Şimdi Ara

Hakan'ı Islıklayanlara Yazıklar Olsun (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım hala hakan avukatlığı yapıyorsunuz ya,
    ben anlamıyorum bu nasıl bir kredidir.

6 gollük casias diyene kadar açında liverpooldan yenen hakan markalı golleri bir izleyin..

Yani kimse kusuruma bakmasın Hakanı savunan zihniyetin futbol bilgisini merak ediyorum bende aynı biçimde..

Hani yok o değilde takıma sahip çıkmaksa yapılmak istenen, bunu yaparken zarar vermeden yapalım
    quote:

Orijinalden alıntı: BEETHOVEN

quote:

Orijinalden alıntı: the-revival

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

quote:

quote:

quote:

Her maçta armut gibi goller yiyor, ne biçim kalecidir bu anlamadım.

Liverpooldan 8 tane yedikten sonra hemen kovulmalıydı.

Kaleye direk diksen 8 tane yemez.

O zaman Roma'nın kalecisi Doni de 7 yedikten sonra kovulmalıydı değil mi ?

Kovsunlar.

6 yiyen casillasıda real kovmalıydı zaten kaleci maleci değil.

Onu da kovsunlar.

Futbol bilgini göstermiş olduğun için teşekkürler

Seni de kovsunlar

• Bu konuda Hakan'a kızmak yersiz. Üstüste hatalı maçlar çıkarıp hala oynatılıyorsa Schuster'e kızmak gerek.

Saha içindeyken ıslıklayınca daha iyi mi oynayacağını zannediyorsunuz?

Bu adamın sezon başında, arkasında taraftar desteği varken inanılmaz maçları oldu. Şu an Avrupa Ligi'ne devam ediyorsak Hakan'ın deplasmandaki Plzen maçında gösterdiği performans sayesinde. Kimse o zaman Cenk oynamalı falan demiyordu.

Yanlış anlamayın, Hakan'ı savunduğum yok ama birçok arkadaşın skora göre yorum yapması gerçekten üzücü. Sezon başında Hakan'ı göklere çıkarıp şimdi kapının önüne koyanların birkaç hatalı golden sonra Cenk'e de aynısını yapmayacakları ne malum? Peki Cenk bu taraftarın sırf birkaç hatalı gol yedi diye kapının önüne koyduğu Hakan örneğini gördükten sonra kalede nasıl tedirgin olmasın, nasıl gerçek performansını özgüvenini sahaya yansıtsın?

Ben de Cenk'in oynamasını isterim ama Schuster Hakan'ı oynatıyorsa saygı duymak lazım.

• yanlış anlamıyoruz da sizler bence ya okuduklarınızı anlamıyorsunuz, yada istemiyorsunuz veyada okumuyorsunuz,
    kim skora göre yorum yapıyor yahu şu foruma 2 gün takılan bile Hakanın sürekli eleştirildiğini bilir.
    yani neyini savunduğunuzu da ben anlamış değilim.

Hatalı gol yiye yie bir hal oluyor adama aylardan beri destek veriyor taraftar, taraftarın yaptığı değil schusterin yaptığını irdelemek lazım.
    Genç Cenk kalede olsa bu adamın yaptığı hataların %1ini yapmaz..yapsada deneyim olur yavaş yavaş pişerdi şimdiye kadar..Yazık bu adama tahammül ettiğimiz yetmiyor gibi birde her maç aynı terhane dönüyor burada anlamak güç yani..

quote:

Orijinalden alıntı: tristam

Bu konuda Hakan'a kızmak yersiz. Üstüste hatalı maçlar çıkarıp hala oynatılıyorsa Schuster'e kızmak gerek.

Bu adamın sezon başında, arkasında taraftar desteği varken inanılmaz maçları oldu. Şu an Avrupa Ligi'ne devam ediyorsak Hakan'ın deplasmandaki Plzen maçında gösterdiği performans sayesinde. Kimse o zaman Cenk oynamalı falan demiyordu.

Yanlış anlamayın, Hakan'ı savunduğum yok ama birçok arkadaşın skora göre yorum yapması gerçekten üzücü. Sezon başında Hakan'ı göklere çıkarıp şimdi kapının önüne koyanların birkaç hatalı golden sonra Cenk'e de aynısını yapmayacakları ne malum? Peki Cenk bu taraftarın sırf birkaç hatalı gol yedi diye kapının önüne koyduğu Hakan örneğini gördükten sonra kalede nasıl tedirgin olmasın, nasıl gerçek performansını özgüvenini sahaya yansıtsın?

Ben de Cenk'in oynamasını isterim ama Schuster Hakan'ı oynatıyorsa saygı duymak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Technics

yanlış anlamıyoruz da sizler bence ya okuduklarınızı anlamıyorsunuz, yada istemiyorsunuz veyada okumuyorsunuz,
    kim skora göre yorum yapıyor yahu şu foruma 2 gün takılan bile Hakanın sürekli eleştirildiğini bilir.
    yani neyini savunduğunuzu da ben anlamış değilim.

Hatalı gol yiye yie bir hal oluyor adama aylardan beri destek veriyor taraftar, taraftarın yaptığı değil schusterin yaptığını irdelemek lazım.
    Genç Cenk kalede olsa bu adamın yaptığı hataların %1ini yapmaz..yapsada deneyim olur yavaş yavaş pişerdi şimdiye kadar..Yazık bu adama tahammül ettiğimiz yetmiyor gibi birde her maç aynı terhane dönüyor burada anlamak güç yani..

quote:

Orijinalden alıntı: tristam

Bu konuda Hakan'a kızmak yersiz. Üstüste hatalı maçlar çıkarıp hala oynatılıyorsa Schuster'e kızmak gerek.

Hatalı gol yiyorsa neden oynatana tepki gösterilmiyor da Hakan'a kızılıyor diyorum ben de. Adam bilerek hata yapıyor değil ya? Belli ki sakatlıktan sonra o sezon başındaki ritmini kaybetti, üst üste birkaç maçta hatalı goller yiyip tribünden tepki görünce de psikolojisi bozuldu. Kendisine sorsanız o da oynamak istemiyorum der ama Schuster ısrarla oynatıyor. Dolayısıyla kabahatin çoğu Schuster'de.

Tepkiyi yanlış kişiye gösteriyorsunuz, bunu anlatmaya çalışıyorum. Hakan'ı savunduğum falan yok. Ben de Cenk'i kalede görmek istiyorum ama Hakan Schuster'in kafasına silah dayayıp "Beni oynatacaksın" demiyor ya, neden ona kızayım?

Hala Liverpool maçından bahsediliyor mesela. Ama kimse her önemli maçtan önce olduğu gibi o maçtan önce de sakatlanan, Hakan'ı ateşe atan Rüştü'ye birşey demiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

şu onur bayramoğlu kaka gibi yemin ediyorum neden şans bulamıyor?q7 be guti nin yanında iyi staj görüyor

Dün staddan ayrıldığımda sevinmemi sağlayan tek konuydu gerçekten.Haftaya Guti oynamazsa Tabata yerine düşünebiliriz.

adam süperdi tek kelimeyle.

koy onurla necipi arkasına ernst'i yenilcek öyle yenilelim
    31inde ki tabatayla finkle değil

Sergen programında Onur Bayramoğlu Tabatadan 3 gömlek üstün futbolcu değilse ben bu işleri bırakırım dedi. A2'den öğrencisiymiş. Cenk, Onur, Necip ve Rıdvan takıma alıştırılmalı bu sene.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

Al kaleye Sinan Bolat'i koy sağa Hamit, Hilbert'i. Koy sola Deli, Quaresma'yi. Bu takimi kimse yenemez.

Sinan Bolat + Hamit maksimum 15 milyon euro yapar. Almak çok mu zor Erhan'a, Hakan'a katlanacağına al şu adamları.

Hamit'i anladım da kaleci niye alıyoruz daha

Hakan'a kalmayalim diye. 1. kaleci Sinan 2. kaleci Cenk

• Hakan oynatıldıkça kendine yarardan çok zarar veriyor. Birkaç hafta dinlenebilse hem kafasını toplar hem taraftarın tepkisi diner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sea_wolf

Adam pimi çekilmiş zaman ayarlı bomba gibi. Hata yaptığında sadece gol yemekle kalmıyoruz, takımın morali ve düzeni alt üst oluyor.

Biz, tv'de/statta hatalı bir gol yendikten sonra ne kadar moralimizin bozulduğunu düşünün, bir de futbolcuların halini bir düşünün.

Bir kaç maç, yenen hatalı golleri telafi edebilirsin, ama bu hatalar bir kaç kez, hatta üst üste olmaya başladığında bunu telafi edebilecek bir takım olduğunu zannetmiyorum.

Ayrıca; Hakan'ın yediği gollerden ziyade, bence takım üzerindeki en olumsuz etkisi takıma güven verememesi nedeniyle defans,
    orta sahanın da dengesinin bozulması, savunmada garantiye gidebilmek için daha fazla koşmaları ve efor sarfetmeleridir.

Bu durum da, takımın gereksiz bir şekilde yorulmasına sebep olmaktadır.

kesinlikle katılıyorum. halı saha maçı yapsak kalede de hakan olsa ben sürekli defansta dururum ileri çıkmam ya yine hatalı gol yerse diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

Hakan oynatıldıkça kendine yarardan çok zarar veriyor. Birkaç hafta dinlenebilse hem kafasını toplar hem taraftarın tepkisi diner.

Aynen katılıyorum ya zorla oynatıyorlar adamı sonra hata üstüne hata istemiyor işte en azından 2 hafta bi kafa dinlesin adam bırakın üstünde büyük baskı var uzaktan atıp tutmak kolay ama o sahaya o taraftarın önüne çıkmak kolay değil ki umursamaz bir futbolcu olsa neyse adam duygusal adam tepkilerden direk etkileniyor
  • Bu hakanı ıslıklamayı bırak, tekme tokat dövmek lazım.
  • Hakan'ı Islıklayanlara Helal Olsun !
  • Az bile yapıyorlar.Bir kaleci her topta kalesinden çıkar mı ya?Hadi çıktı diyelim bari topu al bişi yap.Ne zaman çıksan gol yiyorsun.Allah cezanı versin ya.
  • manisa maçı bu maç yaptıkları hataların haddi hesabı yok..savunulmamalı..anca bu şekilde kendine gelir..ıslıklama çok çok normal....
  • Hakancılar..Tükürdüklerinizi yalayın bakalım.Bakalım daha ne kadar yalayacaksınız.
  • ıslıklayanlara bencede yazıklar olsun dövmek lazım bu adamı ya arkadaş bi insanın hendine bukadarmı güveni olur kendini süpermen sanıyor her maç aynı golü yiyoruz
  • Hakanın suçu ne
  • daha gecen hafta çarşı grubu bildiri yayınlamıştı.Futbolcumuzu ıslıklamak bize yakışmaz diye.Hayırdır ne olduda ıslıkladınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

daha gecen hafta çarşı grubu bildiri yayınlamıştı.Futbolcumuzu ıslıklamak bize yakışmaz diye.Hayırdır ne olduda ıslıkladınız

Rüştü'yü döven taraftar kimdi acaba ya unuttum. Biri hatırlatsın lütfen.
  • asıl ıslıklamayanlara yazıklar olsun !
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.