Teğmen
07 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 78 (Bu ay: 1)
Gönderileri
bir hrsızlık olayı sonucu eski bisikleti çaldırınca bu hafta bir kron xc250 sahibi oldum.merak ettiğim maşa vites veya herhangi paçasına yapılması gereken periyodik bakımlar var mı?satıcıyla iyice sorma fırsatım olmadı malesef.birde kablo kilit harici jant ile zincire takılı alarmlı asma kilitler faydası olur mu? diğer bisikletimde acelem varsa market veya kısa süreli bırakıcağımda arka teker ve zincire asma kilidi takardım uğraşmamak için.
uzun süredir türkceli kullanıyorum son 6-7 aydır arayanlar böyle bir numara kullanılmamaktadır diye uyarı alıyorlar.telefoncular sim kart kestirdiğin için diyor, numarayı başka operetore geçirsem yada var mı bir çözümü ? ilk hat ve uzun süredir buhattı kullanıyorum .tanıyanlar artık biliyorlar ama önemli aramalarda karşı taraf bir daha aramıyor.
Bir iki güne kadar arkadaş listemdeki kişilerin listemde olmayan kişi veya sayfaların durum veya resimlerine yaptıkları beğeni ve yorumlar sağ taraftaki haber bandında görünüyordu,şimdi görünmüyor genel bir durum mu? nasıl eski haline getirebilirim.

edit :Bugün düzelmiş nasıl oldu bilmiyorum.
iyi günler Render ve oyun oynamak için 2000tl bütçeli kasa toplamaya çalışıyorum,burda tavsiye edilen bir sisteme ve öneriye göre ben,

Amd FX X83850 soket AM3+ 4Ghz işlemci
Gigabyte 970A-UD 3P AM4DDR3 anakart
MSI R9 280 Gaming DDR5 3gb ekran kartı
Everest İ9 gaming 700w atx kasa
6gb ram, 1tb hdd ve dvd yi duruma göre ayarlamayı düşünüyorum. gittiğim satıcı bana böyle bir liste yaptı

aopen nagas B160 300w atx kasa
asus H81-plus H81 1150 2XDDr3 1600Mhz ses+glain anakart
İntel i5-4690 3,5 ghz(lga1150) 6MB BOX işlemci
gigabyte GV-N6500C-+GI +gb 128BİT PCX16 ekran kartı
seagate st200DM001 2tb 7200rpm sata3 HDD
kingston kvr16n11 8gbX2(16 gb )

ben ekran kartı ve kasada (psu) takıldım ne yapayım hafta sonu almayı düşünüyorum
Merhaba, yaz sıcakları başladı,Antalya'da oturuyorum ev son kat,burda çatı olayı olmadığı için sıcaklarda bir hayli sıkıntı oluyor, yapı marketlerdeki tavan köpükleri ile tavanı kaplamayı düşünüyorum,faydasını gören veya başka alternatif var mı acaba? çatıyı beyaz kireçle boyamak pek faydası olmuyor,oda üstüne yeşil fileli branda çekmeyi düşündük güneş enerjileri nedeniyle biraz zor görünüyor.

kışında tam tersi bir durum oluyor.
diğer konuyu kirletmemek hemde topluca ulaşılması için buraya ekliyeceğim. temize çizdiğim planlar çöpe gitmiş,bunlarıda kaybetmeden yükleyeyim dedim,
pempe olan resimler uruk hai gövde zırhı, yazıdan çıkarmanız için 4e böldüm. diğerleri ayak ve diz zırhı yaptıkça da eklerim

NOT:Hırdavatçılarda EVA adlı köpük malzeme bulunuyor kırtasiyelerde genelde 2mm büyük parçalar için ince kalıyor, sıcak hava tabancası ile biraz ısıtıp şekil verilebilen malzeme yapacaklara önerim eva hem basit evde yapılabilir

pencil tool, seçili olan rengi ilk seferinde doğru çiziyor fakat aynı rengin üstünden işlem yapmaya kalkınca araçlar kutusnda ki alt kutudaki rengi çiziyor,düzeltmenin yolu var mı? hem ferede hemde tablette aynı sorun var.

edit: sorunu çözdüm,opacty yanındaki ''auto erase'' iaşerti kaldırınca düzeldi.
Dün flodan bir ayakkabı aldım , bugün değişime götürdüm.değiştirdiğim ayakkabı biraz daha ucuz,kasiyer 20 tl açık var birşey alın dedi.heralde eksik tutarı tamamlamak için diye düşündüm .iki ayakkabı boyası aldım kasadan geçince 20tl ücret alabilirmiyim, kasa açık çıkıyor dedi. mecbur aldık . böyle bir olay yaşayan var mı?
İyi günler
,photosop kullanarak resim/fotoğraftan stencil çıkarıyorum, filtrelerde sonra ekle sil yapıp değiştirmek gerekiyor . ben kalem şeklinde fare veya çizim tableti alıcağım fakat hiç görmediğim için bilmiyorum nasıl birşey öneririsiniz .kalem şeklinde kablolu mouse bile olabilir yeterki kalem gibi rahat mouse kullaarak çizim

bütçem 150-200tl asıl stencil için, yapabilirsem de kerem beyit kadar olmasada birşeyler çizmek isterim.

http://www.ebay.com/itm/Red-2-4GHz-Pen-Shaped-USB-Wireless-Optical-1000CPI-Mouse-Mice-/310751391446?pt=Mice&hash=item485a39eed6
Donanımhaber olarak bu yarışmaya girilebilinirdi penguen kostümüyle bağış yapanların nickleride üstüne hellfulsh yapılırdı

bütün atlayışların olduğu video linki bilen var mı
Hakkında
İlgi Alanları: ahşap oymacılığı,taş işleme,pc oyunları
Forum İmzası:
Hayat devam eder.Acı,ekşi,tatlı,tuzlu.Sen inadına gül.Düşsede kafana uçak motoru..
Hakkımda:
Hayat devam eder
Acı,ekşi,tatlı,tuzlu
Sen inadına gül,
Düşsede kafana uçak motoru..
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.464
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 12.290 (Bu ay: 203)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 101 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.