Şimdi Ara

Trafik Cezası İtiraz-Olumlu Sonuç!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, yasak park sebebi ile 20 dk. bıraktığım aracım çekilmek üzere iken son anda yetişip kurtarmıştım ama cezayı yemiştik. Sağlık olsun dedim. Hata bizde.

Ve 1 adet beklediğim ceza 2 adet ve aynı yerde, aynı ceza, 2 farklı polisten 3 dk. ara ile kesilmiş olarak dalga geçer gibi evime postalanmış. Ceza yemiş olmak değil de yapılan kasti hareket sinirimi bozmuştu. Anlamışsınızdır olayı; polislerin kota doldurma mevzusu. Edep, ahlak mevzularına girip de laf kalabalığı yapmayayım.

Öncelikle nette araştırdım mevzuyu, malesef genel olarak bu tarz çifte ceza ve usulsüz birtakım hareketlerde birçok kişinin hakkını aramak yerine, lanet olsun diyerek cezasını ödeyip Allaha havale ettiğini gördüm. Yadırgayamıyorum. Gayet normal.

Kendi cezam için trafik şubeyi aradığımda teldeki memur bana cezanın farklı polisler tarafından kesilmiş olduğu için mükerrer ceza grubuna girmediğini ve sulh cezaya gitmem gerektiğini söyledi. Ama sağdan soldan rasgele duyduğum 1 saatte birden fazla ceza olmaz lafı ile trafik şubeye bizzat gittim. En azından 1 saatte 2 ceza olmaz mevzusunun yasal dayanağını öğrenip sulh cezaya vereceğim dilekçeme eklerim diyerek gittim.

Oradaki memura daha derdimi anlatmaya bile başlamadan aldı elimdeki cezaları hemen hızlıca baktı ve önündeki hazır dilekçelerden birini elime tutuşturdu. Yığınla hazır dilekçe, hepsi de aynı. İsim-plaka-ceza no vs. kısımlarını doldurdum sadece.

Kimbilir kimlere kaç tane çifte ceza daha önceden yazılmış artık siz tahmin edin.

"Aynı iki mükerrer cezadan birinin iptali hususunda" temalı dilekçemi doldurup verdim. Hangisini iptal edeceksen onu ver dedi. Birini verdim. Onu iptal etti. Diğerini de gittim ödedim.

-İki tane 3 dk. ara ile vicdansızca ve kesinlikle edep-ahlak dışı kesilmiş ceza...
    -Teldeki polisin çok kolay ve hakkım olan iptal sürecinde beni yanlış bilgilendirmesi...
    -Ve gidip cezayı iptal etmenin nasıl da beklediğimden daha kolay olduğu süreci...

Aklınızda şüphe varsa bizzat gidip dil dökün. Burası Türkiye. Her an herşey olabilir. Allah belalarını versin deyip de cebinizdeki alınteri paranızdan olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leidenfrost -- 15 Şubat 2017; 18:58:27 >

• Sizi tebrik ederim. Biz insanlik haklarımız konusunda biraz ihmalkar olsakda cesaret gösterenler her zaman emsal olmuştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sizi tebrik ediyorum hakkınızı aradığınız için.

• helal

bu millet herşeyi Allah'a havale ettiği için acınacak hale geldik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar emniyet kemeri tanımadığım icin 108 lira ceza yedim ,kâğıdın üzerine Allaha havale ediyorum yazdim ,sonrada memur arkadaşların bir günahı yok diye pişman oldum ,o yazı icinde ceza gelirmi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trafik ceza itiraz
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.