Şimdi Ara

High School of the Dead (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
3
Favori
22.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Seriyi bitirdiğimde yüzümde kocaman bir gülümseme vardı..Hiç bir zaman unutulmayacak bir anime bence.2. sezonu keşke gelse ama yapımcı şirketin maddi sıkıntıda olduğu ve bu yüzden sürekli ertelendiği söyleniyor.Ne olacak belli değil.Fakat umarım gelir.
  • Fena değildi ama Allah aşkına 12 bölüm nedir?
    En az 24 bölüm olmalıydı. Bildiğin çerezlik olmuştu bu.
  • Uzun olsa sıktı derdik zombi animesi sonuçta :/ İyi tadında bıraktılar...
  • tam kıvamında oldu :)
  • 2. sezonu çıksın istiyoruz ama çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lenin

2. sezonu çıksın istiyoruz ama çıkmıyor

Ah ah aynen öyle. Konuyu görünce yine aklıma geldi bak Kaldığı yerden devam etse keşke, izlenmeyecek bir seri değil ki .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lenin

2. sezonu çıksın istiyoruz ama çıkmıyor

Ah ah aynen öyle. Konuyu görünce yine aklıma geldi bak Kaldığı yerden devam etse keşke, izlenmeyecek bir seri değil ki .

Çok ara verildi seriye ve yapımcıların sıkıntısı varmış, çıkacağını sanmıyorum.
  • quote:

O değil de çok iyi çalıyorlar yahu
  • quote:

High School of the Dead
  • 2.sezon çok rahatlıkla çıkabilirdi , ovasıda daha güzel olabilirdi boş bi ovaydı açıkcası
  •  High School of the Dead

Fujimi Shobo'nun Dragon Age Magazine dergisinin yeni sayısındaki ön duyuruya göre High School of the Dead Manga'sı 9 Nisan 2013'den itibaren yayın peryoduna geri dönecek. (Geçen ay yapılan bir duyuruda Manga'nın devam edeceğine dair haber verilmiş fakat tam tarih verilememişti)

2010 yaz sezonunda 12 bölümlük bir Anime adaptasyonu da yapılmış olan serinin Manga'sının yayını Mart 2011'den bu yana yazar kaynaklı istikrarsızlıklar nedeniyle askıda kalmıştı.

Kaynak: ANN
  • Bir de animesi dönse ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Bir de animesi dönse ya...

Manga bir bitsin, elde kullanılacak senaryo olsun, o da olur elbette.
  • Süper anime. 2.sezonu bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

High School of the Dead

Fujimi Shobo'nun Dragon Age Magazine dergisinin yeni sayısındaki ön duyuruya göre High School of the Dead Manga'sı 9 Nisan 2013'den itibaren yayın peryoduna geri dönecek. (Geçen ay yapılan bir duyuruda Manga'nın devam edeceğine dair haber verilmiş fakat tam tarih verilememişti)

2010 yaz sezonunda 12 bölümlük bir Anime adaptasyonu da yapılmış olan serinin Manga'sının yayını Mart 2011'den bu yana yazar kaynaklı istikrarsızlıklar nedeniyle askıda kalmıştı.

Kaynak: ANN

Sevindim ya bu haberi görünce, sevdiğim serilerden biriydi.
  • önceleri reklamlarda sürekli görüyordum. sonradan izlemeye başladım. 4. bölümünden izlemeye başlayınca ilgimi çekti. internetten önceki bölümlerini de izledim. seriyi bitirdim. cidden çok keyifli ve sürükleyici bir anime.
  • Ağır ecchi içeren kısa anime serisi. Konu ve kurgu çok banel olay akışıda kötü, bu açığı çizim ve grafiklerle kapatmaya çalışmışlar ama yetmemiş. Konusu ecchi olmayan bir animede ecchi olması konunun zayıflığını gösterir bence. Sonuç olarak the walking dead benzeri bir anime çıkmış ortaya. Puanım 10 üzerinden 4. Tabi bunlar benim görüşüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi von Hohenheim -- 18 Mart 2013; 16:19:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALLLLAHHHH AAALLLLLAHHHH YENİ BÖLÜMLER GELİYOOOOOOOORRRRR !!!!!

quote:

Viz Media has announced that they are partnering up with Sentai Filmworks to include Highschool of the Dead into the Spring lineup for Neon Alley. The immensely popular series will premiere on Friday, April 19 at 10:00pm EST, and will air throughout the week with new episodes being shown every Friday. New is relative though, since the series was first shown in 2011.

http://www.goboiano.com/read-more-news.php?id=1069

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gedo Mazo -- 19 Nisan 2013; 18:37:42 >
  • Neon Alley kanalında sadece dizi gösterilecek,heyecana gerek yok
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.