Şimdi Ara

High School of the Dead

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
3
Favori
22.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Takashi ve sınıf arkadaşları, sıradan bir günde başlayan zombi saldırısının okullarına sıçraması ile bir tür direniş grubu kurar ve hayatta kalmaya çalışırlar.

Aylık yayınlanan Manga'nın anime uyarlaması başladı ve ilk fansub'ları düşmeye başladı. Henüz bölüm sayısı belli olmayan bu Anime'nin aslında ahım şahım bir konusu yok fakat filmlerden tanıyıp bildiğimiz zombi klişelerini ecchi ile harmanlanması ve paspas tahtasından hava tabancasına, Katana'dan sniper tüfeğine dek türlü ekipman ile ilginç bir hayatta kalma savaşı verilmesi ilginç bir deneyim. Bunun yanısıra güzel seiyuu kadrosu, harika müzikler (ilk bölümün sonunda çalan müzik eğer 28 Gün Sonra filmini izlemişseniz bambaşka bir etki yapacaktır), güzel çizimler ve her ecchi'yi izleyemeyen insanlar için bile ilginç gelebilecek bir fanservice'i var. Korku filmi olmaya çalışmadan ama ustalara/türün klasiklerine da saygıyı ihmal etmeden (zombi külliyatına oldukça güzel göndermeler var aralarda) oldukça hoş bir seri ortaya çıkartılmış, haliyle çıtır çerez olaraktan bile izlenebilecek ayırdığınız zamana değecek bir seri.

Manga'sını buradan takip edebilirsiniz. Kendi adıma daha ilk bölümünden bile, kurak başlayıp öyle biteceğe benzeyen 2010 sezonunun ilgimi çekebilen nadir birkaç çalışmasından birisi oldu diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 6 Temmuz 2010; 13:40:01 >
  • Hafif erotik ögeler de var. üstelik zombili harika birşeye beniyor.
  • 1. Bölüm muhteşemdi tek kelimeyle.
  • evet anime ilk blümü hoşuma gitti
  • Sıkmayacak bir anime kesinlikle.
  • Adını duyunca türünü korku,gerilim sanmıştım meğersem ecchi ymiş
  • İlk bölümü izledim bayağı güzel gerçekten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    StarCraft II [ANA KONU]
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu nasıl bir anime böyle. İlk bölüm beklentilerim çok çok üstündeydi. Sondaki müziği ben de beğendim.

Yalnız ilk bölümle belli olduki deli ecchi olacak. Zorla gözümüze sokuyorlar. Ecchi ögeleri daha az olsaydı keşke.
  • Bomba bir giriş yaptılar.Madhouse'dan böyle birşey bekliyordum.
    Umarım Gantz gibi yarım yamalak olmaz.Sonuna kadar devam eder.

Dipnot:HOTD'un yönetmeni Death Note'u da yönetti.
  • Altyazı filan nerden buldunuz da izlediniz acaba?

edit:buldum silme butonu olmadığı için silemedm mesajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 6 Temmuz 2010; 23:48:20 >
  • TheM'den size hediye Türkçe altyazı
  • Şimdi izledim.Süper bölümdü ya hisashi'ye dalış anına bittim.
  • 28 days/weeks later dan çalmışlar sonlardaki müziği ama güzel olmuş özlemiştim zaten. İnşallah ilerde saçmalaştırmazlar.Hisashi baya geç dönüştü bu arada.Boynundan ısırılmadığı için heralde.
  • merak ettim indiriyorum şuan bakalım nasılmış
  • Yeni bölümü ne zaman çıkar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Yeni bölümü ne zaman çıkar?

Her pazartesi. Ya çıktığı gün yada bir sonraki gün sublanır.
  • ben sıkılmıştım manga da bir izleyelim bakalım belki anime daha zevkli olur
  • Beğendim ve indirmeye başladım. Zombi konulu yapımlara hastayımdır bu sefer anime dünyasından bakalım zombilere

EDİT: İzledim ve çok beğendim şiddetle tavsiye ediyorum. Aksiyon ve kan bolca var birazda erotizm 28 Hafta Sonra filminin mükemmel soundtrack'ini kullanmalarıda çok iyi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 8 Temmuz 2010; 2:00:52 >
  • Gerçekten kaliteli bir yapım.İzlenilebilir türden
  • Budur işte.. Bu türü zaten kendimi bildim bileli severim. Bu Animede çok kaliteliye benziyor. Her pazartesi takipçisiyim artık..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.