Şimdi Ara

Superonline Fiber altyapı geldi ama ben superonline'ı istmemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başka bir internet servis sağlayıcısı ile yapamaz mıyım ? altyapı sorgularınd açıkmıyor ne yazık ki bir tek superonline'da gözüküyor.

Superonline Fiber altyapı geldi ama ben superonline'ı istmemiyorum.

• Millenicom, Superonline altyapısı üzerinden de hizmet veriyor. İsterseniz Millenicoma bir bakabilirsiniz.
  • Vay be, adamlar hem çalışma yapıyor, hem de reklam afişi asıyorlar. Bizim burada hazırdaki altyapıyı apartmana çeksinler diye 8 senedir her sene yazıyorum. Daha bu sene çektiler.

Millenicom dışında Vodafone da aynı altyapıdan internet veriyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senseight -- 27 Aralık 2021; 19:36:4 >
  • Superonline altyapısını başka firmadan almayı mı kastediyorsunuz?

• Kurumsal firma olarak kendisi değil bir çok firmaya yetki vermiş.Bu firmalarda merkezde olmayan kampanyalar yapıyorlar.Kafalarına göre internet paketleri vede ücretsiz teklifler sunuyorlar.

Ama ilk fatura geldiği zaman hanyayı da Konyayı'da görüyorsunuz ..!

Tavsiyem İnternet paketleri alırken merkezden teyit almadan cazip tekliflere kanıp rezil olmayın derim.

• hey gidi gunler, yaklasik 10 sene once gozlerimiz yasli beklerdik SOL altyapisi gelsin diye... :) simdi lanet bir firmaya donustu (acaba neden?)

• Dejuf D kullanıcısına yanıt
    Superonline'ın yan çarı zaten Millenicom, herşey aynı olacak, ping vs. sadece fiyat düşük olacak.

Türksat Kablonet/Turkcell Superonline/VodafoneNet Fiber altyapıda ortaklar.

Birinin sadece altyapısı olsun yeter ki, üçünden de hizmet alınabilir.

Bence biri illa ki vardır, ve onun üzerinden VodafoneNet almak en iyisi. Konu sahibi hocama'da öneririm VodafoneNet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 28 Aralık 2021; 7:5:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • thelordof kullanıcısına yanıt

aynen öyle daha önce superonline kullandım adsl di ama 16 mbps hızı bile veremiyorlardı 16'lık fiyat ödüyor 8 mbps alıyordum :(

• beni silkseler vodaafone almam 2 kere kullandım ikisinde de taahhüt bittiği halde benden izinsiz yeniden yapmışlar, 10 ay kullanmadığım internete fatura ödedim kapatmak istediğimde kapatmamışlardı tarifemi değiştirmişlerdi zorla kapattırdım cayma bedeli çıkarttılar her yere şikayet ettim ondan sonra cayma bedelinden falan vazgeçip kapattılar. SİLKSELER Vodafone net kullanmam bu kadar net.

• YuruyenMntk Y kullanıcısına yanıt

O zaman mecbur Superonline tarafından silkileceksiniz. Sadece Vodafone'un pingler TSoL'dan farklı tek avantajı o.
  • YuruyenMntk Y kullanıcısına yanıt

Adsl olarak superonline kullandığınız da o altyapıyı size Türk Telekom altyapısı olarak sağlıyorlar. Direkt Superonline ın adsl veya vdsl de altyapısı yok. İstanbul, Ankara , Kocaeli gibi şehirlerde Superonline Fiber memnun eder.

• Hocam vodafone bayi,bulunduğum yerde kendi altyapısı olduğunu iddia ediyor lakin merkez'' süperonline altyapısı'' demekte. Bayi halen hayır vodafone altyapısı,diyor. Tecrübenize göre bayi forta atıyor değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daywalkerrrr -- 28 Aralık 2021; 18:58:27 >
  • daywalkerrrr D kullanıcısına yanıt
    Doğrudur,ama yine de binayı kontrol edin VDF logolu ankastre/kutu falan olabilir.
  • Bina girişine kutu konuldu mu?

• daywalkerrrr D kullanıcısına yanıt

Kraldan çok kralcı olma hikayesi..!

Vodafone aslında dünya genelinde iş yapan büyük bir Telekom firması ve bazı ülkelerde kendi geniş bant alt yapıları var.

Ülkemizde ise durum farklı yani bayiinin ısrarla söylediği şey yanlış.Süperonline alt yapısı olan illerde onun üzerinden internet sağlıyor.Diğer yerlerde ise Türk telekom alt yapısını kullanıyor.

• bamorex kullanıcısına yanıt
    Türk telekom adsl/vdsl alt yapısı kullanıyor, fiberde kullanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamorex

Kraldan çok kralcı olma hikayesi..!

Vodafone aslında dünya genelinde iş yapan büyük bir Telekom firması ve bazı ülkelerde kendi geniş bant alt yapıları var.

Ülkemizde ise durum farklı yani bayiinin ısrarla söylediği şey yanlış.Süperonline alt yapısı olan illerde onun üzerinden internet sağlıyor.Diğer yerlerde ise Türk telekom alt yapısını kullanıyor.

Taahhütsüzlere bakayım o zaman, bulunduğum yerde telekom vdsl , süperonline fiber var. Vodafone 200mb yi süperonlineden verirse aynı tantana olacak ,sağolun bilgiler için

• Selam hocam, yetkili ismini görünce aynı bölgede yaşadığımızı fark ettim. Ben Sincan'da oturuyorum inşallah binaya fiber çekecekler ayın sonuna kadar. Ben SO altyapısı üzerinden Vodafone fiber 200 mbit almayı düşünüyorum cazip geldi açıkçası. İsterseniz iletişim halinde kalalım performans hakkında bilgilendirelim birbirimizi.
  • darker2010 D kullanıcısına yanıt

SoL FTTH üzerinden VDF kullanıyorum.Bildiğim ve kullandığım kadarıyla VDF 200 Mbps hızı sadece kendi FTTH altyapısında veriyor...

Yani SoL FTTH'da VDF 200 Mbps kullanamıyorsun.

• Charmlander kullanıcısına yanıt

Anladım üzücü oldu biraz. Bilgi için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.