Şimdi Ara

BF3 Düşük GPU Kullanımı & Düşük FPS Sorununu Çözdüm!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
6
Favori
12.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nvidia Inspector den SGSSAA yumuşatma ayarını kullanarak GPU kullanımlarını arttırdım. Böylelikle şimdiye kadar görmediğinizi idda edeceğim grafik kalitesi ve yumaşatmanın yanı sıra artık FPS yi 120 de tutabiliyorum. GPU kullanımlarının artması sıcaklık artışınıda beraberinde getirdi. ilk defa bu sıcaklık değerlerine çıktım..

670, 680 tek karta GPU kullanımı %99 olduğundan oynanabilirlik çok düşecektir. Bu sebeple X90 veya X70-X80 SLI kart sahipleri!! Hadi iyisiniz gene..

Aşağıdaki perspektiften bakınca ULTRA ayarlara 120 yi yakalamak imkansızdı 70FPS falandı!! GPU kullanımı %50 civarında kalıyordu. Şimdi ise durum aşağıda

Veee GPU kullanımlarına ve Minimum FPS lere DİKKAT!

BF3 Düşük GPU Kullanımı & Düşük FPS Sorununu Çözdüm!!  BF3 Düşük GPU Kullanımı & Düşük FPS Sorununu Çözdüm!!

BF3 Düşük GPU Kullanımı & Düşük FPS Sorununu Çözdüm!!  BF3 Düşük GPU Kullanımı & Düşük FPS Sorununu Çözdüm!!

ASUS GTX670 Direct CU II TOP - 3-WAY SLI (1137MHz, Boost 1297MHz) Default ayarlarda,
    CPU 3960@4,6GHz ULTRA ayarlar
    1920x1080 çözünürlük

CASPIAN BORDER 64 kişi Full
    Field of View : 70
    AADeferred 4xMSAA
    AAPost HIGH
    Motion Blur On,
    Motion Blur Amount: 70

Frames, Time , Min, Max, Avg

19225, 180000, 84, 123, 106.806
    18879, 180000, 82, 131, 104.883
    20830, 180000, 73, 200, 115.722
    20537, 180000, 79, 200, 114.094
    20843, 180000, 74, 149, 115.794
    23542, 180000, 87, 200, 130.789
    21195, 180000, 87, 166, 117.750
    21168, 180000, 91, 186, 117.600
    20067, 180000, 86, 159, 111.483
    19781, 180000, 81, 151, 109.894
    25468, 180000, 90, 200, 141.489
    23478, 180000, 73, 198, 130.433

BF3 Düşük GPU Kullanımı & Düşük FPS Sorununu Çözdüm!!

BF3 için nVidia inspector ayarlarım aşağıda; Oyun içinden (AADeferred 4xMSAA) aktif etmeyi unutmayın

Daha başka oyun uygulamaları için kaynak site;
    http://www.forum-3dcenter.org/vbulletin/showthread.php?t=490867

İddia ediyorum, gözlerinize inanamayacaksınız Diğer oyunlarda ki kalite örneklerini görmek isterseniz şu linke bakın;
    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=417495

Emeğimin karşılığı olarak şu mübarek Ramazan da, ALLAH tan hayır dualarınızı bekliyorum..
    Lütfen çok görmeyin. S.A.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 20 Ağustos 2012; 22:03:57 >

• Yine kartlari degistirmissin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede aynı kart var ama bukadar fps alamıyorum, belkide gpunun hepsini, sürekli kullanmaması uzun vadede kart için iyi birşeydir
  • çok uğraşmalı
  • Eline sağlık dostum 70'in altına düşmemiş güle güle kullan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar da BONUS

Yok böyle bir kalite.. Darısı başınıza..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 14 Ağustos 2012; 1:18:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rezes

Yinede %99 a ulaşamamışsınız. Yoksa 3 Way SLI için darboğaz mı var hemde i7 3960X 4.6 Ghz de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Sistem Düşük FPS sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eski kartlardada GPU usage sorunu AA açlarak giderilebiliyordu. Misal Juiced oyununda AA kapalı olduğunda % 60 larda AA full açıkken % 99 oluyordu. SGSAA yı açmanız güzel hareket olmuş Güle güle kullanın
  • Üstad çok iyi gerçekten.
    Edit:O programın adı ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: amigo1997

Üstad çok iyi gerçekten.

NVIDIA Inspector programın adı
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

quote:

Üstad çok iyi gerçekten.

Köşedeki fps değeri , bellek kullanımı ve sıcaklığı gösteren programı soruyorum sizin dediğinizde o mu ?

• quote:

quote:

quote:

Üstad çok iyi gerçekten.

Köşedeki fps değeri , bellek kullanımı ve sıcaklığı gösteren programı soruyorum sizin dediğinizde o mu ?

Hayır bu söylediğim SGSSAA açabilmek içindir. Sizin sorduğunuz ise EVGA Precision X

• quote:

Eski kartlardada GPU usage sorunu AA açlarak giderilebiliyordu. Misal Juiced oyununda AA kapalı olduğunda % 60 larda AA full açıkken % 99 oluyordu. SGSAA yı açmanız güzel hareket olmuş Güle güle kullanın

Teşekkür ederim..

Bende AA açıkken GPU kullanımının artmasından yola çıkaraktan GPU ları biraz daha yoraraktan bir getirisi olur mu düşüncesiyle arayışa girmiştim.

Türk ün azminden hiçbir şey kurtulamaz! di mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 14 Ağustos 2012; 1:20:02 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Üstad çok iyi gerçekten.

Hayır bu söylediğim SGSSAA açabilmek içindir. Sizin sorduğunuz ise EVGA Precision X

Teşekkürler...
    Peki bu özellik GTX500 serisi kartlarda olmuyor değil mi ?

•  BF3 Düşük GPU Kullanımı & Düşük FPS Sorununu Çözdüm!!  BF3 Düşük GPU Kullanımı & Düşük FPS Sorununu Çözdüm!!

BF3 Düşük GPU Kullanımı & Düşük FPS Sorununu Çözdüm!!  BF3 Düşük GPU Kullanımı & Düşük FPS Sorununu Çözdüm!!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 14 Ağustos 2012; 1:19:12 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Üstad çok iyi gerçekten.

Teşekkürler...
    Peki bu özellik GTX500 serisi kartlarda olmuyor değil mi ?

Hangi özellikten bahsediyorsunuz ? Eğer ekranda görünenler ise NVIDIA 8 serisi dahil tüm kartlarda kullanılabilir

• quote:

quote:

Yinede %99 a ulaşamamışsınız. Yoksa 3 Way SLI için darboğaz mı var hemde i7 3960X 4.6 Ghz de

CPU %30 kullanılıyor, darboğaz söz konusu değil. SS lara yansımamış ama GPU kullanımı %99 oldu yerlerde var.
  • amd kartlarda kullaniliyormu bu acaba gpu usage la ilgili bi sorun yok ama goruntu kalitesi felan demissiniz telden goremiyorum bu goruntu kalitesi gercekten iyiyse amd kartlarda kullanmamizin bi yolu varmidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

BF3 Düşük GPU Kullanımı & Düşük FPS Sorununu Çözdüm!!  BF3 Düşük GPU Kullanımı & Düşük FPS Sorununu Çözdüm!!]

Bu ss lerde vsync açık sanırım? Gpu usageler düşük geldi gözüme.

• quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Yine kartlari degistirmissin.

Ya, hiç sorma dostum, çok karar değiştirdim, bir ara eyefiniti için AMD ye kayacaktım lakin istediğim monitörler Türkiye de çok tutuyor du... Kardeşimin kartada elkoyaraktan 670 lere geri dönüş yaptım. bu dakkadan sonra onlara sıkı sıkıya sarılırım artık
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.