Şimdi Ara

Hiç hayvan öldürdünüz mü? (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
3
Favori
5.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • istemeyerekte olsa arabayla bir kediye çarptım. halen çok pişmanım
  • bkz: " ahmet kural hepiniz yanacaksınız "

Bu arada hiç öldürmedim (sinek sayılmazsa) , küçükken bahçede arkadaşımla beraber 50-100 böceği şişeye tıkmışlığımız var.
  • Dışarıda yürürken yerde karınca görsem bile basmamaya dikkat eden biriyim.Bu konuda çocukluktan kalma bir anım var. Az uz hatırlıyorum galiba 8-9 yaşlarında felandım. Sokakta yavrulayan bir kedi gördüm. Beni görünce kedinin annesi yavrularını bırakıp kaçtı. Ben çocuk aklıyla aldım birtane kedi yavrusunu bizim apartmanın bahçesine götürdüm. Daha gözleri bile açılmamış yavru kedinin. Evden bir tabak süt getirdim kedinin ağzını tabağa sokuyorum içsin diye. İçmiyo sokuyorum içmiyo nasıl sinirlendiysem kediyi yere fırlattım.Yerden alıp birkaç sefer daha fırlatınca üstüne bastım. Düşündükçe çok kızıyorum kendime. Ölmüşmüydü ölmemişmiydi hatırlamıyorum orasını. Allah affetsin.
  • Semender dolu sise bulmustum yanlislikla doktum bir suru semender cikti sonra bunlar buyur heryer kurbaga olur diye bazilarinin uzerinden bisikletle gecmistim hala icim yanar icim kanar.Cocukluk mantigiyla o kadar dusunebilmisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayzenberg -- 17 Kasım 2012; 18:28:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • küçükken kedilerin kuyruklarından tutup etrafımda dönerdim.saldığım kediler düz gidemezdi.
    memlekete giderdik gördüğüm yılanları öldürürdüm.karınlarını açardım kurbağa falan cıkardı.
    çekirgelerın bacaklarını koparıp örümcek yuvalarına atardım örümceğim çekirgeyi yemesini seğrederdim.
    bu günahlar bana yazılmışmıdır acaba çoduktum daha :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: budavar

quote:

Orijinalden alıntı: 05legend05

Ataizlerrrr!!!!!!! kedi niye öldürüyonuz en sevdiğim hayvan, sokakta kediye bişe yapanı görürsem direk girerim... (kücükseniz başka). Bu arada ramazan da köydeydim ahır full yaban arısıydı aldım elime oturan bi çıtayı hepsine giriştim,hiç affetmedim,zaten oruç başıma vurmuştu iyice terlemiştim

fail satanistler kedi öldürür

Ataiz de öldürür merak etme ben onu bilerek yazmıstım zaten, vala diom..
  • Ben çokça sinek, böcek falan öldürdüm ama kedilere, kuşlara asla zarar vermem

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.