Şimdi Ara

Honda FK8 Type-R-Renk Seçimi, Kullanıcı Yorumları ve Araç Seçimi Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi Type-R almak üzereyim. Aslında takip ettiğim ilan satılmamış olsaydı, alacağım araç belliydi. Ancak şu an alabileceğim 2 araç var. Tercih konusunda yardımınızı rica ediyorum. Bunun yanında aracı kullanmış olan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.

Araçlardan birisi;

Sedefli Beyaz(Championship white), 13.000 KM'de, ilk sahibinden, araca sonradan takılan herhangi bir parça yok. Araç hatasız. Tahminen 268'e bırakacaklar aracı bir ihtimal 266 olması mümkün.

Diğeri;

Metalik Füme(Polished Metal Metallic), 11.000 KM'de, 2. sahibinden, araca sonradan Eibach yay ve birkaç ufak şey daha takılmış. Araca 272.000 istiyorlar, söylediğine göre yayları 4-5 bin civarına satarsın diyor satıcı. İlan yok yaşadığım şehirde birisi satıyor.

Yarın yurtdışına çıkıyorum, 10 gün yokum. Tahminen dönene kadar beyaz araç satılmış olacak ve fümeye mecbur kalacağım gibi.

Renkler açısından fikir oluşması açısından füme aracın sahibinin bana attığı resimlerden ikisini paylaşıyorum. Gönlüm füme diyor ama ne bileyim, sonradan araca bir şeyler takıldı mı araçtan soğuyorum.
    Honda FK8 Type-R-Renk Seçimi, Kullanıcı Yorumları ve Araç Seçimi Hakkında Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 22 Ağustos 2019; 1:23:35 >

• Araba Type-R olunca renk farketmiyor hocam , füme güzel ama hem daha pahalı hemde gereksiz yere yay takılmış bu arabanın mühendisliği ile oynamak cahillik.Sedef beyaz alın geçin en kötü bir kaplama yaparsınız ileride

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DesertEagle67 kullanıcısına yanıt
    Korkum 10 gün içerisinde aracın satılması. Kapora gönderirsem aracı bağlarız diyorlar. Ancak 5.000 liradan aşağı istemezler ve görmediğim araca 5.000 lirada vermek çok mantıklı gelmiyor.
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Görmeden 5 bin bağlamayın hocam , belkide satılmaz yada 10 gün içinde istediğiniz renkde bir araba gelir.Sizin kısmetiniz ise o zaten sizin olur

• DesertEagle67 kullanıcısına yanıt
    Bende düşünmüyorum da bu araç satılırsa, diğer araçlar direkt +20 bin koyuyor. Öyle olursa araçtan vazgeçerim.
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Kısmet değilmiş deyip başka bir şey bakarız hocam sizin için .Herşeyden önce sizin içinize sinmesi önemli

• Yayları 4-5 bın edıyorsa orjınale çevırsın 4-5 bın düşsün fıyattan fümeyi alın. Onun dışında ben ıkı araç orjınal bıle olsa beyaz alır geçerım. Sonradan aksesuarsal olarak bıle yapacağınız herşey beyaza daha çok yakışacaktır. Temızlıgı bakımı daha kolay olacak metalık renkte çizilse bile rötüş yapamayacaksınız araç parça boyalı imajı yiyecek beyaz birçok konuda avantajlı ayrıca beyaz Japon araçlarındada performansı simgeleyen bir renk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf 6 için renk seçimi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HondatugraL kullanıcısına yanıt
    Dusmuyor iste, yaylari vereyim sana sen satarsin diyor. Beyaz aractan cok sıkıldım hocam, artik baska renklere binmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 22 Ağustos 2019; 2:24:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Dusmuyor iste, yaylari vereyim sana sen satarsin diyor. Beyaz aractan cok sıkıldım hocam, artik baska renklere binmek istiyorum.
    yanı ben elektronık amortısorlü bir typerı sadece kuru bir yayla değiştirmezdım şahsen. Oyuzden yayları satmak ıstesenızde o paraya kım almak ıster bılemem bugun dunyanın en ıyı coılover uretıcılerıne baktıgınızda bılsteın KW D2 gıbı bır fırmadan coilover alsanız 8-9 bın tl şahsen yaya 4-5 vereceğıme coıl alırdım yanı satamama ıhtımalınız yuksek. Beyazı alın en kotu kaplatırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

şahsen ben o yaylarıyla oynanmış aracı almazdım. ne olursa olsun. bence eleyin o ilanı.
  • dostum yeni typer şeker çocuk arabası olmuş düz yolda gazlamam agresif sürerim diyosan başka bi araç bak bence yada almadan test sürüşünde limitleri zorla bi bak derim az para değil vereceğin para

bu arada vergi yakıt awd fwd hesaba katmadan konuşuyorum yoksa güzel araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 22 Ağustos 2019; 3:28:38 >
  • Yay muhabbetini bilmiyorum hangisi mantıklı ama renk olarak kesinlikle füme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araba çok düşer başkan orasını sıkıntı etme git gel para kaptırma kimseye

• Kırmızı
  • type-r = kırmızı
  • Civic Hb ve Type-r'a füme renk ciddi yakışıyor. Hatta füme renk Civic hb siparişi bile vermiştim ama satış temsilcisinin ilgisizliğine kızıp iptal ettim gidip Rs aldım. Ancak Tpye-r gibi bir arabaya yay takmak nedir? Tommi Makinen misin de sana Type-r'in yol tutuşu yetmedi. Nerede nasıl taktırdı aracın süspansiyon geometrisine bir zarar verdiler mi ne yaptılar belli değil. Ben olsam kesinlikle o aracı almazdım.

Beyaz renk için görüşün gerekiyorsa atlayıp gidin ya da telefonda konuşun gerekiyorsa bir tanıdığa baktırın. Az para değil hemen satılabilecek bir araç da değil. 10 gün bekleyebilirler diye düşünüyorum. Olmazsa da kısmet dersiniz illa başka bir araba daha çıkar.
  • Yay ellenmiş aracı alma bilmem ne yazmış herkes
    Eibach yaylar gayet de orijinal yerine tercih edilebilir. Aracın mekanizması ne olduğu farketmez.

İlanda olmayan araç tok satıcıda olduğu için fazla çeker. Bu tarz kupon bir araç alacaksan acele etme bekle. İlla ki aradığın ayarda bir araba bulursun.

Kırmızı veya mavi iyidir. Füme onlardan sonra gelir. Bu kadar para verip bi de buzdolabı beyazı almak sacma...
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Hocam kastinizi anlamadim gorsel olarak diyorsaniz ben cok begeniyorum.

Alternatif bir arac bulamadim acikcasi bu fiyat bandinda.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    en1gma kullanıcısına yanıt
    Valla hocam kirmizi istemiyorum ya. Bir de kirmizi araci olan araca direkt +20 koyuyor nedense.

@en1gma hocam gitmeden beyaz araci baglasam mi diyordum. Zira sitede baska Type-r kalmiyor o da satilirsa, cok kararsizim.

• Bence beyazı alınmaz bu arabanın. Sonuçta nadir bir araç rengi de öyle olmalı. Alternatif olarak leon cupra, golf R gibi araçlara baktınız mı ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.