Yarbay
17 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 272 (Bu ay: 3)
357744 Gün Cezalı
356752 gün 19 s. 58 dk. kaldı
Gönderileri
Hatay'da işsiz Oktay A. üzerine benzin dökerek kendini yakmak istedi. "Suriyeliler bile güzel yerlerde yaşıyor, ben bu ülkenin vatandaşıyım sokakta yaşıyorum" diyen Oktay A. Hatay Valisi ile görüşmek istediğini söyledi. O anlar, çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, Antakya’da Tarihi Uzun Çarşı’sında meydana geldi. İşsiz olduğunu söyleyen Oktay A. çarşıda üzerine benzin dökerek intihar etmek istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri Hatay Valisi Rahmi Doğan ile görüşmek istediğini belirten Oktay A.’yı ikna etmeye çalıştı.

Valiyle görüştürülmemesi durumunda kendisini yakacağını söyleyen Oktay A.’yı polisler intihardan vazgeçirmek için dakikalarca uğraştı. O anlar ise çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

”SURİYELİLER GÜZEL YERLERDE, BEN SOKAKTA YAŞIYORUM”

Polisin ikna çabalarına Oktay A., ”Biz bu sözleri çok duyduk. Buradan cenazem çıkacak, bu benim son konuşmam olacak. Görüşmediğim yer kalmadı, ben bu ülkenin vatandaşıyım. Suriyeliler bile güzel yerlerde yaşarken ben sokakta yaşıyorum” sözleriyle yanıt verdi.

Oktay A.’nın daha önce de defalarca intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Polis, Oktay A.’yı isteğinin yerine getirileceğini söyleyerek intihardan vazgeçirdi.

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/suriyeliler-bile-guzel-yerlerde-yasiyor-deyip-intihara-kalkisti-5848673/
Video link de.
Istakoz

17 Mayıs 2020

Yılmaz Özdil

Televizyondaki yemek yarışmasında ıstakoz pişirdiler, “ıstakozların pişirilmesi çocukları olumsuz etkiliyor” denildi, Rtük ceza kesti.

Şarkıcı Gülşen kırmızı mayo ve kırmızı çizmeler giyerek klip çekti, “eskort kadın reklamlarına benziyor” denildi, Rtük ceza kesti.

Çizgi film The Simpsons'da cadılar bayramı kutlandı, “çocuklarımızı hıristiyan yapacaklar” denildi, Rtük ceza kesti… Böylece Türkiye, dünya tarihinde çizgi filme ceza veren ilk ve tek ülke unvanını aldı!

Ben Bilmem Eşim Bilir'de dansöze para yapıştırma yarışması yapıldı, 90 saniye içinde en çok para yapıştıran erkek yarışmacı birinci oldu, “araba kazanmak için ahlaksızlık yapılıyor, aile yapısı sarsıldı, erkekler eşlerini aldatmaya teşvik edildi” denildi, Rtük ceza kesti.

Sütaş reklamlarında bilgisayar animasyonuyla vole atan santrafor inek figürü kullanıldı, “memeleri görünüyor” denildi, Rtük ceza kesti.

Hal böyleyken…

Feto hayranı teyzenin biri televizyona çıktı, komşularını topluca katledeceğini, 50 kişiyi götüreceklerini, silahlarının hazır olduğunu, oturduğu sitede kimleri öldüreceklerine dair liste yaptığını söyledi.

Rtük ceza kesmedi.

Aksine, sahip çıktı…

Rtük başkanı “büyütülecek bir konu değil” dedi.

“Bu söylenenleri cezalandırmak gibi bir pozisyonda değiliz” dedi.

Istakoz pişirmek, suç.

Komşularını tasarlayarak katletmek, büyütülecek bir konu değil.

Üstelik aynı gün…

Ölüm orucundaki Grup Yorum üyesinin hayatını kaybetmesi üzerine, bir insan, bir kadın, bir anne olarak üzülen, “türküler kimseye zarar vermez” diye tweet atan kadın hakim, şak diye görevden alındı, “terör örgütü propagandası yapmak suçu”ndan soruşturma başlatıldı.

Komşuları öldürmek, serbest.

Ölüme üzülmek, suç.

Toplu katliam planı yapan, silahların hazır olduğunu söyleyen, öldürülecek kişilerin listesini açıklayan feto hayranı, masum.

Yaşam hakkını savunan Yargıçlar Sendikası Başkanı hakim, terörist.

Sözün bittiği yerdir.

-sözcü gazetesi
https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarlar/yilmaz-ozdil/istakoz-5819027/
8 Mbit Fiber Limitsiz.

1 sene taahütlü ilk 6ay 49₺ son 6ay 69₺ ortalama 59₺ ödemiş olacaksınız. Kurulum, aktivasyon, modem ücreti yok.

Bu Tarife Nasıl. Değerlendirirmisiniz.

*Kullanım amacım Netflix, YouTube VS.
*Kurulum pazartesi ye kaldı. İmza falan atmadım Daha.

Biz size yetemeyiz

1 Nisan 2020

Yılmaz Özdil

Hobaraa diye memlekete doldurdukları beş milyon Suriyeli'ye şimdilik kaç para harcadılar? 52 milyar dolar harcadılar.

Filistin'e yaptıkları yardım iki milyar doları geçti.

Sudan'a 750 milyon dolar bağışladılar.

Somali'ye 750 milyon dolar verdiler.

Afganistan'a 650 milyon dolar ödediler.

Libya'ya gönüllerinden yarım milyar dolar koptu.

Şeriatçı Mursi'nin cumhurbaşkanı olması şerefine Mısır'daki müslüman kardeşler'e tiko para ne gönderdiler?

İki milyar dolarcık gönderdiler.

Afrika'ya verdikleri para yedi milyar doları aştı… Komor'a stadyum yaptılar. Tanzanya'ya Burkina Faso'ya su kuyuları açtılar. Zimbabwe'ye pazar yeri inşa ettiler. Gana'ya Togo'ya Uganda'ya kırtasiye malzemesi gönderdiler. Moritanya'ya ahır kurdular. Mozambik'e inek dağıttılar. Gambiya'ya dökümhane kurdular. Kongo'ya okul yaptılar. Eritre'ye Lesoto'ya üniforma hediye ettiler. Kamerun'a deterjan verdiler. Cibuti'ye ambulans verdiler. Somali'ye Mali'ye Tunus'a Mısır'a çöp kamyonları verdiler, çöp kamyonlarını teslim töreninde konuşan şehircilik bakanımız “bu çöp kamyonları kardeşliğimizi pekiştirecek” dedi. Sierra Leone'ye vidanjör verdiler.

Arakan'a 50 milyon dolar gönderdiler.

Yemen'e 50 milyon dolar gönderdiler.

Lübnan'a 50 milyon dolar gönderdiler.

Bizzat asrın liderimiz anlattı…

“Barzani kendi memurunun maaşını ödeyemiyordu, bana geldi, iki milyar dolar verdim” dedi.

Pakistan'da köylülere keçi dağıttılar.

Yemen'e un verdiler.

Okyanusya ülkesi Palau'ya VIP minibüs hediye ettiler.

Karayip Denizi'ndeki Antigua'ya bilgisayar hibe ettiler.

Büyük Okyanus'ta sadece dokuz mercan adacığından oluşan ve nüfusu sadece 12 bin kişi olan Tuvalu'ya “size ne verelim?” diye sordular, “bizim çocuklar futbol seviyor, nizami futbol topumuz yok” cevabı gelince, futbol topu ve pompa gönderdiler.

(Bu kadar da olmaz diyenler, lütfen internete girsin, tek tek bu haberleri okusun.)

Teee ABD'nin Oregon eyaletinde yaşayan Kızılderililere 200 bin dolar hibe ettiler iyi mi… Washington'a direkt uçuş başlatan Türk Hava Yolları'nın ilk seferinde Apaçi, Novajo, Cheyenne ve Mohikan kabilelerinden 17 şefi, İstanbul'a getirdiler, yedirip içirip, gezdirdiler.

98 ülkede 100 bin kişiye ramazan kolisi verdiler.

Kenya'da Bangladeş'te Çad'ta Nijer'de Somali'de Sudan'da Yemen'de 300 bin kişiye iftar verdiler.

Son sekiz yılda 175 ülkeye para dağıttılar.

Elaleme para saçma konusunda dünyanın en zengin ülkelerine tur bindirdiler, dünyadaki bütün yardımların üçte birini tek başına Türkiye'ye yaptırdılar.

ABD'den iki milyar dolar fazla yardım yaptılar, İngiltere'den altı milyar dolar fazla yardım yaptılar, Japonya'dan yedi milyar dolar fazla yardım yaptılar.

Böylece, Küresel Yardım Raporu'na göre “dünyanın en cömert hükümeti” ilan edildiler!

170 milyon dolar harcadılar, Rusya'ya cami yaptılar, kubbesini altın varaklarla kapladılar.

100 milyon dolar harcadılar, ABD'ye cami yaptılar.

30 milyon dolar harcadılar, İngiltere'ye, Avrupa'nın ilk çevre dostu camisini yaptılar.

35 milyon dolar harcadılar, Kırgızistan'a 50 bin metrekare, Orta Asya'nın en büyük camisini yaptılar.

Karada yer kalmamış gibi, denizi doldurdular, Cibuti'ye cami yaptılar.

Haiti'ye cami yaptılar.

Filipinler'e cami yaptılar.

Somali'ye Mali'ye cami yaptılar.

Teee elalemin ülkelerine toplam yarım milyar dolarlık cami diktiler.

Tayland'ta Etiyopya'da türbe yaptılar.

Şu anda Sudan'da Sevakin adası'nı komple inşa ediyorlar, mühendisler, mimarlar, haritacılar, şehir planlamacıları gönderdiler, 100 milyon dolar döküyorlar.

(Bu arada… Kendileri bi lokma bi hırka yaşıyorlar.

“İtibardan tasarruf olmaz” dediler, Buckhingham Sarayı'nın dört misli büyüklüğünde 1.150 küsur odalı saray yaptılar.

Beş tane makam uçağı aldılar, en son alınan uçaktan Trump'ta bile yok.

Vahdettin Köşkü'nü, Dolmabahçe Sarayı'nı, Beylerbeyi Sarayı'nı, Huber Köşkü'nü, Yıldız Sarayı Mabeyn Köşkü'nü, Beykoz Kasrı'nı, Savarona'yı Abdülaziz'in altın varaklı padişah koltuğunu kullanıyorlar, Marmaris'e ve Ahlat'a saray yaptırıyorlar.

Chia tohumu eşliğinde ejder meyveli smoothie içip, starex meyvesi eşliğinde aloevera'yla zencefilli somon suşi yiyorlar.)

Asrın liderimiz geçen seneki Kurban Bayramı'nda bağışını diyanet'e yaptı, asrın liderimizin bağışladığı kurban Afrika'da Togo'da kesildi.

Daha önceki kurban bayramlarında Kızılay'a bağış yapmıştı, kurbanları Moritanya, Çad, Etiyopya'da kesilmişti.

Kuzey Irak'a 30 bin maske hibe ettiler.

İran'a bin test kiti, 4 bin tulum, 20 bin önlük, 2 bin gözlük, 4 bin N95 maske, 78 bin maske hibe ettiler.

Bizzat sağlık bakanımız gururla anlattı, ABD'ye 500 bin test kiti verdiler.

“Biz bize yeteriz” dedikleri, işte bu.

E haliyle “size” yetebilmeleri mümkün değil tabii.

Kefen parasını yedikleri milleti, ceset torbasıyla gömüp, üste para istemeleri sürpriz değil yani!

https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarlar/yilmaz-ozdil/biz-size-yetemeyiz-5717054/
10+10 GB İnternet Paketi Size Özel *
10+10 GB İnternet Paketi Size Özel *

Bende DO uygulamasında Size Özelde gözüküyor. Bu paket sizde var mı?
Otomobilin içinde yakalanan hırsız: Ben Suriyeliyim, bana dokunamazsın..

İstanbul'da akılalmaz olay... Sabah evinden çıkan Prof. Zeki Fındıkoğlu, otomobilinin içindeki hırsızla göz göze geldi. Fındıkoğlu'nun eşi "Ben Suriyeliyim, bana dokunamazsınız" diyen hırsızı, araçtan indirip polise teslim etti.
10:03 - 18 Şubat 2020
Haberler
Gündem
Otomobilin içinde yakalanan hırsız: Ben Suriyeliyim, bana dokunamazsınız
Olay, sabah saatlerinde İstanbul‘un Beyoğlu ilçesinde meydana geldi. İşe gitmek evinden çıkan Prof. Zeki Fındıkoğlu, otomobiline yöneldiği sırada içeride bir kişinin olduğunu gördü. Aracın kapılarını kilitleyen profesör ile eşi, polisi arayıp, çevredekilerden yardım istedi.

Olay yerine gelen polis ekipleri hırsızlık şüphelisini gözaltına aldı. Şüphelinin üst aramasında bir adet laptop, araç navigasyonu ve cep telefonu ele geçirildi. Prof. Zeki Fındıkoğlu, otomobilin içinde biri görünce şoke olduğunu belirterek, şunları söyledi:

Prof. Zeki Fındıkoğlu sabah saatlerinde karşısında hırsız görünce şoke oldu. (FOTO: DHA)

“EŞİM ADANALIDIR, HIRSIZI ARAÇTAN O ÇIKARTTI”

“Üniversiteye gitmek için evden çıktım. Otomobile baktığımda çuval gibi bir şeyin olduğunu gördüm. “Ben Suriyeliyim, bana dokunamazsınız” diyordu. Aracın içinde ne var ne yok sökmüş, doldurmuş çantasına. Eşim Adanalıdır, araçtan kendisi çıkarttı şüpheliyi. Ben karışamadım. Polis ekipleri gelene kadar eşim ve komşularla tuttuk şahsı.” (DHA)

Son güncelleme: 10:15 18.02.2020

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/otomobilin-icinde-yakalanan-hirsiz-ben-suriyeliyim-bana-dokunamazsiniz-5631575/
Şanslı Cuma'ya Özel Paket ( Faturasız)
Konu silinsin. Olay anlaşılmıştır. Amatör bir insan için zor olacak. Gerek yok. Siparişe devam..

Yorum için teşekkürler..
Üstelik ilk ay 40 TL konuşma Hediye.

Kayseri Cumhuriyet meydanı.
Merkez PTT yanı

*Kayseri Park Avm altı.

Yine Ay sonu Kampanyayısı.
Turkcell Hediye Çeki Fırsatı /YENİ
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.498
İkinci El Bölümü Mesajları: 184
Konularının görüntülenme sayısı: 35.343 (Bu ay: 400)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18.567 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.