Şimdi Ara

Hiç hayvan öldürdünüz mü? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
207
Cevap
3
Favori
5.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne çok yaratık varmış.Gerçi suç sizlerde değil sizi yetiştirenlerde.Çocukken böyle vahşilikler yaptığımı hatırlamıyorum.
    Evde örümcek kulakçık böceği görsem alıp öldürmeden camdan aşagı salarım.Karıncayı bile öldüremem. ama sizin yaptıklarınızı gözümün önünde yapsa bir insan gözümü bile kırpmam
  • Duvar köşelerinde örümceklere karınca atardık.

Ayrıyetten eniştemin balığını öldürmüştüm. Yavrulukla akvaryum arasına sıkışmıştı. Yavruluğu cama doğru çektim ağzından kan gelmişti hayvanın.
  • Örümcekler çekmece dolabının altına yuva yapmıştı. Karıncaları yakalayıp dolabın altına bırakırdım ve film gibi izlemeye başlardım. Örümcekler tavandan ağ atıp karıncaları yakalardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumun yarısı cani diğer yarısı onlardan cani
  • önceden çok haşere öldürdüm ama şimdi kıyamıyorum evde böcek görünce öldüremiyorum sivrisineklerde dahil buna
  • çok ufakken arkadaşımla çarşafın içine kediyi sarıp ,duvara vura vura öldürmüştük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Çok önceden çöpe tekme atmıştım içinde kedi varmış vurmanın verdiği sarsıntı ile kedi fırladı yola atladı daha sonra o esnada araba geçiyordu kedi aracın lastiğinin altına girdi arabada gövdesinin üstünden geçti kaburgaları kırıldı ve iç organları ezildi ilk önce ağzından kan çıktı daha sonra olduğu yerde defalarca zıplamaya başladı kedi hayatını kaybetti. O ölüm anını izledim pişmanın keşke vurmasaydım

• Kucukken bir civcin gozunu comakla oydum, cok pismanim. Gecenlerde arabayla tavsan ezdim, arka bacaklari kirilmisti. Arabadan indim yakalayamadim ormana kacti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: v4t4n

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

mahallemde küçük çocuklara saldıran iki köpeği en az 5 kere telefonla almaları için belediyeyi aradım sonuç çıkmayınca ikisini de öldürdüm bunun dışında ağır yaralı bir kediyi öldürmüştüm yarısı araba altında kalmış sanırım diğer yarısı can çekişiyordu onuda ben tamamladım.

Bende 3 hayvan öldürmüştüm.Tek cani ben değilmişim

Ben canilik olsun diye değilde mecburiyetten yaptım aslında..

Hep söylerim "Bazen şiddet kötülükten değil çaresizlikten doğar."
  • Can çekişen civcivi falçata ile parçalamıştım. Bir başka civcivi de yuvarladığım tekerle ezerek öldürmüştüm ama o kazaydı. Pişmanım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 46petro

çok ufakken arkadaşımla çarşafın içine kediyi sarıp ,duvara vura vura öldürmüştük.

OHA

• quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Bilerek veya bilmeden?

Küçükken bilerek yüzlerce karınca ve sinek.
    Yanlışlıkla bir kedi ezdim araba ile

Durust oluyorum

En az 50 tane kediyi bitkisel hayata sokmusumdur . Kucuklugumden beri kedilerden nefret ettim 3-4 tane de oldurmusumdur heralde bi tanesi tek tekmeye gitti oyle sey mi olur lan madem yaratiyorsum biraz daha dayanikli yaratsan olmaz mi

• Küçükken karıncalarla ülke yönetirdim.Malesef idam vardı.

• Küçükken öldürdüğüm serçenin yavruları olduğunu öğrendikten sonra annesiz kalmasınlar diye yavruları da öldürmüştüm. Bir insanda vicdan olacak işte bendeki gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peder '

quote:

Bilerek veya bilmeden?

Durust oluyorum

En az 50 tane kediyi bitkisel hayata sokmusumdur . Kucuklugumden beri kedilerden nefret ettim 3-4 tane de oldurmusumdur heralde bi tanesi tek tekmeye gitti oyle sey mi olur lan madem yaratiyorsum biraz daha dayanikli yaratsan olmaz mi

kedi en çok bela okuyan hayvanmış....
    çünkü köpek gibi insana sadık değildir, sahibine tapmaz....
    o yüzden bir kedi bile cennet kapısını kapamaya sebep diye duymuştum....

• Arı,Karınca,sinek
  • quote:

Orijinalden alıntı: haylazromeo

quote:

Orijinalden alıntı: Peder '

quote:

Bilerek veya bilmeden?

Durust oluyorum

kedi en çok bela okuyan hayvanmış....
    çünkü köpek gibi insana sadık değildir, sahibine tapmaz....
    o yüzden bir kedi bile cennet kapısını kapamaya sebep diye duymuştum....

Cehennemde takiliriz morukcugum olmadi cennetin kapilarini da acariz kutu kolayi kesip cok kapi actim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Unster35

yanımdan hızlıca kedi geçiyodu refleksmen tekme atıp duvara soktum öldü

kısa süreli gülme krizi yaşadım allah razı ola :D
  • kaplumbaganin uzerine 50 kiloluk beton parcasi atmistim kabugu 2 ye ayrildi her taraf kan oldu suruklenip denize kacmaya calisirken yol kan icinde kalmisti sonra denize girdi 15 saniye sonra hareketsiz kaldi ( yani bayildi ) ertesi gun kopeklerin yedigini gordum. yolda sanki cinatet islenmis yerde suruklenmis gibi bi his vardi gelen gecen etrafa bakiyodu caliliklara bakiodu sonunda polis geldi kaplumbagayi gordu ve gitti. 2 gun sonradan belediye kani temizledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekanik61

Ufakken bu çocuk nasil yapilir olaylarina sardim kurbagalari yakalayip cam kesigi ile yaradim ortadan ikiye. Biraz buyudum merhamet duygusu geldi heralde catida kus vardi kedi ona yaklasiyodu kacsin diye kusa kirilmis kiremit attim bacagina geldi yere dusmesiyle aglamaya basladim sonra tekrar kediye yedirttim nasil psikolojideydim bilmiyorum.

Nedense güldüm
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.