Şimdi Ara

Hiç hayvan öldürdünüz mü? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
3
Favori
5.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende küçükken canlı sineği şırınganın içine atıp sonra su çekip derin dondurucuya atmıştım. 5-10 dk da dondu sonra şırıngayı oradan alıp saçkurutma makinesiyla ısıtıp buzu çözdüm sinek ölmemiş demek ki 5 dk sonra tekrar canlandı 15 20 dk sonra uçmaya çalışıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KötüKedii

quote:

Orijinalden alıntı: Apalapucia

küçükken kedi yavrusuna taş atıp atıp öldürmüştüm

şeytanın çocuğu seni nasıl kıydın lan ne pis çocuklar var yav

cıvcıvlerımı yıyordu hep kedıler o yuzden yapmıstm cocukluk işte
  • Kediye şırınga saplamıştım Birazda kanını çekmiştim.

Not: CSB değildir. (Ciddiyim.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLzeheimer

quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

Orijinalden alıntı: aLzeheimer

quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

Karıncalara kolonya döküp izlerdim.Çok hamamböceği,sinek,örümcek (nefret ederim) ezdim.Kedi,köpek ellemedim hiç.Kurbağanın ağzına gözüne sprey sıkıp tükürüp taşla ezerek öldürmüştüm.Bikere 5. katın penceresinin camında duran kediyi yumruklayarak aşağı atmıştım.Ama ölmemişti dört ayağının üstüne düşmüş allahsız ağzı burnu kan dolmuş.

Marifet gibi anlatıyosun. Aferin mi bekliyon ? Allah'sız mış ulan şurda anlattığın olayda tek Allah'sız var oda sensin. Allah'ını bilen adam hiçbir canlıya zarar vermez. O zarar verdiğin kedi köpekler gün gelecek senden benden iyi konuşacak haberin olsun.

/>

O ağzınla gözünün yerlerini değiştirir müsait yerlerine iteklerim, namusu eksik çocuk, adammı oldun da laf koyuyon lan sen özelden no vereyim aynısı yap hatta adres ver geliyim bakıyım o hayvana attığın yumruğu banada atabiliyon mu

Olm ne fevrisiniz lan Onları yaptığımda 7 yaşında falandım onun üstünden 13 yıl geçti
  • Sivrisinekleri saymazsak, arabayla kedi ezmişliğim var. Siteye yeni birkaç kedi gelmişti ne yavru ne de tam büyük, bir tanesi çevik değildi yavaş hareket ediyordu, önüne yemek koymazsan yemiyordu, zihinsel ya da fiziksel sorunluydu işte. Arabayla evin önünden geri geri çıkarken lak diye ses geldi, böyle çok hafif bir sarsılma oldu. İçimden acaba dedim ama iş işten geçmişti, indim hemen baktım koşuyor, peşinden koştum ben de, yere yığıldı. 5 dk içinde can verdi gömdüm. Fenaydı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilmem
  • kediyi yıkayıp sobanın fırınına ısınsın diye koyduyduk kuzenle sonuç
  • 2 hafta içinde 10a yakın fare öldürdüm

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Çok önceden çöpe tekme atmıştım içinde kedi varmış vurmanın verdiği sarsıntı ile kedi fırladı yola atladı daha sonra o esnada araba geçiyordu kedi aracın lastiğinin altına girdi arabada gövdesinin üstünden geçti kaburgaları kırıldı ve iç organları ezildi ilk önce ağzından kan çıktı daha sonra olduğu yerde defalarca zıplamaya başladı kedi hayatını kaybetti. O ölüm anını izledim pişmanın keşke vurmasaydım

Bir kere karanlık yolda yürürken kurbağaya basmıştım. Çok üzülmüştüm aylarca vicdan azabı çektim. Sonra birkaç kere de bisikletle gezerken doğal ortamında yanlışlıkla böcek ezdim diye üzülmüştüm. Onun dışında evde böcek görürsem direk dealextreme'den aldığım çakmağımla canlı canlı yakıyorum.
  • Hiçbir hayvanı bilerek öldürmedim.

Böcek görürsem de camdan aşağıya atıyorum peçete içinde, o zaten süzülerek aşağıya iniyor ölmüyor.

Arabayla yaklaşık 100 km/s ile giderken önüme kedi çıktı. Frenle birlikte kornaya bastım ve büyük ihtimalle kornadan korktu, 4 ayağı üzerine sıçradı ve kaputa vurdu. Yaklaşık 30 km/s ile çarptım.

Veterinere götürdüm, ayağı sargıya alındı ve sahiplendim. Hala birlikte yaşıyoruz Gofi Beyciğim ile.
  • Her gun sinek olduruyoruz

• Evin balkonunda boncuklu tabancayla oynuyodum etrafa falan sıkıyordum sonra havada uçan bi güvercin vardı ona doğru bi sıktım accuracy min iyi olacağı tuttu aniden düştü o az önce uçan masum güvercin o günden beri içim bi gıcıklanır
  • Hayvanlara eziyet eden insalarımı rottweiler cinsi köpeğimle odada bırakıp geberene kadar ölmesini izleyebilirim.Ama işte uysal yetiştirdik keşke cani yetiştirseymişizde kolunuzu bacagınızı koparsaymış !
  • Yanlışlıkla öldürdüğüm karıncalar ve böcekler harici hayvan öldürmedim,millete bak ne psikopatlar varmış içimizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: Masamune

quote:

mahallemde küçük çocuklara saldıran iki köpeği en az 5 kere telefonla almaları için belediyeyi aradım sonuç çıkmayınca ikisini de öldürdüm bunun dışında ağır yaralı bir kediyi öldürmüştüm yarısı araba altında kalmış sanırım diğer yarısı can çekişiyordu onuda ben tamamladım.

Hocam nasıl yaptın?

bıçak.

Bıçak dedin de aklıma bu geldi

• arabayı garaja yanaştırırken yavru kedi ezmişim yanlışlıkla içim sızladı görünce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

izlemedim iş yerindeyim ama adından anladığım kadarı ile biri bıçak ile aslan öldürüyor orada
  • Bahcede yavru kedilerime dadasan bir kargayi kurekle oldurmustum.Daha dogrusu bir kurek vurdum hayvan kendinden gecti 2 gun de besledim s.siz yinede geberdi.

• quote:

quote:

izlemedim iş yerindeyim ama adından anladığım kadarı ile biri bıçak ile aslan öldürüyor orada

Tüfeği alıyor tık, mermi yok. Çekiyor çakıyı, çat çat çat çat saplıyor aslana. Öyle anlatıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Tüfeği alıyor tık, mermi yok. Çekiyor çakıyı, çat çat çat çat saplıyor aslana. Öyle anlatıyor.

Gerbermiştim sıkıntıdan iyi güldüm valla
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.