Şimdi Ara

GTX 7xx Serisi ile HD8xxx Serisi Arasında Kalanlar Kulübü AMD8000 Serisi Bu Sene

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  GTX 7xx Serisi ile HD8xxx Serisi Arasında Kalanlar Kulübü AMD8000 Serisi Bu Sene

Bu duruma düşenler vardır elbet, iki arada bir derede kalanlar için üye alımları başlamıştır :)

Güncelleme: nVidia 7xx serisi 23 Mayıs'da çıkıyor. AMD ise 8000 serisinin bu sene çıkacağını açıklamış.

1-kaskas123 (Onursal Üye)
    2-fatihyilmaz1820
    3-Poyri!!!
    4-ancdodo
    5-F.@.T.İ.H
    6-Y£NiÇ£Ri
    7-Chandrian
    8-imperial crusader
    9-Miguél
    10-Ripskill
    11-F@ruk
    12-Korgeneral
    13-VEGETTO
    14-VREESLOOS
    15-virtiöz
    16-BuĞrA
    17-fukox

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 8 Mayıs 2013; 20:49:24 >

• onursal üye olarak yazabilirsin
  • usta o şaka olarak kalaydı daha eyiydi

Bakalım neler açılacak daha. Titan ultra diye açsam gelen olur mu acaba

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

. Yaz yaz iyi oluyor böle kulüpler .

matrix versiyon çıkarsa evet.

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

. Yaz yaz iyi oluyor böle kulüpler .

matrix versiyon çıkarsa evet.

Matrix Lightning gibi özel tasarımları gelirse sırf overclock potansiyeli için geçilebilir yoksa Titanla devam benim içinde durum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benide yaz oraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 30 Nisan 2013; 16:49:47 >

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

yaz beni de.. kulübe özel indirim ve promosyonlardan yararlanırız hiç yoktan..

Ekledim, dediğin gibi aslında çoklu alımlarda indirim yaptırılabilir, kulüp o konuda etkili olur :)

Aynı şehirde olanlar hep beraber gidip alabilir indirimli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 30 Nisan 2013; 16:52:58 >

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
    |♦|RS incelemeleri ve paylaşımları|♦|
    |♦|ROG STRIX RTX 3090 O24G GUNDAM|♦|
  • Alemsiniz... Bir o clup bir bu clup sabahlar olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 30 Nisan 2013; 17:04:55 >

İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı
  • beni de ekleyebilirsin.

AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü

AMD Ryzen 9 3950X @4.7Ghz / Asus x570 TUF / Corsair Vengeance LED 4x16GB 3200Mhz CL16 / PNY Tesla P100 AI GPU / Nvidia Titan Volta / EVGA 750W P2 80+ Platinum / Corsair 400C / Corsair H115i / Corsair ML140 x4 / Corsair RapidFire RGB / Corsair M65 Pro RGB / Corsair Void USB RGB / Corsair MM300 Medium / ASUS VG248QE 144Hz / Samsung Evo 970 1TB / Samsung Evo 840 120GB x2 / WD Green 1TB
  • Kulübe bakar mısın ? Yaz beni de ama tahminimce Nvidia alırım, 700 serisi daha önce çıkış yapacağından.

Hocam bunu da senden gördüm, beğendim koyayım dedim.

Çok iyiymiş ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakeshark -- 30 Nisan 2013; 21:19:29 >

• beni yazma ama bir daha alacağım kart amd olacak.bu aralar amma çok kulüp açılmaya başladı

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.