Bu taraftar sayesinde adamda hiç özgüven kalmamış. Tahmin ediyorum ki bu böylece devam eder. Oyuncu kazanmaya değil kaybetmeye çalışıyoruz
Her maçta armut gibi goller yiyor, ne biçim kalecidir bu anlamadım.
Liverpooldan 8 tane yedikten sonra hemen kovulmalıydı.
Kaleye direk diksen 8 tane yemez.
quote:
Orijinalden alıntı: BEETHOVEN
O zaman Roma'nın kalecisi Doni de 7 yedikten sonra kovulmalıydı değil mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: the-revival
quote:
Kovsunlar.
hakan normalde iyi kaleci ama adamın psikolojik bir sorunu var bence kafası düzelene kadar oynamasın
Adam pimi çekilmiş zaman ayarlı bomba gibi. Hata yaptığında sadece gol yemekle kalmıyoruz, takımın morali ve düzeni alt üst oluyor.
Biz, tv'de/statta hatalı bir gol yendikten sonra ne kadar moralimizin bozulduğunu düşünün, bir de futbolcuların halini bir düşünün.
Bir kaç maç, yenen hatalı golleri telafi edebilirsin, ama bu hatalar bir kaç kez, hatta üst üste olmaya başladığında bunu telafi edebilecek bir takım olduğunu zannetmiyorum.
Ayrıca; Hakan'ın yediği gollerden ziyade, bence takım üzerindeki en olumsuz etkisi takıma güven verememesi nedeniyle defans, orta sahanın da dengesinin bozulması, savunmada garantiye gidebilmek için daha fazla koşmaları ve efor sarfetmeleridir.
Bu durum da, takımın gereksiz bir şekilde yorulmasına sebep olmaktadır.
Hala Liverpool diyorlar yahu! Tabi canım o maçta herkes world class bir performans sergiledi de bir tek Hakan'ın yüzünden gol yedik öyle mi? Adam 4-5 golde üzerine düşeni yaptı ve topu çıkarmayı başardı ama Liverpool'lu dünyaca ünlü futbolcuları markaj altına almayı düşünemeyen zeki defans oyuncularımız yüzünden adamlar 5 golü adeta boş kaleye yuvarlayarak attılar. Kalan 3 golde de sağolsun Toraman'ın hatalı pası ve defansın gene tembelliği önplandaydı. Şunu anlayın artık o maçta kalede Cenk de olsa gene de Liverpool maçı farkla alacaktı, faturayı boşuna yanlış insanlara kesmeyin.
Bence Cenk Hakan'dan daha yetenekli kaleci ve kesinlikle birinci kalecimiz olmalı ama Beşiktaş taraftarı Hakan'a da destek olmalıdır.
şu onur bayramoğlu kaka gibi yemin ediyorum neden şans bulamıyor?q7 be guti nin yanında iyi staj görüyor
quote:
Orijinalden alıntı: 26birkan
şu onur bayramoğlu kaka gibi yemin ediyorum neden şans bulamıyor?q7 be guti nin yanında iyi staj görüyor
Dün staddan ayrıldığımda sevinmemi sağlayan tek konuydu gerçekten.Haftaya Guti oynamazsa Tabata yerine düşünebiliriz.
Gol yemeyi de geçtim, bir adamın her hareketi mi hatalı olur?Maalesef Hakan ile beraber kendimizi de bitiriyoruz.Gerçekten de çok yazık...
Hakan'ın yuhlanmasına ben de karşıyım ama Beşiktaş'ın kalesini haketmediği apaçık ortada.Holosko, Nobre gibi Beşiktaş'tan gönderilmesi gereken oyuncularına başında bulunuyor maalesef.Kesinlikle iyi bir kaleci değil, 3 senedir izliyoruz kendisini, kimse kendini boşa kandırmasın.Üstelik 28 yaşında artık, genç de değil.
quote:
quote:
quote:
Kovsunlar.
6 yiyen casillasıda real kovmalıydı zaten kaleci maleci değil.
sallamasyon savunmalar yapılmış hayran kaldım.
hakan kişilik olarak on numara bir insan fakat kaleci yönü sıfır. kafası cok dolu onun yaptıgı hareketlere bakınca aklıma fevzi geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: itachi84
quote:
quote:
quote:
Kovsunlar.
Onu da kovsunlar.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Kovsunlar.
Onu da kovsunlar.
Futbol bilgini göstermiş olduğun için teşekkürler
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Kovsunlar.
Onu da kovsunlar.
Futbol bilgini göstermiş olduğun için teşekkürler
Seni de kovsunlar
Hakan problemmi bir oyuncu bazen süper oynuyor bazende rezalet Cenk standardı olan bir kaleci hem 22 yaşında 20 sene oynar 1 numara Cenk olmalı.
Al kaleye Sinan Bolat'i koy sağa Hamit, Hilbert'i. Koy sola Deli, Quaresma'yi. Bu takimi kimse yenemez.
Sinan Bolat + Hamit maksimum 15 milyon euro yapar. Almak çok mu zor Erhan'a, Hakan'a katlanacağına al şu adamları.
onur zamansız sakatlıklar yaşadı ama bence yavaş yavaş rıdvanla birlikte o da yerini alacak
hakana gelince
artık ısrar etmeye gerek yok antalyaspor maçını hatırlayın amatör kaleci bile topa çıkmaya karar verip geri adım atmaz yahu
adam topa vurduğunda sen geri hamle yapmış oluyorsun ve o topu çıkarma şansın kalmıyor
büyüklerimz boşa söylememiş
tebdil-i mekanda hayır vardır
quote:
Orijinalden alıntı: Sangre
Al kaleye Sinan Bolat'i koy sağa Hamit, Hilbert'i. Koy sola Deli, Quaresma'yi. Bu takimi kimse yenemez.
Sinan Bolat + Hamit maksimum 15 milyon euro yapar. Almak çok mu zor Erhan'a, Hakan'a katlanacağına al şu adamları.