Şimdi Ara

GTX Titan Kullanıcı İncelmesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
7.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dodomoco

kartı 1100 mhz yapıp bi gpu z goruntusu alır mısın teşekurler şimdiden hayırlı olsun en doğru tercih olmuş bu zamana adar yaptığın

Benim için doğru tercih yok pek bu kartı gelecek ay satıp daha farklı bir şeyde deneyebilirim

GTX Titan Kullanıcı İncelmesi

Daha demin biraz overclock denedim sonrada listeye bakayım dedim ucundan girmişim
    Şu anda hem soğutma hemde biosu kartın kendisininkiler ondan bu skoru geçmem bu halde zor uygun bir bios hazırlayıp daha üstünü denerim bir ara.

http://www.3dmark.com/hall-of-fame-2/fire+strike+3dmark+score+performance+preset/version+1.0/1+gpu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poyri -- 10 Mart 2013; 0:44:14 >

• dostum, kartın hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullanman dileğiyle... Gerçekten güzel bir kart. bence OC işini hemen düşünme kartı bi default ayarlarda bir süreliğine kullan. nasılssa sağda solda bios yazan olacaktır ozamaan daha detaylı kurcalarsın. ilerde bundan 1 adet daha aldınmı tamamdır

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

quote:

kartı 1100 mhz yapıp bi gpu z goruntusu alır mısın teşekurler şimdiden hayırlı olsun en doğru tercih olmuş bu zamana adar yaptığın

Benim için doğru tercih yok pek bu kartı gelecek ay satıp daha farklı bir şeyde deneyebilirim

Daha demin biraz overclock denedim sonrada listeye bakayım dedim ucundan girmişim
    Şu anda hem soğutma hemde biosu kartın kendisininkiler ondan bu skoru geçmem bu halde zor uygun bir bios hazırlayıp daha üstünü denerim bir ara.

http://www.3dmark.com/hall-of-fame-2/fire+strike+3dmark+score+performance+preset/version+1.0/1+gpu

peki tam olarak hocam 1100 mhze çıkarabilir misin 1 kere sonra gpu z bana yeter 780 in nasıl bir kart olacağını bulmaya uğraşıyorum ki o 1 smx daha fazla ve muhtemelen 1ghzde 1100lere kadar çıkan bir kart olacak
    intel i7 2600k 5.5 ghx,phenom 965 4.69,i7 4770k 4.5ghz/asus maximus VI formula,asus maximus ıv extreme,gıgabyte 870a-ud3,gigabyte z97x gaming g1/msı gaming 780 ti,TİTAN X,zotac 1080gtx amp ext sli /gskill 8gb 1600mhz cl7/corsair h90 sivi sogutma/cm haf942/cooler master silent pro gold 1200w

• İsmi Asaletli Şekli Asaletli ancak Crysis 3 te saf haliyle kasmayan bir ekran kartı yokmu? 7970 bile bazı sahnelerde kasıyor. Overclocksuz oynayan bir kart var mı ?

quote:

quote:

peki tam olarak hocam 1100 mhze çıkarabilir misin 1 kere sonra gpu z bana yeter 780 in nasıl bir kart olacağını bulmaya uğraşıyorum ki o 1 smx daha fazla ve muhtemelen 1ghzde 1100lere kadar çıkan bir kart olacak

Bu şekildeyken boost ile kendisi çıkıyor zaten. Eğe gpu Z de 1100 tük ss alırsa kart 1190 da falan çalışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu şekildeyken boost ile kendisi çıkıyor zaten. Eğe gpu Z de 1100 tük ss alırsa kart 1190 da falan çalışır.

hocam ama o boostsuz hızda alıyor değerleri tam hızda çalışmıyor
    intel i7 2600k 5.5 ghx,phenom 965 4.69,i7 4770k 4.5ghz/asus maximus VI formula,asus maximus ıv extreme,gıgabyte 870a-ud3,gigabyte z97x gaming g1/msı gaming 780 ti,TİTAN X,zotac 1080gtx amp ext sli /gskill 8gb 1600mhz cl7/corsair h90 sivi sogutma/cm haf942/cooler master silent pro gold 1200w

• Eline sağlık. devamını bekliyoruz.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • Elinize sağlık güzel bir inceleme.
    İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı
  • Teşekkürler, güzel bir inceleme.

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
    |♦|RS incelemeleri ve paylaşımları|♦|
    |♦|ROG STRIX RTX 3090 O24G GUNDAM|♦|
  • Hayırlı olsun kartınızı güle güle kullanın.
    Ama ben bu CryTek i dövmek istiyorum. Şu optimizasyonu birazcık da PC ye yapsalar ne güzel olacak.

PC lere Resmen RAW grafik muamelesi yapıyor oyun..

Orijinalden alıntı: hpBloke

İsmi Asaletli Şekli Asaletli ancak Crysis 3 te saf haliyle kasmayan bir ekran kartı yokmu? 7970 bile bazı sahnelerde kasıyor. Overclocksuz oynayan bir kart var mı ?

690 la gayet rahat oynanıyor very high 2x TXAA ile birlikte.

kartın hayırlı olsun bu arada poyri, daha önce 690 incelemeni okumuştum benchler duruyorsa karışlaştırma açısından iki kartın sonuçlarını ortaya koyarmısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashez -- 18 Mart 2013; 21:08:14 >

quote:

Orijinalden alıntı: rezes

quote:

Bunun hakkında dün gece 5-6 satırlık bir şey yazmıştım ama sonra sildim, hemen daha ucuza bu yapılır diyenler gelecek konuda hafiften de olsa bir gerginlik olacak diye. Tüm incelemeyi bitirince üstü kapalı bir şekilde değinmeyi düşünmüştüm bu konuya ama istiyorsanız akşam zamanım olunca yine yazarım bu konuda ki görüşlerimi. Zaten forumdan yakından tanıyan arkadaşlara bu konuda fikrimi söylemiştim aynı şekilde bu konuya da aktarırım.

Bu arada işlemci 4.5 de iken bazen karttı sınırlıyor, günlük işlemciyi bu hızda kullanıyorum diye bf3 testini işlemci 4.5de iken almıştım ama işlemciyi 4.9a alıp tekrarlarım işlemci sınırı komple kalkar ortadan.

quote:

hemen daha ucuza bu yapılır diyenler gelecek konuda hafiften de olsa bir gerginlik olacak

dostum bu adamlar illaki olacaktırlar boş ver sen onları. bi bitmediler ...

quote:

Tüm incelemeyi bitirince üstü kapalı bir şekilde değinmeyi düşünmüştüm bu konuya

öyle üstü kapatılacak bir durum bu Poyraz, biliyorsun 690 kullanan adam titandan daha yüksek fps almakta lakin titanın tek kart olarak düşük fps alsada "akıcılık olarak daha mı iyi" yoksa "yinede yüksek fps mi tercih edilmeli" bu sorulara cevap olacak bir değerlendirme istiyorum senden. bir zahmet fırsatın olduğunda değerlendirsen sevinirim. ben tek kart kullanmayalı baya bir zaman oldu

Bu sistemden önce GTX670 2gb Slı, ondan önce GTX690 ondan öncede HD7970cf kullanıyordum, bu sistemlere baktığımızda fps olarak GTX Titan dan daha benchmarklar da daha yüksek puan alıyorlar fakat hepsinin dezavantajı çift gpu olmaları. Bu 3 sistemde de ısınma sorunu ve HD7970cf haricinde bir ses sorunu yaşamadım, 7970ler de referans tasarımdı oda normal, ama tüm kurulumlar da yaşadığım en büyük sorun akıcılık oldu. Crysis gibi bir oyunda mesela 30 fps üstü akıcıdır denebilir 30 fps çok rahatsız etmez ama sli yada cf kurulumların da fps yoğun sahnelerde 35-40 a düştüğü zaman sanki fps düşükmüş gibi kasma ve takılma hissediliyordu ve akıcılık kayboluyordu. Bu durum zaten en yoğun sahnelerde oluyor ama bu sahneler önemli zaten max fps olarak çok uçuk değerler veriyorlar ama konu hem min fpsye hemde akıcılığa gelince sorun yaşıyorlar. Fakat tek gpu da durum bu şekilde olmuyor illa GTX Titan olmasına gerek yok GTX680(overclocklandığı zaman) düşük fpsler de akıcılık olarak cf yada sli sistemlerden daha başarılı oluyor, bu durum Titan da daha da keyifli kart güçlü olunca ne GTX680 nin yada sli, cf sistemlerin sorun çıkarttığı yerde sorun çıkartmıyor fps düşüşü hissedilmiyor. Daha keyifli olduğunu açıklamak içinde en kolay örnek, sli cf kullanırken hep fps değerlerini gösteren bir program açarım ve kastığında direk gözüm fps değerine kayar bu kart ile oyun oynarken fps değerlerine hiç bakmıyorum çünkü gerek olmuyor bir değişiklik olduğu hissedilmiyor.

Buna benzer bir yazıyı HD7970cf yi bozup GTX680 aldığımda o incelemede de yazmıştım.

Ayrıca garip bir şekilde kartta sadece +30 voltaj verince hiç ramlere ve gpu ya dokunmadan, oyunlardaki getirisi çok güzel oluyor.+30 verince zaten otomatik hızını 1030a filan çekiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Hayırlı olsun Poyraz,çek birde 1440p monitör bellekler boş boş yatmasın

Bakalım bir adet 27" 1440p alet ayarlamak lazım önce 900d ye geçip sıvı soğutmayı kurayım onunda sırası gelecek

quote:

Orijinalden alıntı: babaeski39

Elinize sağlık güzel ayrıntılı bir inceleme olmuş yeni sürücüler geldikçe performansıda artıcaktır şuan sorun yaşadığınız oyun vs program var mı? 3dmark gibi

Şu anda 3dmark 11 de sorun yaşıyorum çalışmıyor ama bu kart ile ilgili bir durum değil daha önceden de çalışmıyordu, aynı şekilde metro2033 ün benchmarkı da. Bu yazılımsal sorunlar hariç bir sorun ile karşılaşmadım daha.

quote:

Orijinalden alıntı: CVenturas

Hayırlı olsun hocam. Gta iv sonuçlarını merak ediyorum 1.0.7.0 patch yüklü olarak paylaşırsanız sevinirim. Bakalım Bu kartta nasıl bir performans gösterecek. Optimizasyon sorunlu oyunların ne yapacağı Belli olmuyor.

Bir de kartın ses durumundan ve ağırlığından biraz bahsederseniz sevinirim. Anakarta ne kadar yük bindirdiğini merak ediyorum.

Açıkçası GTA IV testi yapmak istemiyorum oyun aşırı sorunlu ama benim için çok önemli derseniz yaparım.

Kartt kullandığım en sessiz kartlardan bir tanesi buna özel tasarım kartlar da dahil. Zaten hangi sıcaklık değerinde çalışmasını istediğinizi EVGA nın programı üzerinden belirliyorsunuz ve en çok o seviyeye çıkıyor. Kart bu değer 80 olarak geliyor ve genelde %50 fan hızında çalışıyor, kasamda ki fanlar baya sessiz ve h100 var soğutucu olarak kartın sesini duymak için %50ye çıkması gerekiyor o zaman çok diğer fan ve h100 sesleri arasında zor fark ediliyor ancak %60 seviyesine geldiğinde karttın sesi düzgün olarak duyuluyor.

H100 kullanıyorum demişsin ve bir yerde de cpu'nu 4,9-5 civarlarına çektiğini gördüm. Yanlış anlamazsan bir tavsiyede bulunacagım, 3930K cok fazla ısı yapar o sıcaklıklarda lütfen ısıyı cabucak uzaklastırabildigine emin ol ve anakart vrm'lerini de sogutmanda yarar var o frekanslarda. CPU ya da MB'yi yakma diye dedim. Kolay gelsin. =)

• Gunluk kullanimda h100 en cok 4.7 yi kaldiriyor onda da sicakliklar ucu ucuna kurtariyor. Cok nadiren 4.9 a cekiyorum zaten o zamanda oyun testi yaparim islemciye sitres testo uygulamam cunku h100 kaldiramiyor. İslemciyi 4.5 de kullaniyorum sicaklik degerleri ideal seviyelerde kaliyor. Bir de eskiden corsairin kendi fanlari ve 2 tane onlara benzer fan vardi , fanlari 4 tane gt ile ve macunuda yenileyince 8 derece fark etti. Su anda h100 u olabildigince performansli kullaniyorum ama en cok 4.5 de kullanirim. Ekran kartina blok gelince komple sivi sogutmaya gececegim o zaman isi sorunu kalmaz gunluk 4.8 gibi degerlerde sorunsuz kullanilir. Anakart icinde aslinda rampage 4 extreme e gecip sivi sogutma blogu dusuncem var o zaman oda rahatlar ama o sonraki is
    Uyari icin tessekurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poyri -- 20 Mart 2013; 10:06:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ellerıne saglık dostum guzel olmus ıncelemen ama GTX690 ıle arasında fazla bır fark goremedım hatta 690 daha ıyı gıbı sence'de oyle degılmı.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertydevil. -- 20 Mart 2013; 17:20:38 >

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

Poyri hocam, BF3 fpsleri o kart için çok düşük değil mi?

Win8le mi alakalı acaba?

Bu sahnede, eşit ayarlarla, GTX 670 @1241/7200 ile, 100'e ulaşabilen fps değerleri alıyorum(Win7 - 314.14). Kamera hareketine göre 90-100 (hatta 95-100) arası dalgalanıyordu.
    Daha az player vardı, ama uzak mesafe olduğu için gpu'yu etkilemeyecektir.

Siz 87 almışsınız, gpu kullanımı %99 olsaydı bile 90 civarları olacaktı. Titan'ın(üstelik 1 GHz'de çalışmış), benim kartla eşit vermesi düşünülemez

Kartınızın markası nedir hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Hayırlı olsun hocam eline sağlık inceleme içinde. Son kral gerçekten kral ama fiyatıda kral. Umarım kısa zamanda olması gereken yere oturur.

Bu arada Crysis 3 son zamanlarda oynadığım en güzel oyun tartışmasız. Crysis'i çok ayrı bir yere koyuyorum ben. Oyun budur dediğim bir yere.

tom raideri dene fikrin değişcek... son 2yılda oynadığım en iyi oyun film tadında +zor oyun zor oyunları zaten hep sevmişimdir grafikleride baya ileride..
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.