Şimdi Ara

GTX Titan Kullanıcı İncelmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
7.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

oyun testleri stok hızda değil sanırım +150 core clock olarak yapmışsın yada ben yanlış anladım?

Kendi boost hizi bu. Fabrika cikisi bu sekilde 600 serisinde bu sekilde gpuz de gozuken degerlerden daha hizki calisirlar.

@Hanibal187 ben win8 de sadece 3d mark 11 de sorun yasiyorum baska bir sorun cikmadigi surece win7 ye donmeyi dusunmuyorum su an icin.

benimde aklıma o gelmişti ama bu kadar iyi boost olacağını beklemiyordum sağlam gpu gelmiş o zaman hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

Hayırlı olsun, muhteşem bir kart.

Herhangi bir SLI-CF çözümden kesinlikle daha mantıklı. Tabi amacı, gerçek anlamda performanslı ve keyifli oyun olanlar için :)

Bu kart, PS4 oyunlarında sürekli iyi performans verecek bence. 6 GB ram'i ve Titan ismini laf olsun diye koymadı nv :)

Bir ara elimdeki 670'le karşılaştırma isteyebilirim, sahne veya timedemo olarak. İlerde fiyatlar düşebilirse Titan almak istiyorum ben de.

quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

her üst seviye kartta crysis düşük fps veriyor sorun oyunun yüksek kaliteli grafiklerinden kaynaklanıyor

Hayır. Zorlaması, optimize özürlü olmasından, görünmeyen şeyleri çizmesinden veya getirisi gözle anlaşılamayan şeyleri aşırı hassas çizmesinden kaynaklanıyor.

Zaten mevcut özürlü haliyle de abartı bir şey yok. Very high + 2TX SMAA açılırsa, 680 bile 60 fps oynatıyor. 2TX SMAA, aşağı yukarı 4x MSAA kalitesini noAA performansında veriyor.

Bir de high'a düşürülürse, grafik kaybı olmadan(hakkat olmuyor), 120hz monitörcüler bile sürekli akıcı oynayabilir.

Herhangi bir SLI-CF çözümünden daha mı mantık lı?? Şu an itibariyle teknofiyat.com da en ucuz gtx titan 2408 lira vatan %25 indirimli.

Özel tasarım Sapphire 7970 OC ise 912 lira, His 7970 869 lira, Zotac gtx680 1055 lira Hadi CF-SLI yaptığımız takdirde gtx titani bu kartların geçeceği kesin. Ama o fiyata(2408 lira) 7970 tri-crosfire yapılır ki bu titanı performans olarak 2 ye katlar. Ben pek mantıklı bulmadım açıkcası.

Guç tüketimi diyeceksiniz fakat, o parayı verip o kartları alacak adamın da 500 watt psu su yoktur 5-10 lira fazladan gelecek elektrik faturasınıda dert etmez...

Driver desen en son çıkan oyunlar bile çıkar çıkmaz çok iyi scalling değerleriyle cf-sli destekliyor, ne anladım o zaman ben titandan. 2408 lira bu kart için küfür gibidir ben bunu bilir,bunu söylerim. Bu karta bu kadar para vermekte bence mantığın yanından bile geçmez hatta enayiliktir. Tabi paran çoktur,denemek istersin alırsın kimse bişe demez ama bunda mantık aramayalım lütfen.

• quote:

Öncelikle hayırlı olsun!

Titan testleri üç aşağa beş yukarı aynı. Benim öğrenmek istediğim 690-680-7970 gibi SLI-CF sisteme göre deneyiminiz. Asıl önemli olan bu bence test kısmına bunu ifade edecek uzunlukta görüşlerinizi yazmanız kart hakkında daha iyi fikir verecektir. SLI-CF sistemler Framerrate per second FPS olarak titanı geçtiği aşikar. Fakat frame time olarak gerçek FPS yi / Akıcılığı hissetirme konusunda tek kartın daha başarılı olduğu hep yazılır. Micro shuttering gibi durumlar her ne kadar azaltılmış olsa da hala mevcut sonuçta. Teste bu anlattıklarım ışığında değerlendirmenizi ekler misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 9 Mart 2013; 9:32:04 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 9 Mart 2013; 10:51:57 >

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Çok güzel ve detaylı bir inceleme olmuş, emeğinize sağlık.. yalnız evga precision programından ekran kartı anlık vram kullanımınıda ss lerde göstertseymişsiniz dahada güzel olurdu.. crysis 3 1080p vb çözünürlükteki vram kullanımını merak eden arkadaşlar için faydalı olabilirdi..

Orijinalden alıntı: rezes

quote:

Öncelikle hayırlı olsun!

Titan testleri üç aşağa beş yukarı aynı. Benim öğrenmek istediğim 690-680-7970 gibi SLI-CF sisteme göre deneyiminiz. Asıl önemli olan bu bence test kısmına bunu ifade edecek uzunlukta görüşlerinizi yazmanız kart hakkında daha iyi fikir verecektir. SLI-CF sistemler Framerrate per second FPS olarak titanı geçtiği aşikar. Fakat frame time olarak gerçek FPS yi / Akıcılığı hissetirme konusunda tek kartın daha başarılı olduğu hep yazılır. Micro shuttering gibi durumlar her ne kadar azaltılmış olsa da hala mevcut sonuçta. Teste bu anlattıklarım ışığında değerlendirmenizi ekler misiniz?

+1 Benim de en çok merak ettiğim durum Poyri gibi bir çok farklı kart ve konfigürasyon kullanmış bir kullanıcıdan gelecek bu tip kullanıcı yorumları...

• inceleme için teşekkürler. 1000 liralık kart bile hala crysis 3 te bu sonuçlar veriyosa durum kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netstat -- 9 Mart 2013; 11:38:23 >

Orijinalden alıntı: VEGETTO

Çok güzel ve detaylı bir inceleme olmuş, emeğinize sağlık.. yalnız evga precision programından ekran kartı anlık vram kullanımınıda ss lerde göstertseymişsiniz dahada güzel olurdu.. crysis 3 1080p vb çözünürlükteki vram kullanımını merak eden arkadaşlar için faydalı olabilirdi..

Crysis3 icin zaten var komole ss koydum orada en cok oldugu gozukuyor.

Diger sorularada cevap verecegim birazdan bilgisayar basina gecince.

Bf3 icin min fps cok guzel ortalama da guzel ama max fps dusuk biraz en olmadi video cekip koyarim gostermek icin. Bf3 zaten biraz garip bir oyun kartlar ilk ciktiginda hep performanslari dusuk oluyor driver ile duzeliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnceleme için teşekkürler. Eline emeğine sağlık.

Yalnız crysis 3 ne biçim oyundur yahu. Bu kart bile her şey en sonda iken sağlıklı oynatmıyor. 30 fps civarında fpsler var. Crytek resmen süründürüyor ekran kartlarını. Crysis ilk zamanda bile 8800 ultra tüm detaylar ultra oynatmıyordu. Hatta adamlar tanımını yaparken 8800 ultra sli ile yapıyorlardı.

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

Hayırlı olsun, muhteşem bir kart.

Herhangi bir SLI-CF çözümden kesinlikle daha mantıklı. Tabi amacı, gerçek anlamda performanslı ve keyifli oyun olanlar için :)

Bu kart, PS4 oyunlarında sürekli iyi performans verecek bence. 6 GB ram'i ve Titan ismini laf olsun diye koymadı nv :)

Bir ara elimdeki 670'le karşılaştırma isteyebilirim, sahne veya timedemo olarak. İlerde fiyatlar düşebilirse Titan almak istiyorum ben de.

quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

her üst seviye kartta crysis düşük fps veriyor sorun oyunun yüksek kaliteli grafiklerinden kaynaklanıyor

Hayır. Zorlaması, optimize özürlü olmasından, görünmeyen şeyleri çizmesinden veya getirisi gözle anlaşılamayan şeyleri aşırı hassas çizmesinden kaynaklanıyor.

Zaten mevcut özürlü haliyle de abartı bir şey yok. Very high + 2TX SMAA açılırsa, 680 bile 60 fps oynatıyor. 2TX SMAA, aşağı yukarı 4x MSAA kalitesini noAA performansında veriyor.

Bir de high'a düşürülürse, grafik kaybı olmadan(hakkat olmuyor), 120hz monitörcüler bile sürekli akıcı oynayabilir.

Zaten bu 8xMSAA açma fantezisi olanları anlamak güç. Forumlar 670-680-7970 gibi kartlar kullanıp "full açınca kasıyor yeaaa" diyen adamlarla dolu. 8xMSAA açmasa rahat edemiyor çakal. AA sekmesinde 8x değil 16-32x falan diye seçenekler olsa onu da açmaya çalışırlar büyük ihtimalle Tabi bu Crysis 3'ün optimizasyon özürlüsü olduğu gerçeğini değiştirmiyor orası ayrı konu.

Crysis 3 için 1080p Very High 2xSMAA gayet tatmin edici görüntü sunuyor ve 680 ile average 60 FPS yakalanıyor dediğin gibi. Hatta her zaman görüntüyü hafif bulanıklaşlaştırdığı söylenen FXAA bile Crysis 3 de gayet başarılı bence. En azından 24" monitörde fark hissedemedim ben. Oyunda aksiyon hiç düşmediği için MSAA-SMAA-FXAA ve High-Very High arası farkları algılamak mümkün değil zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 9 Mart 2013; 13:15:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorma hocam. 680'e "bile" çekecek hale düştük, sağolsunlar

Hayatımda 8x MSAA ile oyun oynadığımı hatırlamıyorum. Anca, ss çekme amacıyla oyun açarsam, büyüteçle inceleyen arkadaşlar için bazen etkinleştiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 9 Mart 2013; 13:11:47 >

Bakalım bu kart yeni nesil oyunlarda nasıl bir performans sergileyecek.En azından unreal engine 4 benchmark gibi birşey çıksaydı bir fikir edinebilirdik.Şahsi görüşüm bu kart ps3 ve xbox 360 dönemindeki 8800gt ayarında bir performans verecek.

Orijinalden alıntı: rezes

quote:

Öncelikle hayırlı olsun!

Bunun hakkında dün gece 5-6 satırlık bir şey yazmıştım ama sonra sildim, hemen daha ucuza bu yapılır diyenler gelecek konuda hafiften de olsa bir gerginlik olacak diye. Tüm incelemeyi bitirince üstü kapalı bir şekilde değinmeyi düşünmüştüm bu konuya ama istiyorsanız akşam zamanım olunca yine yazarım bu konuda ki görüşlerimi. Zaten forumdan yakından tanıyan arkadaşlara bu konuda fikrimi söylemiştim aynı şekilde bu konuya da aktarırım.

Bu arada işlemci 4.5 de iken bazen karttı sınırlıyor, günlük işlemciyi bu hızda kullanıyorum diye bf3 testini işlemci 4.5de iken almıştım ama işlemciyi 4.9a alıp tekrarlarım işlemci sınırı komple kalkar ortadan.

• quote:

Bunun hakkında dün gece 5-6 satırlık bir şey yazmıştım ama sonra sildim, hemen daha ucuza bu yapılır diyenler gelecek konuda hafiften de olsa bir gerginlik olacak diye. Tüm incelemeyi bitirince üstü kapalı bir şekilde değinmeyi düşünmüştüm bu konuya ama istiyorsanız akşam zamanım olunca yine yazarım bu konuda ki görüşlerimi. Zaten forumdan yakından tanıyan arkadaşlara bu konuda fikrimi söylemiştim aynı şekilde bu konuya da aktarırım.

Bu arada işlemci 4.5 de iken bazen karttı sınırlıyor, günlük işlemciyi bu hızda kullanıyorum diye bf3 testini işlemci 4.5de iken almıştım ama işlemciyi 4.9a alıp tekrarlarım işlemci sınırı komple kalkar ortadan.

quote:

hemen daha ucuza bu yapılır diyenler gelecek konuda hafiften de olsa bir gerginlik olacak

dostum bu adamlar illaki olacaktırlar boş ver sen onları. bi bitmediler ...

quote:

Tüm incelemeyi bitirince üstü kapalı bir şekilde değinmeyi düşünmüştüm bu konuya

öyle üstü kapatılacak bir durum bu Poyraz, biliyorsun 690 kullanan adam titandan daha yüksek fps almakta lakin titanın tek kart olarak düşük fps alsada "akıcılık olarak daha mı iyi" yoksa "yinede yüksek fps mi tercih edilmeli" bu sorulara cevap olacak bir değerlendirme istiyorum senden. bir zahmet fırsatın olduğunda değerlendirsen sevinirim. ben tek kart kullanmayalı baya bir zaman oldu

• Titan

1-) Su an Titan performansi veren tek cekirdekli bir kart dunya da yok
    2-) Titan performans olarak 680 den ustun ama 690in biraz altinda kaliyor. Fakat olabilecek SLI problemleri ile karsilasilmiyor
    3-) 680 SLI performans olarak Titan dan daha iyi olabilir fakat Titan in guc tuketimi, sicakligi 680 SLIdan daha az olacaktir. Ve yine olasi SLI problemleri veya microstuttering gibi olabilecek durumlar ile karsilasilmayacaktir
    4-) Titan daha yeni bir islemci ve performans duzeltmeleri mutlaka fazlasiyla olacaktir.
    5-) 690 ile ayni fiyat olabilir kart ama 2sininde alicisi cok farkli. Kimi insan 690 almam o paraya Titan alirim diyecektir, kimi insan Titan almam o paraya 690 alirim diyecektir. Insanlarin ne istedigi onemli.

Sonucta en iyi diye bir kart yok. Bu herkese gore degisir, fakat su bir gercek Titan tek kelimeyle harika bir kart.

Orijinalden alıntı: A35A

Titan

2-) Titan performans olarak 680 den ustun ama 690in biraz altinda kaliyor. Fakat olabilecek SLI problemleri ile karsilasilmiyor
    3-) 680 SLI performans olarak Titan dan daha iyi olabilir fakat Titan in guc tuketimi, sicakligi 680 SLIdan daha az olacaktir. Ve yine olasi SLI problemleri veya microstuttering gibi olabilecek durumlar ile karsilasilmayacaktir
    4-) Titan daha yeni bir islemci ve performans duzeltmeleri mutlaka fazlasiyla olacaktir.
    5-) 690 ile ayni fiyat olabilir kart ama 2sininde alicisi cok farkli. Kimi insan 690 almam o paraya Titan alirim diyecektir, kimi insan Titan almam o paraya 690 alirim diyecektir. Insanlarin ne istedigi onemli.

Sonucta en iyi diye bir kart yok. Bu herkese gore degisir, fakat su bir gercek Titan tek kelimeyle harika bir kart.

Titan gtx680'den performans olarak %30 daha iyi, fiyat olarak da %110 daha pahali. Su an da piyasaki en kotu fiyat/performans oranina sahip, fiyati 1000$ ( turkiyede daha fazla ) oyunlari 1920x1080@60fps de oynatamayan bir karttir.

Edit: ama kartin bu kadar kotu yani olmasina ragmen, kalkip da "Titan alicama gtx690 alirim" demek cok daha vahim bir durumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statistik -- 9 Mart 2013; 14:18:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Statistik

quote:

Orijinalden alıntı: A35A

Titan

Titan gtx680'den performans olarak %30 daha iyi, fiyat olarak da %110 daha pahali. Su an da piyasaki en kotu fiyat/performans oranina sahip, fiyati 1000$ ( turkiyede daha fazla ) oyunlari 1920x1080@60fps de oynatamayan bir karttir.

Edit: ama kartin bu kadar kotu yani olmasina ragmen, kalkip da "Titan alicama gtx690 alirim" demek cok daha vahim bir durumdur

Tamamda siz kendinize gore dusunuyosunuz.

Bu kartin 1 numarali cikis sebebi yuksek cozunurluk veya 1 den fazla monitor.

Ha istiyen bunu alir 720p monitorde 60fps oynar, o onlarin tercihi. Ama dedigim gibi Titan cok ayri bir kesime hitap ediyor.

Yurt disinda forumlara bakin Titan alan adam 2 veya 3 tane aliyor.

2 Titan = 2 690 fiyat olarak, ama 2 Titan kesinlikle 2 690dan daha iyi performans veriyor. 2 690 da toplam 4 cekirdek var ve 4 cekirdek destegi bir cok oyunda hemn yok, olsa bile cok iyi degil.

690 i yuksek cozunurlukte tercih etmiyenler de var 2GB vram yuzunden.

Fakat Titanda Vram 6 GB.

Adam belki 3 tane 680 4GB alacagima 2 tane Titan 6GB alirim diyodur.

Kiscasi Titan belli bir kesim icin COK ama COK COK COK iyi bir kart. 1000 dolari gozu kapali veriyorlar.

Biz kendimiz gibi dusunmeyelim.

Nvidia Titani hadi canlarim 60fps 1080p oynayin diye cikarmadi sonucta. 6gb vram bunun en buyuk gostergesi.

Fiyat/performans olarak kotu demek, normal 1080p oyun oynayan insanlar icin dogru olabilir belki o kadar.

• Elinize sağlık güzel ayrıntılı bir inceleme olmuş yeni sürücüler geldikçe performansıda artıcaktır şuan sorun yaşadığınız oyun vs program var mı? 3dmark gibi

Orijinalden alıntı: EnesCimen

inceleme için teşekkürler. 1000 liralık kart bile hala crysis 3 te bu sonuçlar veriyosa durum kötü

1000 liralık kart?????

kartın fiyatı vatanda 2400 lira civarı diğer sitelerde ise 2700 civarı
    İ7 3770k(1,315V-4800MHZ)+win10 64bit ultimate* MSI Z68A-GD80(B3) * İNTEL SIVI SOĞUTMA* COOLERMASTER RC-690 * CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 * ZOTAC 1070Tİ MİNİ EDİTİON *SAMSUNG 860EVO 1TB SSD* SEAGATE 8TB HDD *SAMSUNG 850EVO 250GB * * ViewSonic XG2401 24" 144hz *SKYSTAR2 DVB-S*KAWAİ 5+1* Aerocool Strike X 800W 80+ Plus Silver PSU
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.