1.8 milyon TL ye kadar sıfır araç önerisi
-
-
Hyundai Tucson (tercihim) veya Peugeut 3008 Allure.
_____________________________ -
O paraya tesla aldım, şimdiye kadar aslında vergiye para verdiğimizi bir kez daha anladım. bence 1,5-2,5 m arası en alınası araç bu .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
ben de tesla demeye geldim. tek motor ile bu butçeye iniyor Y model. gerisi gereksiz heyecan gereksiz macera
_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Hocam elektrikli araç şu anda düşğnmüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 159... -
Sanırım o araçlar biraz daha pahalı bütçeyi aşıyor sıfırları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 159... -
Kesinlikle Tesla alınır .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
pOlO
Araç ihtiyacınız çok acil değilse o parayı faize atıp aylık en az 65-70 bin tl alabilirsiniz. Şahsen ben 1.5 e tucson aldım 4 ay önce pişmanım. Keşke motor kullanıp 2 3 ay bekleseydim de faiz parasıyla 1750 civarına biraz daha borçlanp sıfırını alsaydım. Ama araçtan çok memmunum :)
lynk & co 01 istanbulda bostancı eski hyundai genel merkezine yer yapıyorlar şuan hibrit gelecekmiş belki o fiyatlara düşerler
_____________________________ Omoda -
Güle güle kullanın:)
Peugeot 408, Cupra Formentor, Kia Sportage. Bu 3 seçeneği incelemeniz tavsiye ederim. Az kullanılmış 1-2 yaşındaki seçenekler bu bantta.
_____________________________ 2018 Peugeot 308 1.6 BlueHDI EAT6 Allure+Comfort Pack+Performance Pack+Safety Pack- Ultimate Kırmızı -2021 Opel Corsa 1.2T AT8 Elegance- Gece Mavisi -Instructor, Car Magazine Editor, PertolheadYeditepe University '15 -
Teşekkürler
1.9 milyona Mini Countryman var. Elektriğe karşı önyargı yoksa 1. tercihim olurdu o bütçeyle.
Konu başlığında belirttiğimiz konuyu bi arkadaşımız için bakıyorduk, kendisi hyundai elite paket elantra da karar kıldı. Yardımlarınız için teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 159...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı