Bildirim
Gübre: 4 ay önce 85 lira,bugün 175 lira!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yerli gübre kullanin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ithal gübre yerine yerli gübreye önem verilsin o zaman
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk seçimde çiftinin oyu %80. -
Bu arada 3-4 ay önce beni mazot fiyatlarını eleştirdiğim için banlayan tarım forumu ağlamaya başlamış. DAP gübresi 200 tl oldu yeaaa diyorlar Siyaset yapiyeaahlaaar. Salağın birisi de 900 kuruştan buğday satmaya çalışıyor. Buğday 1500 e gidiyor haberi yok. Malını verecek dımdızlak ortada kalacak. Yazsan siyaset yapiyeaaah diyecekler. Yazamıyorum gerçi. Beter olsunlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: The SATANİST
şikayet ettiğiniz şeye bakın.
Azıcık aklınızı kullanın aklınızı.
Şurada 80 milyon insanız.
Hepimiz ihtiyacı olan çiftçimizin tarlasına sıçsak 1 haftamızı almaz şurada 80 milyonuz ya
ama yok gübre 175 miş
yahu arkadaşım bedavası varken niye elin amerikasının gönderdiğini kullanıyorsun müstehak size.
Ulan ne adamsınız ya
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalniz hayvan gubresi iyi ki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu Çiftçilerin Alayı AKP li zaten..
Beter olun Beterrrrr....İnşallah
Konuştuğum bazı çiftçi amcalar ve arkadaşlar feryat figan halinde fiyatlardan ve pahalılıktan yakınıyorlar. Bazıları konuşmanın sonunda "ama yine de Erdoğan'a vericez yeğenim napalım" diyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: Lene
Bu Çiftçilerin Alayı AKP li zaten..
Beter olun Beterrrrr....İnşallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 31 Ağustos 2018; 15:14:22 >
Salak salak yorum yapma
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Feysbukta, bizim köyün sayfasında son seçim sonuçlarının değerlendirmesini gördüm, 2 tane chp'ye oy çıkmış, muhtar "onlar bizden değil, bizde cins adam yoktur, onlar görevlilerdir" yazmış, diğerleri de bu şekilde devam etmiş.
Gübre çok ucuz.
bi tane akp li yoruım yapmamış birbirinize girceniz . -
Bizim Dayım'lar da Aynı kafadalar.. Her geldiklerin de Kavga ederiz. Sonra Evden kovarım.. Bayadır da konuşmam.. Canı cehenneme.. Hayatımda ne kadar AKP li varsa çıkardım..Şuan Türkiye'nin Bu durumda olmasının Tek sebebi bunlar.. Sorgulama yok. Hiç bir şey yok.
1-koyde köylü kalmadı.
2-Koydeki tarlaların çoğu yüzünü görmediğimiz İstanbullu iş adamları tarafından satın alındı.
3-Gubreyi 67 liradan alıp 22 bin lira zarar ettim. 200 liradan alıp eker miyim?
4-Tarlalari dönümü 30 yonca balyası karşılığinda icara verdim.
5-Kuzu pirzola kg fiyatı 150.TL olunca görüşürüz.
Gübreden artık ÖTV alınıyor -
-
bu devirde köyde yaşayacaksın arkadaş. baksana Sarıkız ın boku bile değerli olmuş. -
Ülkeden tiksindim yemin ediyorum.
Huzur kalmadı..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- migpack apk
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- ömer aktaşöz
- suriye'de araba fiyatları
- filistinin osmanlıya yaptıkları
- deprem güvenlik bilgileri
- faladdin ne zaman açılacak
- tesla juniper fiyat
- apple zam gelecek mi
- tcg izmir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X