Şimdi Ara

GTX Titan Kullanıcı İncelmesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
6.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chris Brown

30 Fps diyip geçmeyin, yağ gibi akıcı bir oynanabilirlik sunuyor. Tabi bu optimizasyon ile alakalı.

660ti oc ile tüm ayarlar sonda sadece fxaa da ortalama 45fps ile bitirdim ama 60 ın altında olduğunu hissettiriyor açıkcası hani sabit 60 yada 60+ alsam çok daha keyifli oynardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Bakalım bir adet 27" 1440p alet ayarlamak lazım önce 900d ye geçip sıvı soğutmayı kurayım onunda sırası gelecek

Dostum, 1080p de mutlu mesut geçinirken şimdi durduk yerde 1440p ile keyfini kaçırmanın ne anlamı var

1440p çözünürlüğü nvidia control panelden çözünürlük kısmından custom olarak bu çözünürlüğü değiştir, bir uygula daha sonra monitöre karar ver derim

• kartın gerçek gücü bir kaç driverdan sonra ortaya çıkar...hala 680 lerde performan artışı sağlanıyor , belki de ilk çıktığından bu yana %40 seviyelerinde daha iyi sonuç veriyor şuan ki driverlarıyla...
    kartınız hayırlı olsun, bende max. çıkabildiği c.c. hızını merak ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

30 Fps diyip geçmeyin, yağ gibi akıcı bir oynanabilirlik sunuyor. Tabi bu optimizasyon ile alakalı.

660ti oc ile tüm ayarlar sonda sadece fxaa da ortalama 45fps ile bitirdim ama 60 ın altında olduğunu hissettiriyor açıkcası hani sabit 60 yada 60+ alsam çok daha keyifli oynardım.

Tüm ayarlar YÜKSEK , 4XMSAA , 4XAF, Vsync : Off ,,,, olarak frapsta avg olarak aldığım değer 30-35 ortalama 33. Bu değerlerde en ufak bir takılma,kasılma hissetmiyorum. Bu fps benim için bu oyunda fazlası ile yeterli.
  • quote:

quote:

quote:

Tüm ayarlar YÜKSEK , 4XMSAA , 4XAF, Vsync : Off ,,,, olarak frapsta avg olarak aldığım değer 30-35 ortalama 33. Bu değerlerde en ufak bir takılma,kasılma hissetmiyorum. Bu fps benim için bu oyunda fazlası ile yeterli.

özellikle açık alanda 45fps bile beni rahatsız etti.(mesela oyunun başlarındaki tren istasyonu yada harekete duyarlı otomatik ateş eden sensörlü kule nin olduğu bölüm)

• inceleme icin tesekkurler

kartin fiyat performansla uzaktan yakindan alakasi yok bunu bir daha gormus olduk

bendeki 680 amp bile defultta 3d mark fire strike 8000 grafik yapiyor titan oc siz 9977 yapmis, yani 680 den dortte bir oranda anca hizli

bu ilginc durum umarim yeni titan driverlariyla giderilir yoksa cok anlamsiz bir urun cikarmis olacak nvidia bence
  • quote:

özellikle açık alanda 45fps bile beni rahatsız etti.(mesela oyunun başlarındaki tren istasyonu yada harekete duyarlı otomatik ateş eden sensörlü kule nin olduğu bölüm)

7870 Vs. 7870 EZ incelemesi yapıyorum o bakımdan henüz oralara gelemedim sadece aynı yerlerden test almak için. Burada 35Fps ortalama yeterli geldi bana fazlası ile. Tabiki 45-60 daha iyi sonuc verebilir ama 45 ile 60 arasının bu oyunda ayır edilebileceğini pek sanmıyorum ben
  •  GTX Titan Kullanıcı İncelmesi

Ben de 8500 yapmışım. Sınırlı üretim mi bilemiyorum, ama al-sat yapılabilecek bir kart değil. Hani adamı büyük zarara sokar. Hele skorlar böyle geldikten sonra 2. elde pek kimse bulaşmaz diye düşünüyorum. Ama işin koleksiyoncusu için önemli tabi, ancak o düşünce ile alınır. 2 kat fiyata insan 2 kat performans bekler. Ama bu tip kartlar tabi biraz prestij üretim olduğundan ve alınacağını bildiklerinden, ciddi fahiş fiyatlarla satıyorlar. Yalnız üretim ve satış bandında böyle giderlerse, bir süre sonra ürettikleri kartlar ellerinde kalmaya başlar. Ya da fiyat düşmeden kimse almaz.

İnceleme için teşekkürler.

• hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın kartınızı
  • quote:

quote:

7870 Vs. 7870 EZ incelemesi yapıyorum o bakımdan henüz oralara gelemedim sadece aynı yerlerden test almak için. Burada 35Fps ortalama yeterli geldi bana fazlası ile. Tabiki 45-60 daha iyi sonuc verebilir ama 45 ile 60 arasının bu oyunda ayır edilebileceğini pek sanmıyorum ben

oyunda biraz ilerle farkedeceğini düşünüyorum.acaba 30 un altına falan mı iniyor diye gözüm fps ye gidiyor ama inmediği halde hafif kasıntı var gibi geliyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

GTX Titan Kullanıcı İncelmesi

Ben de 8500 yapmışım. Sınırlı üretim mi bilemiyorum, ama al-sat yapılabilecek bir kart değil. Hani adamı büyük zarara sokar. Hele skorlar böyle geldikten sonra 2. elde pek kimse bulaşmaz diye düşünüyorum. Ama işin koleksiyoncusu için önemli tabi, ancak o düşünce ile alınır. 2 kat fiyata insan 2 kat performans bekler. Ama bu tip kartlar tabi biraz prestij üretim olduğundan ve alınacağını bildiklerinden, ciddi fahiş fiyatlarla satıyorlar. Yalnız üretim ve satış bandında böyle giderlerse, bir süre sonra ürettikleri kartlar ellerinde kalmaya başlar. Ya da fiyat düşmeden kimse almaz.

İnceleme için teşekkürler.

Çok bilgilendirici olmuş gerçekten hepimizin yerine düşündüğün için teşekkürler.

• dostum hayirli olsun kartin, fakat GTAIV testi yapmani istesem cok sey istemis olur muyum?
  • Poyri hocam yanlış anlama; paranın mühim olmadığı insanlar için önemli değilde, az biraz parası olup titan hayali kuranlar varsa cidden yazık olur. GTX 680-690 alıp sistemi güçlendirebilrler o paraya. Söyldiğimde bir yanlış olduğunu sanmıyorum. Seni bilgilendirecek halimiz yok, ama sonuçta bu testleri yapmaktaki amaç, geriye kalan kullanıcıların fikir saihibi olup yorum yapması için değil mi? Paralarını hangi ürünülere yatıracakları konusunda fikir sahibi olmalrı için yapılmıyor mu? Yani yardımlaşma amaçlı değil mi?

Biri çıkıp "yok ben hava atmak için yapıyorum testleri" diyorsa, ona da saygı duyar ve yorum yapmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamblerbarbo

dostum hayirli olsun kartin, fakat GTAIV testi yapmani istesem cok sey istemis olur muyum?

http://forum.donanimhaber.com/m_72468862/tm.htm O test bu konuda mevcut.
  • crysis 3 optimizasyon sorunu var heralde.yeni patchler ve güncellemeler çıksın o fps değeri yükselir.kart tek kelimeyle mükemmel ama normal kullanıcılar için çok çok pahalı.güle güle kullanın artık piyasada oynanmadık oyun bırakmazsınız
  • merak ettiğimden soruyorum.asci değeri kaç kartın.önemsemiyorum ama merak ettim.affedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

merak ettiğimden soruyorum.asci değeri kaç kartın.önemsemiyorum ama merak ettim.affedin

%72.7
  • teşekkürler hocam.size zahmet verdik
  • kartı 1100 mhz yapıp bi gpu z goruntusu alır mısın teşekurler şimdiden hayırlı olsun en doğru tercih olmuş bu zamana adar yaptığın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.