Şimdi Ara

High School of the Dead (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
3
Favori
22.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ova 2 veya Sezon2den hala bi haber yok dimi
  • Yeni bir ova gelse ne olacak, ilk ova biraz daha fazla göğüs göstermekten ileriye gidememişti ki; şöyle ilk sezon gibi bol aksiyonlu sezon yapsalar tadından yenmez.
  • izleyeyim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavukjack

izleyeyim bakalım

Bulamadım
  • quote:

quote:

izleyeyim bakalım

Bulamadım

torrent linki yolladım. pm
  • 2 günde bitirdim Fena olmamış ama sonunda ben de pek tatmin olamadım. OVA'sı olduğunu bilmiyordum şimdi indiriyorum onu da 1080p olarak. Ama soundtracklerine hayran oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 30 Haziran 2012; 21:18:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuranCan.

quote:

quote:

izleyeyim bakalım

Bulamadım

torrent linki yolladım. pm

Gördüm hocam.Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

2 günde bitirdim Fena olmamış ama sonunda ben de pek tatmin olamadım. OVA'sı olduğunu bilmiyordum şimdi indiriyorum onu da 1080p olarak. Ama soundtracklerine hayran oldum.

ovası tırt
  • 12 Bölümü bitirdim. Güzel seri. Fakat yarım bitti gibi sanki? Mangası devam ediyor mu? Yoksa mangada mı burada bitiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

12 Bölümü bitirdim. Güzel seri. Fakat yarım bitti gibi sanki? Mangası devam ediyor mu? Yoksa mangada mı burada bitiyor?

herkes 2.sezonu beklıyor hocam oyuzden tam en heycanlı yerınde bıtırdıler
  • abi bu animelerin sonunda tatmin olmak mümkün değil ki zaten öyle bir içine çekiyor insanı hep devam etsin hep izleyesi geliyor insanın.

adamlar nasıl final yaparsa yapsın kalkarken hep sövücez hep sövücez bunun kaçarı yok.
  • İzleyelim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

12 Bölümü bitirdim. Güzel seri. Fakat yarım bitti gibi sanki? Mangası devam ediyor mu? Yoksa mangada mı burada bitiyor?

herkes 2.sezonu beklıyor hocam oyuzden tam en heycanlı yerınde bıtırdıler

Zaten Manga çoktan bitmişti de keyiflerinden öyle yaptılar, değil mi?
  • 1.sezonu izledim bu animemi hentaimi anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaioken

1.sezonu izledim bu animemi hentaimi anlamadım.

Hentailer de animedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaioken

1.sezonu izledim bu animemi hentaimi anlamadım.

borderline hentai diye geçiyor olması lazım tur olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teddybear01 -- 8 Temmuz 2012; 19:06:51 >
  • Deadman Wonderland'tan sonra izledim, baya hoşuma gitmişti. Pek bilgim yok ama bu tarz anime önerebilecek kimse var mı? Ecchi için değil, vahşet kan yani kısaca gore'un tavan yaptığı anime
  • O değilde ismini gördükçe şu sözler geçiyor aklımdan '' Çok kötü bitti be!''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Deadman Wonderland'tan sonra izledim, baya hoşuma gitmişti. Pek bilgim yok ama bu tarz anime önerebilecek kimse var mı? Ecchi için değil, vahşet kan yani kısaca gore'un tavan yaptığı anime

Hellsing'in tümünü önerebilirim(Ultimate ve seri). Elfen Lied olabilir. Blood C diye bir anime var ayrıca, izlemedim ama herkes izlenemeyecek kadar kanlı deyip duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiralik kettle

quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Deadman Wonderland'tan sonra izledim, baya hoşuma gitmişti. Pek bilgim yok ama bu tarz anime önerebilecek kimse var mı? Ecchi için değil, vahşet kan yani kısaca gore'un tavan yaptığı anime

Hellsing'in tümünü önerebilirim(Ultimate ve seri). Elfen Lied olabilir. Blood C diye bir anime var ayrıca, izlemedim ama herkes izlenemeyecek kadar kanlı deyip duruyor.

Elfen Lied'i izlemiştim, Hellsing ve Blood C'ye bakayım. Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.