Şimdi Ara

High School of the Dead (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
3
Favori
22.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende izlemeye baslicaktim, hazir baslamiskende bluray olsun dedim, indirdim ama uygun altyazi bulamadim.
  • Aynen çıksın şu sezon. Gerçekten Eechi vs bir yana hakikatten iyi animeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1³

Bende izlemeye baslicaktim, hazir baslamiskende bluray olsun dedim, indirdim ama uygun altyazi bulamadim.

aynen 720p veya 1080p izleyenler hangi versiyonu izliyor bide altyazı bulabilidiniz mi teşekkürler.
  • animeyi bitirdim galiba 2. sezonu yok. bu konu hakkında bilgisi olan var mı ve manga hala devam ediyor mu arkadaşlar.
  • Arkadaşlar nerden indirebilirim.zamunda patladı.şöyle kaynağı bol bir torrent bulursanız çok makbule geçer.tabiki japonca olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KappadoKS

Arkadaşlar nerden indirebilirim.zamunda patladı.şöyle kaynağı bol bir torrent bulursanız çok makbule geçer.tabiki japonca olursa sevinirim.

Bakabt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Said6

quote:

Orijinalden alıntı: KappadoKS

Arkadaşlar nerden indirebilirim.zamunda patladı.şöyle kaynağı bol bir torrent bulursanız çok makbule geçer.tabiki japonca olursa sevinirim.

Bakabt

eyw hacı indirdim izliyorum şu anda.
  • Dehşet animeymiş yeni başladım hentai ögeleri de var hafif erotik, yalnız çok kısa 12 bölüm mü ne, bitireyim 1-2 güne, çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Dehşet animeymiş yeni başladım hentai ögeleri de var hafif erotik, yalnız çok kısa 12 bölüm mü ne, bitireyim 1-2 güne, çok iyi

vay be hotd izleyen görünce gözlerim yaşarıyor benim 20 li yaşlarımdan sonra izlediğim ilk anime :D not şuan yaşım 25

hala hayranım bu animeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 8 Haziran 2012; 7:29:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Dehşet animeymiş yeni başladım hentai ögeleri de var hafif erotik, yalnız çok kısa 12 bölüm mü ne, bitireyim 1-2 güne, çok iyi

vay be hotd izleyen görünce gözlerim yaşarıyor benim 20 li yaşlarımdan sonra izlediğim ilk anime :D not şuan yaşım 25

Elfen Lied'e başla hotd'yi bıraktım onu bitirdim dehşet ötesi o derece
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Elfen Lied'e başla hotd'yi bıraktım onu bitirdim dehşet ötesi o derece

Elfen lied'i izleyeceğim kesinlikle ama bu sıra işlerden vakit bulamıyorum.
  • Hala 2. sezon falan yok değil mi?
  • Bu animeyi izlemek istiyorum ama izleyemiyorum. O kadar ağır ve gereksiz ecchi var ki. Yav, bir kız zombiyle dövüşürken niye kamera kızın külodunu göstersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: -S.E.R.K.4.N-

Bu animeyi izlemek istiyorum ama izleyemiyorum. O kadar ağır ve gereksiz ecchi var ki. Yav, bir kız zombiyle dövüşürken niye kamera kızın külodunu göstersin

Çerez niyetine izlenir başka da bi bir işe yaramaz zaten.
  • Ecchi yi severim ama ecchi ye boğulmuş animelerden nefret ederim.
  • Uplayıp durmayın şu konuyu lütfen. Her seferinde devamı mı geliyor diye giriyorum konuya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -S.E.R.K.4.N-

Bu animeyi izlemek istiyorum ama izleyemiyorum. O kadar ağır ve gereksiz ecchi var ki. Yav, bir kız zombiyle dövüşürken niye kamera kızın külodunu göstersin

Belki kızların zombiye dönüşmesini tetikleyen şey odur hocam

Bu seri yine iyi geçenlerde İkkotousenmidir nedir onu izledim hayretler içerisinde kaldım.Tek harakette elbiselerin parçalanması kızların cinsel organlarının bazu gibi şişkin olması falan,aman Yarabbim
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

Uplayıp durmayın şu konuyu lütfen. Her seferinde devamı mı geliyor diye giriyorum konuya.

+1, bir heyecanla giriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu mor saçlı kız yüzünden başladım. İlk 2 bölüme baktım bitiririm yakında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Exorcist

quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

Uplayıp durmayın şu konuyu lütfen. Her seferinde devamı mı geliyor diye giriyorum konuya.

+1, bir heyecanla giriyorum.

Etmeyin
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.