Yarbay
27 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
30 üye
Görüntülenme
Toplam: 469 (Bu ay: 5)
Gönderileri

Arkadaşlar bu kulaklık ne kadar genişliyor? VR gözlüğüm için alsam mı acaba dedim ama gözlüğün üstüne sığar mı emin olamadım. Kullanıyorum diyen bir kişi gördüm sadece.

Merhaba arkadaşlar, bu değerleri araştırdım ama kafam karıştı. Az önce yeni bağlandı internet ve 17.50-22.80 mbit arası veriyor ortalama 18-19 mbit olarak. Sizce değerler iyi mi? Bu dedikleri kutu da bana 20-30 mt ötedeymiş. Ama sanki son hıza ulaşması gerekiyormuş da gidemiyormuş gibi görünüyor ona rağmen.

Bu bağlantı değerleri sizce nasıl?
Merhaba beyler. Yeni uçuşlarda kabin bagajının olmayacağı söyleniyordu. Uçağa önceden çok kez bindim ama benim bildiğim iki tür bagaj var = uçak altı ve el bagajı. Kabin bagajı dedikleri oturma yerlerinin üstüne konanlar mı? Şu anda yeni uçuşlarda el bagajı sokabiliyor muyuz?

Bagaj kısıtlamaları konusunda bilgisi olan varsa ve yazabilirse çok sevinirim. Yanıma laptop'ımı alacağım ve uçak altına vermek zorundasınız derler mi acaba? Doğallıkla pek güvenmiyorum yani uçak altına vermek için.
Neler yapıyorsunuz?
Selam arkadaşlar, bunu bugün farkettim.Cepteteb'den baktım ve hayatımda hiç girmediğim iki siteden 24 Mart ve 31 Mart günü toplamdaa 80 Dolar para çekilmiş.

Sitelerin adı sitedue.com ve ratebil.com

Ben bu sitelerin adını ilk defa gördüm ve girdiğimde hiçbir şey anlamadım ne için para çekilmiş ve nasıl çekmişler.Şimdi ben bunu nasıl tersine çeviricem? Ne yapabilirim?

Edit : Ve Mart ayı içinde alışveriş yaptığım siteler klasik Steam cüzdan ödemeleri, ve Steam için cüzdan kodu satan onaylı bir bayii sitesi.Bunların dışında bir alışverişim yok.
Beyler başlıktaki gibi son görevi yaptım (son derken devon'ın kapıya geldiği, spoiler vermeyelim...) O bitti ama hala 4 tane ana görev kalmış gibi görünüyor.GTA3'teki gibi görev kaçırma yüzünden %100 bitirememe gibi bir şey söz konusu mu 5te de?
Selam beyler, pact with rais görevini yeni bitirdim ama bana vaadettiği 22500 Survivor Point'i vermedi.Oyun kürekli ama :/.Başına gelen oldu mu? Baya da fena level kasarken hiç iyi gelmedi bu.Hikaye %15 benim leveller 15, 18,20 çünkü.
Şu anda avatar ve sistem değiştirme kısımları ölmüş, çalışmıyor.
Selamlar, sorum başlıktaki gibi.Baktım ki 4460 yükte 120W, 970'de maksimum 300W çekiyormuş.Yine de bir yorum alayım dedim.

http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-hyper-700-serisi-700w-guc-kaynagi.html#ozellikler

Ne diyorsunuz?
Selam arkadaşlar playstore'dan şu anda taksitle alsam ön yükleme yapabiliyor muyum?

Bir de G2A'DAN steam gift şeklinde buldum 146 TL'ye.Sizce G2A güvenli midir? Birde ordan taksit oluyor mu? Önceden alışveriş yapan olduysa yazarsa çok sevinirim.
Hakkında
Meslek: Öğretmen
Forum İmzası:
Every great victory comes with great sacrifice...
// B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 16 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Crucial P1 500 GB SSD + Custom Case + Casper EX800 RGB KB-M Set + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue
// Monster Tulpar T5 v14.1 + i7 7700HQ + 16 GB 2400 MHz + SAMSUNG PM961 256GB SSD + 1TB WD BLACK 32MB 7200RPM HDD + GTX1060 6GB + Addison ANC59D Cooling Pad
// Steam acc.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Excalibur RTX3070+10400f
Mobil cihaz
Samsung M31
Operatör
Vodafone
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
Steam
burak9393
TV
TV
Ses Sistemi
Creative
Notebook
Monster
Dünyadan Futbol
FC Barcelona
Kulaklık - Amfi
Pioneer Rampage 7.1
İşlemci
Intel i5 10400F
Anakart
Gigabyte B460M
Ekran Kartı
Gigabyte RTX 3070
Modem
ZTE
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.200
İkinci El Bölümü Mesajları: 110
Konularının görüntülenme sayısı: 459.122 (Bu ay: 1.062)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.726 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.