Şimdi Ara

Hiç hayvan öldürdünüz mü? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
3
Favori
5.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Babblebabble

Karıncalara kolonya döküp izlerdim.Çok hamamböceği,sinek,örümcek (nefret ederim) ezdim.Kedi,köpek ellemedim hiç.Kurbağanın ağzına gözüne sprey sıkıp tükürüp taşla ezerek öldürmüştüm.Bikere 5. katın penceresinin camında duran kediyi yumruklayarak aşağı atmıştım.Ama ölmemişti dört ayağının üstüne düşmüş allahsız ağzı burnu kan dolmuş.

Cani !
  • quote:

Orijinalden alıntı: haylazromeo

quote:

Orijinalden alıntı: Peder '

quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Bilerek veya bilmeden?

Küçükken bilerek yüzlerce karınca ve sinek.
    Yanlışlıkla bir kedi ezdim araba ile

Durust oluyorum

En az 50 tane kediyi bitkisel hayata sokmusumdur . Kucuklugumden beri kedilerden nefret ettim 3-4 tane de oldurmusumdur heralde bi tanesi tek tekmeye gitti oyle sey mi olur lan madem yaratiyorsum biraz daha dayanikli yaratsan olmaz mi

kedi en çok bela okuyan hayvanmış....
    çünkü köpek gibi insana sadık değildir, sahibine tapmaz....
    o yüzden bir kedi bile cennet kapısını kapamaya sebep diye duymuştum....

• kardes boyle baska bir konu vardi resmen dh alemi hayvan alemine cocukken karsiymis gibi bir tablo cikmisti hele karincaya neler yapanlar vardi psikopat dolu dhde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sapıksınız ya manyaklar... Ben de küçük oldum yüzlerce kedi besledim, sakatları eve almaya çalıştım sizin gibi kafasını kesmedim ya da duvarlara vurmadım.
    Sapıklar.
  • -Havalı tüfekle kurbağa,kuş vs indirmiştim birçok kez
    -köpekleri ısıtmak için yuvalarında ateş yakmıştım köpekler de ateşie düşüp yanarak ölmüşlerdi
    -köpeğimle sokakt ne kadar kedi varsa kovalardık br gün araba çarptı yola kaçan kediye
    - ağaca çıkan kediyi taşla kfasından vurarak aşşağı indirdim
    - aşı şırıngalarını (içi boş)şu yolda gezen tezek böceklerinin karnından sokarak pistonu iterdim böcek şişerek patlardı
    - köydeki yılanı uzun kvak ağacı sopasıyla ezerek öldürdüm
    - örümcek yuvalarını ateşe verirdim
    - bir karınca yuvasındaki en büyük karıncayı seçerdim başka bir karınca yuvasındaki en güçlü karıncayla vs ypardım
    - tuttuğum çekirge tezek böceği vs karınca yuvasına atardım karınclar onu parçalara ayırırdı
    - 3.kattan aşşağı tavuk attım hızla yere çakıldı
    -bisikletle kmsunun tavuğunu ezdim
    -köpeklerin yemeğine zehir katardım
    -fare tuzağı kurardım her seferinde başarı olur fare yakalardım
    -bir elimle spreyi tutup bir elimle de çkmağı çakarak öldürdüğüm sinekler 1000 i geçmiştir
    -havalı tüfekle baykuşa hedshot çekmiştim
    Daha yazmayacğım kadar çok aklıma geldikçe yazarım
    TAMAM LAN VURMAYIN
  • 1 yıl önce gölün kenarında duran uyuşuk kediyi kovduk, gitmeyince göle düşürdük. 20 metre yüzüp geri geldikten sonra boğuldu.
  • Sayısız böcek,sinek. Bir keresinde sinek uçarken elime çarpıp yere düşmüştü, baktım kanadı kırılmış,vücüdunun bir kısmını sandalyenin altına koyup üstüne oturdum. Dakikalarca kaldı öyle,ölmemişti. Yazarken vicdanım sızladı .

Birde iki tane karıncayı bardağa atar vs yaptırırdım. Bazen 4-5 karıncalı yapardım bunu

Bir keresinde de dayımın küçük çaplı akvaryumuna az bir şey işemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fura -- 16 Kasım 2012; 20:34:55 >
  • Böcekler ne zaman hayvan sınıfına girdi ya onlar haşeredir.isteyerek 2 lağım faresi,bir kaç kurbağa mecbur kaldıklarımız sayılırsa 16 kadar akvaryum balığı,bıldırcın,güvercin,kanarya ,sultan yavrusu(yavruları açlıktan ölmemelri için mecburdum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrew_

Kedi ve köpeklere arabayla çarpmak gibi bir fantezim var

Dikkat et ben sana çarpmayayım yolda giderken

• quote:

Orijinalden alıntı: naberbeyler

quote:

Ciddiyim yalnız (: Hiç sevmem kedi köpekleri.. Ayrica bana çarpmak? huh?

• quote:

quote:

quote:

Arkadaş da köpeklere çarpmayı seviyormuş onu söylüyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: Masamune

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

mahallemde küçük çocuklara saldıran iki köpeği en az 5 kere telefonla almaları için belediyeyi aradım sonuç çıkmayınca ikisini de öldürdüm bunun dışında ağır yaralı bir kediyi öldürmüştüm yarısı araba altında kalmış sanırım diğer yarısı can çekişiyordu onuda ben tamamladım.

Hocam nasıl yaptın?

bıçak.

pıçağı nerden buldun?
  • Sineklerin kanatlarını kopartıp korkuturdum sonra ters dönerdi bacaklarını teker teker kopartıp sertçe vururdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: klavyefare

-Havalı tüfekle kurbağa,kuş vs indirmiştim birçok kez
    -köpekleri ısıtmak için yuvalarında ateş yakmıştım köpekler de ateşie düşüp yanarak ölmüşlerdi
    -köpeğimle sokakt ne kadar kedi varsa kovalardık br gün araba çarptı yola kaçan kediye
    - ağaca çıkan kediyi taşla kfasından vurarak aşşağı indirdim
    - aşı şırıngalarını (içi boş)şu yolda gezen tezek böceklerinin karnından sokarak pistonu iterdim böcek şişerek patlardı
    - köydeki yılanı uzun kvak ağacı sopasıyla ezerek öldürdüm
    - örümcek yuvalarını ateşe verirdim
    - bir karınca yuvasındaki en büyük karıncayı seçerdim başka bir karınca yuvasındaki en güçlü karıncayla vs ypardım
    - tuttuğum çekirge tezek böceği vs karınca yuvasına atardım karınclar onu parçalara ayırırdı
    - 3.kattan aşşağı tavuk attım hızla yere çakıldı
    -bisikletle kmsunun tavuğunu ezdim
    -köpeklerin yemeğine zehir katardım
    -fare tuzağı kurardım her seferinde başarı olur fare yakalardım
    -bir elimle spreyi tutup bir elimle de çkmağı çakarak öldürdüğüm sinekler 1000 i geçmiştir
    -havalı tüfekle baykuşa hedshot çekmiştim
    Daha yazmayacğım kadar çok aklıma geldikçe yazarım
    TAMAM LAN VURMAYIN

Wt*?

• quote:

Orijinalden alıntı: SüperSiper

bu konuyu kurban bayramında açacaktın asıl

• quote:

Orijinalden alıntı: metoking

quote:

quote:

quote:

Arkadaş da köpeklere çarpmayı seviyormuş onu söylüyo.

köpek deyip köpeklere hakaret etmeyelim lütfen. değil köpek, üzerindeki bit kadar değerleri yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: klavyefare

quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

Karıncalara kolonya döküp izlerdim.Çok hamamböceği,sinek,örümcek (nefret ederim) ezdim.Kedi,köpek ellemedim hiç.Kurbağanın ağzına gözüne sprey sıkıp tükürüp taşla ezerek öldürmüştüm.Bikere 5. katın penceresinin camında duran kediyi yumruklayarak aşağı atmıştım.Ama ölmemişti dört ayağının üstüne düşmüş allahsız ağzı burnu kan dolmuş.

Cani !

Olm küçüktüm lan Bir tek kurbağada 8'e gidiyodum 7 sene önce.

Edit : Şimdi bir tek örümcek ve hamamböceği gördüm mü acımam.Nefret ediyorum cidden öyle böyle değil.Sadece o kadar.

Edit 2 : Yalnız bu aralar öyle fare yakalarsam hiç acımayıp gün yüzü görmemiş işkence teknikleri uygulayabilirim, çünkü kulağımın ufakta olsa bir parçası onlar yüzünden yok.Bu bana direk söylenmedi ama öyle olduğunu biliyorum (bebekken).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 16 Kasım 2012; 21:07:51 >
  • bilerek: yüzlerce karınca (ufaktım) , yüzlerce sinek , yüzlerce sivrisinek,yüzlerce örümcek , yüzlerce böcek , onlarca kuş (av olarak), onlarca fare (bazılarına işkence yaparak tuz ruhu ile işkenceler yaparak) 10 senedir her sene kestiğim kurbanlık koyun , bir kaç tavuk
    bilmeden : bir tane serçe ve kurbanlık hayvanın içinden çıkan 2 tane yavru
  • Kurban boğazlamak sayılıyor mu
  • küçükken sapanla bir kuş vurdum öldü .araba ile bir tavuk ezdim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desert@eagle -- 16 Kasım 2012; 21:07:55 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.