t%C3%BCm-internet-kullan%C4%B1c%C4%B1lar%C4%B1-t%C3%BCrknet-fiber-e-ge%C3%A7sin-destek?recruiter=42974217&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=share_petition
leptopu istanbula teknikservise yollucam chromenin içinde şifrelerim kayıtlı özellerim var. kendi klasörümün içinde özellerim var. nasıl yapabilirim klasör şifreleme aracı gibi bişey varmı chrome kilitleme gibi ne önerirsiniz?
sil
Evet arkadaşlar kim kaç hızında internet kullanıyor? Herkes speedtest değerlerini atsın. Genel ortalamaya bakalım Türkiye'de ev/ofis vs kullanıcıların internet değerleri ortalaması kaçmış öğrenelim. (3g-4g/mobil hariç)

Cevaplarınızı yazı ile yada ss ile bu konu altına bırakın.

Herkese iyi sörfler.
Hakkında
Meslek: Bilgisayar Mühendisi
İlgi Alanları: Teknoloji
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Bilgisayar
Masaüstü PC
Otomobil
Volkswagen Golf
Otomobil
Dizel
Otomobil
Otomatik
Mobil cihaz
Android
Mobil cihaz
Samsung Galaxy M-51
Operatör
TürkTelekom
Operatör
Avea
ISS
TürkNet
ISS
Fiber
ISS
1000 Megabit
ISS
Simetrik
Oyun Platformu
Windows PC
GPS, Navigasyon
Yandex
GPS, Navigasyon
Google
Kulaklık - Amfi
Haylou T-15
Basketbol
LA Lakers
İşlemci
AMD Ryzen 9
Ekran Kartı
Nvidia RTX 3090
Modem
TP-Link
Formula 1
Ferrari
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.256
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.120 (Bu ay: 275)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 823 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.