Şimdi Ara

gtx 1060 6gb tan xbox one s e geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gtx 1060 6 gb satıp x box one s geçsem pişman olur muyum 25 inç monitörüm var. Konsol hakkında bilgim yok.Merak ettiğim görüntü kalitesi olarak pc ye göre farkedilecek kadar kötü müdür.Tecrübesi olanlar paylaşabilir mi ?

• 1060'dan sonra Xbox'da 30 FPS rahatsız eder.
  • xbox one s in oyunları hangi grafikte oynattıgını bilmiyorum ama ps4 slim varsayarsak 60fps ultra çogu oyunu oynayabliecegin bi kartla 30fps medium değişilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pweck5

xbox one s in oyunları hangi grafikte oynattıgını bilmiyorum ama ps4 slim varsayarsak 60fps ultra çogu oyunu oynayabliecegin bi kartla 30fps medium değişilmez.

30 fps yi çok garipseyeceğimi zannetmiyorum ama grafik medium ise sorun olur. Ps4 pro ile durum aynı mıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: roronoar

quote:

xbox one s in oyunları hangi grafikte oynattıgını bilmiyorum ama ps4 slim varsayarsak 60fps ultra çogu oyunu oynayabliecegin bi kartla 30fps medium değişilmez.

30 fps yi çok garipseyeceğimi zannetmiyorum ama grafik medium ise sorun olur. Ps4 pro ile durum aynı mıdır

PS4 Pro veya Xbox One X almalısın. Standart konsollar çok üzer 1060'tan sonra.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: roronoar

quote:

ps4 pro 4k da 30 fps veriyor. 1080pde ise bazı oyunlarda 60 fps veriyor geri kalanında 30 fps ama grafik ayarı 1080pde high civarı oluyor ps4 pronun.
    Bu arada 30fps 60fps yi çok fazla hissedersiniz. isterseniiz aynı oyunu ps4 ve pcde açın aynı yeri oynayın farkı anlayacaksınız.
  • Ne sebeple geçmek istiyorsun Xbox'a ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elinizde kart varken konsola geçmek gibi bir hata yapmayın.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    +1

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xbox ı donanıma para vermemek için aldığınızı farzedersek mantıklı ama hali hazırda bir sisteminiz var gibi? illa alacam derseniz de, bende 2k 165hz monitor ve gtx 1080 ekran kartı var. bunun yanında geçen ps4 aldım normal olanından, 1 aydır pc de oyun oynamıyorum. kaç hz de oyun oynattığını ya da içinde ki donanımı bilmiyorum ps4 ün ama tv açıp oynadığım zaman hiçbirşey gözüme batmıyor.. God of War da gelsin de gözümüz bayram etsin :)
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    X boxa geçme sebebim gtx 1060 satarak x box + 10 civarı orjinal iyi oyun alabilmem ve konsolu merak ediyorum + ekran kartsız pcde lazım olursa duracak lol dota tarzı online oyunlarda oynanır.Pc de pubg, gta 5 wicher 3 var orjinal oyunum az

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük hata
  • Vazgeçtim ;( peki tüm sistemi satıp ps4 Pro + 4K tv nasıl olur?

• saçma ve hatalı bir seçim olur hocam
  • Gidip bir yerde dene öyle karar ver bencr

• roronoar R kullanıcısına yanıt
    Bence steam indirimleri yeterli.

• konsol ayrı birşeydir pc'ci adam konsol almaz sevmezde en konsolcuyum elime xbox one geçti grafik tabi ki önemli ama konsolda var olan birşey var çok iyi upscale yapar konsollar ör vereyim killzone 4 1080p diye çıkartıldı ps4'e ama daha sonraları 900p olduğu anlaşıldı adam nasıl bir teknikle upscale yaptılarsa anlayan olmamış,grafik ayarına gelirsek medium ayar konsol için yeterli ama pc'de nedense hiç yetmez,alacaksan xbox one x al yıllık üyelik ve gamepass ile oyunun dibine vurursun ha ben oyundan aldığım zevke bakarım diyorsan xbox one yeter
  • tamamen keyfinize bağlı, eğer pc de istediğiniz oyunları oynadıysanız ve daha önce ps4 exclusivelerinden oynamadıysanız, ps4 güzel olabilir, xboxa pek bişey diyemem exclusivesi ps ile yarışamaz. fakat pubg avantajı var onda, ea access falan.

• ülkemizdeki su kart sıkıntısında bence kartı iyi bir fiyata okutup

ps4 pro alıp türkçe dublaj oyunların ve gelicek olan manyak exlerin tadına bakmanı tavsiye ediyorum

god of war last of us 2 vs vs güzel oyunlar gelicek bence ps4 pro alınabilir yani degerlendirilebilir

pc dede film int günlük işlerinizi yapabilirsiniz
  • Ps4 s her oyunu 60 oynatir diye birsey yok aynisi xbox one s icinde misal fifa falan 60 gta 5 30fps.

Pro ve x one x de iki secene var o da güncelleme ile geliyor 60 fps performans 30fps 4k oyundan oyuna degisiyor tabi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.