< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 27 Temmuz 2022; 11:41:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hatalı yazılan eds cezası. Nasıl itiraz edilir?

-
-
anadolu yakası trafik denetleme şube müdürlüğü veya c bölgesi trafik ekipler müdürlüğü'ne telefon açın ve mail atın. mail ile iptal edilen hatalı cezalar olduğu yazılmıştı birçok yerde ama ben şahsen e-maille başvuru sonucu iptal edilen ceza tecrübe etmedim.
bu yolla sonuç alamazsanız 15 gün içinde (cezanın tebliği tarihinden itibaren 15 gün içinde) sulh ceza mahkemesine bir dilekçe ile itiraz edin. bence hata olduğu bariz belli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir tane görevini düzgün yapan merci yok ya cezaya bak hiç işimiz yokmuş gibi bir de bunlarla uğraştırıyorlar
ben önce cezayı ödeyip sonra itiraz edeceksiniz şeklinde biliyorum.
-
Biraz araştırdım. Cezayı ödeyip Uyap vatandaş üzerinden trafik cezasına itiraz edeceğim. Ancak Mobil imza veya eimza şartı varmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
:D bu nasıl olmuş
-
Komedi gerçekten ya, en çok gıcık olduğum da devletin yaptığı mallıkların yine vatandaş tarafından düzeltilmek zorunda bırakılması...
Böyle bir defa muayeneden geçemedim, düdük memurun biri neymiş, ruhsatı yanlış yazmış, işi gücü bırak, izin al, git bilmemnereye, yeni ruhsat çıksın, yeni bilmemne al, para ver. Hani lan benim zararım? Kim karşılıyor? Yok. Uğraş dur anasını satayım. Böyle dangalaklık görülmemiştir ya.
Olaya bak, bunu elbet malın biri yazdırıp zarfa koyuyor ediyor değil mi? Hiç mi görmediniz, hiç mi bakmıyorsunuz? Bakıyorlar da, gülmüşlerdir bile gönderirken. Ama "itiraz etsin yeaaaa" diye gönderilmiştir o kesin. İtiraz edilmez, öderler paşa paşa diye de gönderiyorlar çoğu zaman.
Böyle millet böyle ülke olmaz ya...
-
Ha bu arada, fotoğraflara tekrar baktım da;
Kırmızıda geçmiyorsunuz ancak 1 ve 2.fotoğrafta aracınız aslında hareket etmiş ve ikinci fotoda tavan çizgisi kırmızı ışık çizgisini geçiyor.
Muhtemelen tahmini olarak böyle bir "geçiş noktası" oluşturmuşlar ancak siz geride duruyor olsanız da, o gerizekalı kameranın muhteşem konumlandırmasından dolayı sizi "geçti" diye algılamış bence.
Yine başka bir gerizekalılık da burada işte. Alet hatalı çalışıyor resmen
-
Yani. Makinadır. Hata yapar. Onu zarfa koyan memurun bakması kontrol etmesi lazım.
Birde bu mobil imza olayı var. Yahu ben kimlik bilgilerimle şifremle giriş yapıyorsam her yaptığım işlem benim sorumluluğumdadır zaten. Bir daha neden eimza yada mobil imza gerekiyor. ? Neden ücretli? Kimlik kare kpd tarama vs olsun. Al sana eimza.
Yukardaki Işık ile zemindeki çizgi aynı hizada olması lazım. Aracın Tavan çizgisi kırmızı ışık çizgisini geçmişmi? Çizgi ön tampona bile değmiyorken
Ne demek istediğinizi anlamadım?
Çizgi ön tampona bile değmiyor evet ama sanki tavan çizgisini esas almışlar gibi bi salaklık var. Eğer gerçekten böyle ise büyük mallık. Neye göre, kime göre nasıl böyle bi hesap yapmışlar da bunu böyle ayarlamışlar, ilginç.
Yani eğer demek istediğiniz bu idi ise... Ben de sanıyorum aynı görüşteyim sizinle yani
-
Çizginin önünde bide kırmızı yer var onu geçmişsin muhtemelen.
-
ödeme şart değil, eğer ödemeden itiraz ederseniz ve itiraz kabul olmazsa %25 indirimden faydalanamazsınız (15 günde karar çıkmayacağı için)
ödeyince de geri almak uğraştırıyor, vergi dairesine internetten dilekçe yazdım bir şekilde gönderirken karar eki gitmemiş bir dilekçe daha yazmak zorunda kaldım. her ikisinde de bir ay beklediğimden 2 aydır henüz geri ödeme alamadım. vergi dairesine gidip direk başvursam böyle olmazdı tabii.
-
Bu ne lan
Resmen şef senle toschak geçmiş.
Geçmiş olsun.
kasksız motor sürmekten fotosuz gelen cezaya itiraz etmek istediğimde,
biz değil sen kasklı motor sürdüğünü kanıtlamak zorundasın demişti yurdum memuru...
-
İnsandır hata olabilir cezayı gönderen yerle görüşün iptal ederler
Bundan çok daha iyi cezalar patır patır iptal oluyor Sulh cezada
Seçim öncesi gül dağıtıyorlar
Bir kaç örnek ;
Hız sınırının 110 + %10 = 121KM olduğu yolda 127 ile radara girip sulh cezaya cihaz kalibrasyonu bozuk hız sınırını aşmadım diye itiraz ediliyor. Mahkeme EGM'ye yazı gönderip durumu soruyor. Cevap ? Cevap yok resmi süre içerisinde cevap verilmiyor, cezanın usul ve denetlemeye uygun olmadığı için iptaline karar veriliyor.
Gerçeği merak edenler için ; araç 130 civarında bir hızla radara girmiş
Bir diğeri ;
Kaldırımda martı kullanan birine, martıyı kaldırımda kullandığı için ceza kesiliyor. Sulh cezaya itiraz ediliyor. Sonuç ; ceza iptal
Bir diğeri ;
3 şeritli yolda sinyal vererek makas atan sürücüye, FTM tarafından ceza yazılıyor. Sulh cezaya itiraz yapılıyor. FTM'den görüş ve delil talep ediliyor. FTM iş çıkışı servisi ile evine dönerken aracı gördüğünü sinyal vererek birden fazla kez şerit değiştirmek suretiyle trafiği tehlikeye attığını herhangi bir fotoğraf yada video kaydı alamadığını beyan ediyor. Sonuç İPC denetlemeye uygun şekilde düzenlenmediğinden cezanın iptaline.
-
Saniyorum algoritma hatasi. Eskiden bu hatalari onaylayip cezaya donusturen polisler vardi, saniyorum artik full otonom Sisteme gecmisler.
Belki Cimer’e yazilabilir. Bence sistem hatasi oldugu icin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 29 Temmuz 2022; 15:31:59 >
Aynı cezaya itiraz ettim "Kırmızıda geçen arabanın stopları(3. Stop yanıyor) yanıyor diye,
Red edildi...
Aynı şekil ışıklarda durduğunuz barizmiydi? Çizgi üzerinde kalan araçlara ceza yazılır dendi.
Boğaziçi köprüsü gişelerde avrupa anadolu yönünde sağ tarafta trafik şubeye gittim. Durumu anlatan dilekçe yazdım. Görüntüleri inceleyip 4-5 güne sonuçlanır dediler. Bakalım resme göre iptal edilir dediler biraz umutlu konuştu memur arkadaşlar.😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 29 Temmuz 2022; 18:53:33 >
evet araç çizgiye basarsa ceza yazılır dursan bile
o yüzden ben hep çizgiden geride dururum ne olur ne olmaz
Benzer içerikler
- fiat egea 1.3 multijet urban yorumlar
- karşı tarafın hasarı tramerde görünür mü
- brake boost nedir
- volkswagen yağ sıcaklığı uyarısı
- en çok tutulan eski model arabalar
- en çok satan suv 2025
- en ucuz tesla
- kia sportage 2025 fiyat listesi
- araba markaları
- mercedes 2025 fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X