Şimdi Ara

Arda'ya küfredenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu nasıl bi zihniyet ben Beşiktaşlığımdan utandım sen o adama o kadar küfür edeceğine önce kendi takımının amatör ruhsuz futbolculara yöneticilere protesto et.
    Beşiktaş'ın kader yeni seçim belli edecek.Demirören'in bıraktığı enkazı kimse toplayamaz. YD oyuncak gibi takımla oynarken aklın neredeydi? Sen git Arda'ya küfür et. Sivok kırmızı kart yememesine rağmen.

• sahanın en iyisiydi madridde atletico simao yu alkışlarken bu bize yakışmadı işte kültür farkı.ayrıca arda biraz yavaşlamış sanki.
  • Üstad haklısın, işin birde diğer yönü var. Bu adam gol attı diye sevinen Gsli adam da gördüm. Her iki grubada yazıklar olsun.
  • Kamera Arda'yı oyundan çıkarken gösterdiğinde çok üzüldüm. Adamın geçen sene yemediği darbe kalmadı, aylar sonra ülkesine geliyor ve belki de en sevdiği varlığa küfür ediliyor. Sorun renkte değil, sorun çoğumuzda. Sürü psikolojisi denen olay illet bişey.
  • Ardanın ailesi maçı tribünden izlemiş Güntekin Onay söyledi
  • şahsen utandım ben rezalet. arda arkadaşlarıma inönüyü anlatıyorum diye demeçler veriyor, beşiktaş taraftarının ne kadar ateşli ve iyi olduğundan bahsediyor ama bizimkiler takımını destekleyeceğine (mabedin ne olduğunu unutanlar hatırlayacak hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr durrrrrrrrrrrrrr diyorlarda bi de) arda'ya sövüyor.
  • Yazık çok yazık.Söylenecek bir şey yok maalesef.Artık tribünlerin bu barbarlardan arınması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keşke tüm stad ayakta alkışlasaydı, gurur duyulacak bir andı halbuki, yazık.
  • Hocam ülke olarak eğitim ve kültür seviyemiz çok çok düşük, bir gün işi gücü bırakıp etrafınızdaki insanları izleyin bunu çok rahat anlarsınız. O yüzden enteresan bir şeymiş gibi şaşırmaya gerek yok yani. 2 Türk takımı maç yaparken rakip sahaya taraftar gidemiyor bu ülkede, küfür falan hikaye.
  • Mal herifler işte. İki üç çapulcuya aldırmayın demek isterdim de tribün de bunların sayıları iki üç değil maalesef.
  • Yıldız futbolcu, "Takım arkadaşlarına Beşiktaş ile ilgili tüyo verdin mi?" sorusunu, "Beşiktaş taraftarının büyüklüğünden her zaman bahsettim. İspanya'daki röportajlarda bunu söyledim. Ancak biz büyük oyunculardan kurulu bir takımız. Yetenekli oyuncularımız var. Atmosferin zorlu olacağının farkındayız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ne kadar önemli oyuncular olduğumuzu göstermek istiyoruz" diye cevapladı.
    Maç öncesinde söyledi bunları.Yazık gerçekten....
  • adam karşı karşıya golü atmadım dedi ama tribündeki annesine küfür ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

te allaham yemişim ardasını. zoruma gitti bu konu

Yeni provakatörlerdensin herhalde.Ne diyorsun yahu ? Rezalet bir durumdu.Ailesi statda izlemiş bir de.Üzücü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

küfür yiyecek naptı da bu kadar zoruna gitti çok mu koydu golü attırması ?
  • Galatasaray'dayken bana göre haklı olarak Telegol'e dediğini bırakmayan bir kısım taraftar, şimdi Arda'ya dediğini bırakmıyor. Sürekli değişiyor insanların tavırları. Arda'nın da yanlışları var evet, ama küfür edilmemeli. Annesine küfür edilmiş galiba. Çok yazık.

Ama bizim ülkede çok var bunlar maalesef. İnsanlar bu kadar fanatik oldukça, küfür son bulmaz.

Forumda bile birçok yerde nefreti çok net şekilde anlayabilyioruz.
  • quote:

Adamın anasına küfür ettiler! Sen ne saçmalıyorsun.
  • Mesut Özil'e aynısını yaptılar,tehdit ettiler yapmadıkları iğrençlik kalmadı.
  • quote:

Neden zoruna gidiyor arkadaşım yapılan düpedüz saygısızlık Arda size ne yapmış maçtan önce sizi övdü hatta Çarşıyı övdü bildiğin bir terbiyesizlik de yapmadı ama siz onu sırf Atletico da oynadığı için ıslıklıyorsunuz. Dur ya siz şu bize küfür eden adamlara bizde küfür ettik diye bize laf atan takımdınız.
  • quote:

lan yürüyün gidin allahınızı severseniz. 35 bin kişi binbir umutla oraya gelmiş. takım 3 gol yemiş, yönetim yok, kadro dağınık, kulüp batık. sen bu insanlardan bide sırf eski gsli oldukları için ardayı düşünmelerini mi bekliceksin anasını satiyim ? adam kend 2 yıllık kalecisine sahaya inip isyan ediyo, arda kim ulan ? başlatmayın ardanıza.

bak arda veya başkası beni ilgilendirmez benim demek isteğim önce kendi içimizdeki ruhsuzların protesto edilmesi

• Adam çok net arda sen tam bir ... Dedi duymayan yoktur çoluk çocuk babaları aileleri ilede izledi ayip. Ülkemizde stada gitme amacı sövme olduğu icin çok şaşırmadım. Arda hak edecek birşey yaptı ise o da sanırım Türk futbolunu temsil etmekti.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.