Şimdi Ara

Hiç hayvan öldürdünüz mü? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
207
Cevap
3
Favori
5.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok kucukken sonradan cok uzuldugum birkac civciv oldurmustum.
    Akvaryumum vardi o kadar dikkat etmeme ragmen baliklar öldu. Artik sadece kara sinek rahatsiz ederse ve sivrisinek olduruyorum.
    Bunlarin disinda ari karinca falan asla bilerek oldurmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- Eskiden tombalaların içinden çıkan fırıldaklara kertenkeleleri koyar döndürürdüm, ölmezlerdi ama.
    2- sineklere parfüm sıkardım kuruyup ölürlerdi.
    3- Kovada canlı duran balıkların gözüne bıçak sokmuştum çok pişmanım.

Kovalamayın artık şu kedi köpekleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pick-nick

Sinekleri yakalayıp örümcek ağına atar izlerdim..Sonra işi biraz geliştirdim örümcekleri yakalayıp diğer örümceklerle V.S yaptırıyordum..

Aynen öyle. Örümcek ağlarına sinek atmak çok hoşuma giderdi.

Koynumda kuş öldürmüşlüğüm var. İki tane kaplumbağayı öldürdüm.
  • yavru kediyi eve almistim sevdim cok sevimliydi kucagimda yatiyordu sonra birden canilestim ve vurmaya basladim kediye sindi bi koseye cikardim ordan sonra disari ciktim ordada vurmaya basladim cok uzulmustum ya

• küçükken karıncaları büyük leğen dolusu suya atıp ölmelerini izlerdim , bazen yerde gördüklerimi ayağımla ezerdim :) sonrasında büyüyünce sinek ve örümceklere dönüştü , sinek yakalamak zordu ama yakalayınca ilk önce kanatlarını kopartıp az biraz izlerdim sonra kültabana koyup kolonya yardımıyla beraber yakardım :) örümceklere dokunmazdım direk ezerdim (örümcekleri öldürmek için öldürürdüm zevk olsun diye değil ) hepsi bu kadar . ama konuya az biraz göz attım millet kedi köpek öldürdüm diyor :S

he şimdi hatırladım birde biraz daha büyüyünce 10 - 12 yaşlarında boncuklu tabancalarla oynardık mahallede eve dönüş yolunda çöp kutularının yanında duran kedilere sıkardım , çok pis kaçarlardı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speederly -- 16 Kasım 2012; 23:05:36 >
  • en son devasa bir sinek öldürdüm NOT: EZMEZSENİZ ÖLMÜYORLAR
  • İnek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

quote:

Orijinalden alıntı: BUR SA LI

asıl güç öldürme gücü olupta öldürmeyendir

Shindler's list

dasgfshafgasl şindlerin listesi de adama o sözü söyledikten sonra çocuğu kaçarken tüfekle vuruyor :) tam piskopat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apalapucia

küçükken kedi yavrusuna taş atıp atıp öldürmüştüm

Cani detected
  • oğlumun golden rihytı tamda büyük bir bankayı soyacağımız gün tam plan aşamasında sebepsiz havlamaya başladı bende köpeği tasmasından tutup arka bahçeye çıkarıp pompalıyla kafasına sıkmak suretiyle öldürdüm o zamanlar kanada da yaşıyorduk ve hava çok soğuktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speederly

quote:

quote:

Shindler's list

dasgfshafgasl şindlerin listesi de adama o sözü söyledikten sonra çocuğu kaçarken tüfekle vuruyor :) tam piskopat

aslında önce vurmuyor. affediyor.
    nasıl yakaladım ama.. demekki harbi lafmis.

• Sivri sineklerin neslini tükettim şerefsizim
  • Kedileri çok severim de atan mı dersin ezen mi dersin tokatlayan mı dersin taş atan mı dersin hepsi var ulan burada

• quote:

Orijinalden alıntı: losewlee

Akrep,karınca,sinek,arı
    bunların dışında
    küçükken civcin üstüne oturmuştum

mok yoluna gitti civciv
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: speederly

quote:

quote:

Shindler's list

aslında önce vurmuyor. affediyor.
    nasıl yakaladım ama.. demekki harbi lafmis.

evet ilk 2 3 kurşun sağına soluna sıkıyor sonra dayanamayıp vuruyor :S biz burda karıncalarla takılıyoruz adam sabah kahvaltısı olarak insan öldürüyor :S çok fark var
  • Hâla etkisindeyim la hatırlattığınız için biton küfürde ettim.

Bir gün tek saçma vardı bizde baya önceleri annem kaldırmış yazın temizlik yaparken bulduk çıkardık yağladık denemek için sıkıyoruz. İçinede mermi koymuştum öyle orasını yağladım takılıyor mermi düşüyordu mermiyi unutmuşum şimdi silahı çektim bikere lan dedim öyle ateş edim bırakayim kediye doğru boşa atim dedim lan tam tetiğe bastım aklıma mermi geldi kedinin sağ arka bacağınamı ama arkasına geldi arkası topallıya topllaıya koşmaya başladı kendimi paralamıştım ya 3 ay 4 ay kedi sevgim artmıştı çok kötü olmuştum. Yine öyle oldum cahilliğime geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

quote:

Orijinalden alıntı: losewlee

Akrep,karınca,sinek,arı
    bunların dışında
    küçükken civcin üstüne oturmuştum

mok yoluna gitti civciv

Aynen öyle valla
  • en kötüsü bende sanırım.

yazın mutfak sehpasında gezen üreyen karıncaları görünce çakmakla hayatlarına son veriyordum. toz olup yok oluyorlardı.
  • Sinirlerimi bozarsa sinek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi keresinde 2 adet ufak japon balığını kolanın içerisine atmıştım :S
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.