Şimdi Ara

Uydurma Gerekçe ile Trafik Cezası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    21 Aralık 2014 Saat 15:00, Ziya Bey Caddesi "yaya kaldırımına park etmiş olmak" gerekçesi ile kesilmiş bir trafik cezası bugün saat 11 gibi adresime geldi.

Uydurma gerekçe dememin sebebi ise, 21 Aralık 2014 tarihi düne ait ve dün pazar günü olması sebebiyle evdeydik ve aracımızı da hiç kullanmadık.
    Gün boyu evimizin önünde park yerinde olan araç nasıl oluyor da "Ziya Bey Caddesinde" görüldüğü iddia edilerek ve üstüne bir de "yaya kaldırımına park etmiş olmak" gerekçesi ile ceza yazılmış anlamakta güçlük çekiyorum...
    Araç bizden habersiz kendi kendine gitmediğine göre, yalan ve uydurma bir ceza. Polis arkadaş, anlaşılan arabamızı bir yerde görmüş ve bilgileri not alıp bu cezayı uydurmuş...

Kısaca sahte bir beyan ile trafik cezası kesilmiş durumda.
    Bu durumda nereye nasıl itiraz edebilirim, tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum...

• Geçen sene askerdeyim , akşam bizimkileri arayım napıyolar dedim , neyse konuştuk falan , annem aldı telefonu , oğlum polisten kaçmışsız ceza geldi dedi , şok oldum...
    Gelen cezada yazanlar ; Emniyet kemeri takmamak , kırmızı ışıkta durmamak , polisin dur ihtarına uymayıp kaçmak , ben bunların hepsini yapmışım haberim yok , Polis dur diyecek ben kaçacam da polisde beni takip etmeyecek , yalanın bu kadarı , Lanet olsun gidin ödeyin dedim annemlere , askerde uğraşamadım , her kim yazdıysa bu cezayı , misliyle ondan çıksın inşallah ...
  • Bazen sizin aracın plakasıyla aynı sahte plakalı araçlar olabiliyor.Belki öyle bir durumdan dolayı başınıza gelmiştir.itiraz edin ve fotoğrafları isteyin.O zaman net belli olur herşey.
  • Dün yazılan ceza nasıl ertesi gün evinize geldi, üstelik haftasonu olmasına ragmen, ceza 2013 yılına ait olmasın
  • Bu arada artık polis genelde resim çekiyor ceza keserken park vs. durumlarında. Benim arkama bir araç park etmişti, sahibini bulamayınca polis çağırdım, resmini çekti. Aynı şekilde İzmir-Bostanlı'da ikinci şerit park edenlerin de resmini çekiyor bisikletli ekipler sürekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FE2F1DE54 -- 29 Aralık 2017; 14:31:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekoch

Dün yazılan ceza nasıl ertesi gün evinize geldi, üstelik haftasonu olmasına ragmen, ceza 2013 yılına ait olmasın

bende anlamadım dün yazmış olsa bile elinize geçmesi en az 1 hafta 10 gün ki normali 3 ay...

siz belgeye iyi bi bakın ceza tarihi yerine tebligat tarihi olmasın çok şaşırtıcı bi durum... ki bu tür cezalar resimsiz olmaz bunu yazan memur mutlaka resim çekmek zorunda... kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz.. arkadaşın da askerde yediği o kadar ceza ki yazdığı onca şey sonrası az bi cezada gelmez hiç ses etmeden ödemesi de ilginç.. ya parası çok ya zamanı hiç yok....
  • o polis degilde Fahri trafik Müfettişi olabilirmi. benim aracımda denizli de ceza yemişti bir keresinde. ki ben hiç denizliyi görmedim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    trafik cezası hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

Geçen sene askerdeyim , akşam bizimkileri arayım napıyolar dedim , neyse konuştuk falan , annem aldı telefonu , oğlum polisten kaçmışsız ceza geldi dedi , şok oldum...
    Gelen cezada yazanlar ; Emniyet kemeri takmamak , kırmızı ışıkta durmamak , polisin dur ihtarına uymayıp kaçmak , ben bunların hepsini yapmışım haberim yok , Polis dur diyecek ben kaçacam da polisde beni takip etmeyecek , yalanın bu kadarı , Lanet olsun gidin ödeyin dedim annemlere , askerde uğraşamadım , her kim yazdıysa bu cezayı , misliyle ondan çıksın inşallah ...

Aynısını bana da 2 hafta evvel göndermişlerdi güya tem yolunda giderken bu kusurlu hareketleri yapmışım ceza makbuzunda ki 3 kutucuğu da işaretlemişler 240 lira ceza geldi sadaka niyetine 180 lira olarak ödedim

• Yıl sonu geldiği için normaldir hükümet kota dolduruyor sanırım
  • Resimli ispatı olmadığı taktirde itiraz edebilirsiniz.
  • İlginiz için teşekkürler arkadaşlar.

Ne yapalım el mahkum paşa paşa ödeyeceğiz, fakat bunu yanlarına bırakacak da değilim; her türlü hakkımı arayacağım...
    Bu yapılan haksızlığı düşündükçe sinirleniyorum, sinirlendikçe düşünüyorum; bu kısır döngü çok fena
    Benden başka kimlere böyle cezalar yazılıp haksız vergi toplanıyor, Allah bilir...

60TL için, işten izin al-adliye koridorlarında onca çileyle uğraş vs bu kısmı bilemedim işte.
    Adamların da düşüncesi bu olsa gerek, yaz babam yaz sahte cezaları, düşük tutar diye millet nasıl olsa hakkını aramaz öder...

• Başbakanlık koltuğuna oturtulan arkadaş "plaket çok masraflı oluyor artık vermeyin " diyordu,

Devlette para bitti.ceza,zam,vergi hayatın gerçekleri haline geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta bana da geldi,hatta muhtara bırakmışlar..

Bağdat cad. otobus duragına parketmısım gece 10:00 da.. Asla yapmadıgım birşey ancak mecbur bende yatırdım, sonuc olarak agzımızı bozdugumuzla kalıyoruz bu ah lar cıksın hepsinden
  • İtiraz edin hakkınızı arayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.