Şimdi Ara

High School of the Dead (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
3
Favori
22.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Released date belli degil mi hala ? Tek zombili ecchi animemdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden en sevdiğim animeler hep kısa suruyo veya askıya alınıyo
    umarım en kısa zamanda gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

Ağır ecchi içeren kısa anime serisi. Konu ve kurgu çok banel olay akışıda kötü, bu açığı çizim ve grafiklerle kapatmaya çalışmışlar ama yetmemiş. Konusu ecchi olmayan bir animede ecchi olması konunun zayıflığını gösterir bence. Sonuç olarak the walking dead benzeri bir anime çıkmış ortaya. Puanım 10 üzerinden 4. Tabi bunlar benim görüşüm.

Ne kadar da ekşici bi yorum.

Bu konuda zaten yeterince çeşitte anime yok piyasada, türüne uygun gayet güzel bir anime. İzlemeye niyetlenip burayı okuyup vazgeçen falan olmasın diye belirteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gezmeyi Seven Adam

quote:

Ağır ecchi içeren kısa anime serisi. Konu ve kurgu çok banel olay akışıda kötü, bu açığı çizim ve grafiklerle kapatmaya çalışmışlar ama yetmemiş. Konusu ecchi olmayan bir animede ecchi olması konunun zayıflığını gösterir bence. Sonuç olarak the walking dead benzeri bir anime çıkmış ortaya. Puanım 10 üzerinden 4. Tabi bunlar benim görüşüm.

Bu konuda zaten yeterince çeşitte anime yok piyasada, türüne uygun gayet güzel bir anime. İzlemeye niyetlenip burayı okuyup vazgeçen falan olmasın diye belirteyim.

Nasıl yok yahu ortalık ecchiden geçilmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Orijinalden alıntı: Gezmeyi Seven Adam

quote:

Nasıl yok yahu ortalık ecchiden geçilmiyor

Zombili manasında

• Artik devam edecek mi acaba diye beklemeye mecalimiz kalmayan anime degil mi bu yahu :D ilk ciktigi zamanlar gun gun beklemistim vay be :D

• Bu animelerde neden, hep erotizim oluyor
    Yaşlanan nüfusu düşünüp, azalan doğumlar içinmi hep bir erotizm var

• Yazarı ölmüş 52 yaşında çok üzüldüm genç yaşta ölmüş, yazara saygıdan inşallah 2.ci sezonu yaparlar.

• Patren kullanıcısına yanıt
    Dostum bende 2. sezonu bekliyorum ama yapacaklarını sanmıyorum.
  • Animenin durdurulmasının sebebi yazarın değil yönetmenin ölmesi. İki gram saygıları varsa devam ettirmezler diye düşünüyorum.
    Zombili brutal ecchi harem vs vs. bir seriyi devam ettirmenin ne kadar tehlikeli olabileceğini düşünsene.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ovası birşey anlatmasada bağımsız yapılmış madhouse tarafından, çok fazla isteyeni varmiş 10 sene geçti ama hala haberleri yapılıyor, bence 5 yıl içinde netflix ile anlaşıp çıkartma olasılıkları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 28 Ağustos 2019; 23:31:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flean

Animenin durdurulmasının sebebi yazarın değil yönetmenin ölmesi. İki gram saygıları varsa devam ettirmezler diye düşünüyorum.
    Zombili brutal ecchi harem vs vs. bir seriyi devam ettirmenin ne kadar tehlikeli olabileceğini düşünsene.
    Mangadaki AVM Arcı çok güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • flean kullanıcısına yanıt
    Neden tehlikeli hocam?

• erkahn kullanıcısına yanıt
    1. Şimdiye kadarki neredeyse bütün remakelerden ağzımız yandı.

2. Zaten ofansif bir survival serisi olmasının yanısıra ecchi ögeler içeriyor. Son yıllardaki denk serilere göz atarsan ne demek istediğimi anlarsın

3. Netflix iddiaları var, ve netflixin bu konuda ne kadar eleştirildiğini bilmeyen yok, özellikle live action ve remakelerde.

4. Yönetmeninin bıraktığı seriye remake yapmaları bana, saygısızlık gibi geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • malesef hikayeyi yazan kardes öldugu icin , diger kardesin devam edecegini sanmıyorum.

animenin bir önemi yok zaten. önemli olan manga idi.
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    Son çıkan ova gibi olsada izler millet.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.