Şimdi Ara

Hiç hayvan öldürdünüz mü? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
3
Favori
5.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hergün Yatmadan Önce Sivri Sinek Katliyamı Yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

bilerek: yüzlerce karınca (ufaktım) , yüzlerce sinek , yüzlerce sivrisinek,yüzlerce örümcek , yüzlerce böcek , onlarca kuş (av olarak), onlarca fare (bazılarına işkence yaparak tuz ruhu ile işkenceler yaparak) 10 senedir her sene kestiğim kurbanlık koyun , bir kaç tavuk
    bilmeden : bir tane serçe ve kurbanlık hayvanın içinden çıkan 2 tane yavru

off 2 yavru.... :'(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuzenim yemi balıklara yarım at demişti, ben de kıllık olsun diye 3-4 tane tam yem attım. ertesi gün ters bir şekilde yüzüyorlardı. yine kuzenimin boncuklu tabancasıyla duran karasineği vurdum. 3-4 yaşında karıncalara toplu suikast düzenlerdim. geçen günlerde sapanla atış yapıyordum, kediyi korkutmak amacıyla üstündeki demirlere atacaktım, kötü bir manevrayla kedinin sırtını sıyırdı. büyük ihtimal ölmemiştir ama yavru olduğu için üzüldüm.
  • Ataizlerrrr!!!!!!! kedi niye öldürüyonuz en sevdiğim hayvan, sokakta kediye bişe yapanı görürsem direk girerim... (kücükseniz başka). Bu arada ramazan da köydeydim ahır full yaban arısıydı aldım elime oturan bi çıtayı hepsine giriştim,hiç affetmedim,zaten oruç başıma vurmuştu iyice terlemiştim
  • Tabancayla çakal vurmuştum.Ciddiyim.Köydeydim babam namaz kılıyordu.Kardeşlerim bahçe'de oynarken birden çakal geldi.Bende ne yapcağımı bilemedim hemen çekmeceden Smith&wesson model 10 marka tabancayla çakal'a nişan aldım.Tetiğe bastım ateşliyemedim,horozu indirip öyle çaktım.Hayvan olduğu gibi yere yığıldı.Sonra 1 tane de emniyet için çaktım.Ama şimdi düşünüyorumda 2 yıl önceydi.Kardeşlerimide önüme almıştım.Allahtan kaza sonucu vurmamışım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoRe`i

quote:

Orijinalden alıntı: metoking

quote:

Orijinalden alıntı: Andrew_

quote:

Orijinalden alıntı: naberbeyler

quote:

Orijinalden alıntı: Andrew_

Kedi ve köpeklere arabayla çarpmak gibi bir fantezim var

Dikkat et ben sana çarpmayayım yolda giderken

Ciddiyim yalnız (: Hiç sevmem kedi köpekleri.. Ayrica bana çarpmak? huh?

Arkadaş da köpeklere çarpmayı seviyormuş onu söylüyo.

köpek deyip köpeklere hakaret etmeyelim lütfen. değil köpek, üzerindeki bit kadar değerleri yok

Çok biliyon sen

• Akvaryuma 220 volt vermistim ilk akvaryumuma bütün baliklar taş kesilmişti

• eve gündüz kara sinekler doluyor. Akşamları onları avlıyorum bugün şimdilik 9 tane öldürdüm. Okuldakiler hariç okuldada çok sinek öldürüyom.

• 10000 lerce börtü böcek sinek birde civcivi elime alıştırdım evde yatarken elimi gelmiş kolumu kaldırınca altına girdi üstüne bastım ölmedi 1 gün yaşadı ve efe diye bir kuşum vardı eğitimli gibiydi konuşunca gelirdi kuş maviydi halıda mavi sizce ne oldu ?
    dead
  • asıl güç öldürme gücü olupta öldürmeyendir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BUR SA LI

asıl güç öldürme gücü olupta öldürmeyendir

Shindler's list

• bir kaç terörist öldürdüm
  • bi kere küçükken balıklar (sıçrayıp da) yüzüme su geldiği için akvaryuma su döktüm
    sonuç:katliam
    bi keresinde karıncaya bilerek bastım.tesadüf mü bilmem 1-2 dakika içerisinde başka bir karınca ayağımı ısırdı ve ayağım kanadı.
    yayladaki sineklere diyecek yok
  • hamanböceklerinden çok pis tiskiniyom şerefsizler bi doğuruyo ,sayısız kez öldürdüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: attila_khan

havalı tüfeğimle istemeden 1 kumru 1 karga öldürmüştüm
    çöp karıştıran kediye pişt dememle beraber korkup geri kaçmasına müteakip üstünden araba geçmişti
    karşıdan karşıya geçen kediye yine aynı manyaklıkla pişt demek hatta ekstradan ayagı yere vurmakla beraber kedinin aptala bağlayıp yol ortasında kalması sonucu üstünden araba geçmişti ve yarı canlı sağa sola kaçıştığını görmüştüm.
    küçükken kibritle karıncaları yakıyordum aynı saat içinde elimi arı sokmuştu
    havalı tüfekle yaralanan kedi ve kuşları saymıyorum bile ben ne pislik adammışım böyle

Karıncalara acıdım .s
  • Karıncaları su dolu kovaya atıyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Çok önceden çöpe tekme atmıştım içinde kedi varmış vurmanın verdiği sarsıntı ile kedi fırladı yola atladı daha sonra o esnada araba geçiyordu kedi aracın lastiğinin altına girdi arabada gövdesinin üstünden geçti kaburgaları kırıldı ve iç organları ezildi ilk önce ağzından kan çıktı daha sonra olduğu yerde defalarca zıplamaya başladı kedi hayatını kaybetti. O ölüm anını izledim pişmanın keşke vurmasaydım

Bazı hatalar var, lütfen düzeltin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanyasar -- 16 Kasım 2012; 22:32:06 >
  • Bigün arabayla kedi ezmiştim. Keskin bi virajı tam döndüm çaaat diye bi ses geldi. Önce frene bastım bişey göremedim. Sonra aynı yoldan bir kaç dakika sonra eve dönerken bi baktım yerde bi kedi yatıyor. Gözü yoktu yerler falan kandı.
  • Kurban bayramı yeni geçti. Kestik bişeyler. :)
  • Koyde yaklasik 1000 tane kulak bocegi oldurmusumdur vicdan azabi yok bir akrabimizin kulagina girmisiti adam sagar olmustu ogun bu gundur gebertirim alayini

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.