Şimdi Ara

Hakan'ı Islıklayanlara Yazıklar Olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak etmeyin, klasik maç muhabbeti ile sizi sıkmayacağım ama dikkatinizi çekmek istediğim bir husus var. Artık daha fazla sessiz kalmak istemiyorum.

Bir kişinin futbolculuğunu beğenmeyebilirsiniz o ayrı bir mevzu.

Ama kimsenin şerefiyle oynamaya hakkınız yok.

Maçın başı, Hakan henüz hiç hata yapmamasına rağmen sürekli ıslıklanıyor ve küfre maruz kalıyor. Gol yedikten sonra daha da beteri.

O ise gerçek bir beşiktaşlı olarak forması öpüyor.

Kaldı ki yenilen gollerde hatası da yok.

Artık yeter herkes kendine çeki düzen versin. Birilerinin yüzünden adamın dengesi bozuldu. Topu oyuna sokarken bile korkmaya başladı. Hatta birkaç yerde üzerindeki bu baskıdan ötürü topa vuramadı bile.

Hakan Fener maçında kafasına darbe aldı, sonraki maç gözünün altı mosmor halde çıktı ama gene de oynadı bu takım içim. O yüzden kimse nankörlük yapmasın.

Milyon euroları götüren Nihat gibi berbat oynadığı maçlardan sonra sırıtabilirdi de ama o gözyaşı döktü. Bugün Manisa'daki kırmız kart gören eleman zaman geçirmek için sahadan geç çıkınca, en çok tepkiyi gösteren de gene Hakan'dı.

Tamam Cenk daha iyi ama hiçbir Beşiktaş taraftarının Hakan'ı karalamak gibi bir lüksü olamaz, olmamalıdır. Hele hele kimse onun beşiktaşlılığını sorgulamaya kalkmasın.

Zaten Çarşı, Hakan'a saygısızlık yapan bu şeref ve haysiyet yoksunlarına gereken tepkiyi verdi. Bizler de Hakan'a sahip çıkmalıyız.

• abi tamam kazanacağız adamı falan da bu kadar da ısrar etmenin manası yok adam takıma alışacak diye her hafta 1-2 tane hatalı gol yeyip mağlupmu olalım?bence saçmalıktan başka birşey değil bu ısrar.dünyanın her yerinde hangi kaleci iyi ise hangisi formdaysa onu oynatırsın,şu an cenk formda onu oynatacaksın.şu gereksiz denecek kadar ısrarcı,takıntılı teknik direktörlerden nefret ediyorum şu futbol olayında.
  • Trajı komik , ıslıklayanlar için yorum yapmıyorum dikkat edersen ama senin yaptığında fazla mantıklı değil keza kimsenin şeref ve haysiyetini sorgulamak kimseye düşmez lakin onlarda bjk taraftarıdır hoşnutsuzluklarını bu şekilde beyan ederler...
  • Valla hata bir değil iki değil. Bu adamın bir standartı yok. Ya harika oynuyor ya da berbat. Ama çoğunlukla berbat. Bjk'de oynayabilecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum.
  • Ben Cenk'in birinci kaleci olmasından yanayım ama Hakan'ın üzerindeki baskıyı gördükçe bundan rahatsızlık duyuyorum.

Daha hata yapmadan bazı taraftarlar top Hakan'a her geldiğinde ıslıklıyorsa, kusura bakmayın ama bu beşiktaşlılığa yakışmaz. Bu artık terbiyesizliktir.

Rüştü senelerce mükemmel kurtarışlar yaptı ama zamanında birkaç maçta (mesela Fener-Panathinakos maçı) hatalı gol yedi diye saldırılara uğradı.

Fevzi senelerce beşiktaşın kalesini başarıyla korudu ama yaptığı bir hata yüzünden hayatı alt üst oldu.

Tamam kalecilik nankör mevki ama bizim taraftarımıza nankörlük yakışmıyor

Basit defans hataları yaptığımız sürece kalede Cenk bile olsa bu takım gene de gol yiyecektir.
  • adam topa falan çıkmıyor, futbolcular bağırıyor çık çık diye kendine güvenini kaybetmiş dinlendirilmesi lazım
  • Benim rahatsız olduğum tek nokta:Hakan kaledeyken Cenk gibi genç bir kapının önünü kesiyor.Cenk birinci,Hakan ikinci kaleci olmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu eboue'yi kovun artık yeter
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

dinlendirilmesi lazım

10-15 yıl kadar evet.
  • Hakan'ı pek beğendiğim söylenemez ama gerçekten istikrarı olmayan bir kaleci. Artık Cenk'in denenmesi lazım. Hakan Beşiktaştaki kredisini bitireli çok oldu. Hata yapsada bu saatten sonra Cenk oynamalı ki oynadığı maçlarda güven verdi. Islıklanma olayıda tüm tribün tarafından yapılmasada kredisini tükettiğinin bir kanıtı.
  • Hakan sorunlu bir oyuncu , Forma öpmekle olmuyor malesef. (Bknz.Fevzi'nin günahı neydi?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manero

Hakan sorunlu bir oyuncu , Forma öpmekle olmuyor malesef. (Bknz.Fevzi'nin günahı neydi?)

Fevzi'nin bir keresinde hatalı gol yedikten sonra kafasını defalarca direğe vurup ağlaması gelir hep aklıma Karısıda onu o halde görünce ağlamaya başlamıştı
  • Gerçekten çok istikrarsız bir kaleci, ne yapacağı belli olmuyor, güven vermiyor. Kendine güveni olduğu zaman, iyi oynuyor ama dediğim gibi zar gibi, bazen hep yek, bazen düşeş Cenk'in kumaşı gerçekten iyi, daha fazla şans verilmeli
  • Adam sırf zarar kimse korumasın hakan'ı. Bıktım bu adamdan beşiktaş'ın kalecisi değil.. Doğru hakanı ıslıklamayın : Yedek'te cenk varken onu kaleye koyan schuster'i ıslıklamamız lazım..
  • bence boşuna kendini ve beşiktaşımızı yakmasın. böyle kaleciler anca kendilerini bitirirler. (örnek fevzi)
    bence oynatmakla en büyük hatayı shuster yapıyor. hele de şu defans anlayışıyla. kötü durumdaki cenk bile libero gibi her topa çıkıp olması gerekeni yapıyor. ya biz takımı yanlış görüyoruz ya da shuster birşeyler yapmak için tüm sezonu feda ediyor...
    hakkımızda hayırlısı olsun.
  • bende hakan'ı beğenmiyorum ve schuster'in neden cenki oynatmadığını anlamıyorum.cenk şu haliyle bile hakandan daha iyi ki cenk ileride çok çok daha iyi kaleci olacak yeterli şans verilirse
  • Şakşakçılardan da yana değilim elişti yapılmayacak diye bir husus mu var? babamızın oğlu değil sonuçta,iş kulübün menfaati ve başarısı söz konusu olduğunda herkes eleştirilir,ıslıklanır ve yuhalanır...Kendisine çeki düzen vermeli,zira amatör kulübün kalecisi değil bu adam
  • "cenk varken hakan neden oynadı ?" sorusundan daha çok "onur gibi yetenekli bir genç varken neden oyuna holosko gibi gereksiz bir oyuncu sokuldu ?" sorusu sorulmalı.
  • @1 haklı beyler.
    hakan genç bir kaleci. hakan o büyük hezimet maçta oynamasaydı şuan çok farklı olurdu. kimse üstüne
    gitmezdi ve bu baskı olmazdı adamın kendine güveni olurdu.
    hepiniz cenk'i istiyorsunuz. tutun ki cenk çıktı maça 2 tane hatalı gol yedi. sonu hakan gibi olmaz mı?
    bunları da düşünmeniz gerekiyor. bence cenk önümüzdeki sezona kadar biraz daha çalışmalı.
  • 28 yaşına artık genç demeye başladık :)
  • BJK den hiç ayrılmasın Hakan..Hep ilk 11 de çıksın...

Kaç pozisyonda topu uzaklaştırayım diye topu dolandırdı ayağına. Amatör kaleciler yapmaz bunu. Bir maçta aynı hata tekrarlanırmı bu kadar...Neyse gitmesin hiç
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.