S

Yüzbaşı
20 Nisan 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme
Toplam: 313 (Bu ay: 2)
Gönderileri
Merak ediyorum bunu,kaç kişiyiz saymaya çalışalım
18 ağustosta sınav varmış ama hangi kampüste olacağına dair bilgi bulamadım, yardımcı olabilecek var mı ?
Bulamadım da internette
Tıp fakültesinde 3. Senemde boun fiziğe geçmeyi düşünüyorum

İngilizce seviyem internediate ,bu şartlarda hazırlık sınavı için çalışılır mı yoksa hazırlığa kalınıp hem ortama alışıp hem +1 dil öğrenilir mi?
İyi akşamlar arkadaşlar, ben 2 . Sınıfın sonunda tıp fakültesinden ayrılmak istiyorum,myp ile yatay geçiş yapmadan önce şansımı denemek istiyorum sınavda

Deneme çözerken soru tiplerini anımsadığımı ama konuları hatırlamadığım için yapamadığımı fark ettim,o yüzden hızlı tekrar için kaynak öneriniz var mıdır?

Ek olarak da çözümlü deneme önerirseniz sevinirim

İyi günler, ben bilgisayarımda eksik driver var mı kontrol etmek istiyorum da bunun için program öneriniz var mıdır?

Arkadaşlarıma yaptığım işi birazcık paraya çevirmeyi düşünüyorum da nasıl bir yol izlemem gerekiyor bunun için, bir bilen aydınlatabilir mi?

Not:Bu bir reklam değildir, dhda zaten sınavla ilgili milyon tane tavsiye konusu var ve açanlar benden daha başarılı .işimi dh dışında yapmak istiyorum biraz ama ne yapacağımı bilmiyorum

Ufak bir aksaklık sonucu sinyal güçlendirici yerine modem almışım, değiştirme durumunda internet kesilir mi?

Müşteri hizmetlerine ulaşamadım bunun için

Mustafinin uluslararası başarısı var,kendini farklı kulüplerde kanıtladı,hem pl hem bundesligada oynadı

Maldini ne yaptı ,korkaklık yapıp milanda kaldı yıllarca

Aksini iddia eden milan romantikleri var hâlâ
Öncelikle bu bir iyimser bakış açısı değildir,sadece olasılıkları söylüyorum

1-)herkes iyi geçti dediği için insanlar çekinip emin olmadıklarını doğru sayıyor

2-)geçen sene sıralamanın tekrar kullanımının ilk defa etkisi bu yılki zorluğu nötrler

Fen belirleyici olur bu sene,matematik çok etkilemez.benim girdiğim bölümün 13kdan almasına rağmen 35 ayt mat ortalaması var,zaten yüksek olan bir şey daha fazla yükselemez

Ben yığılmanın 17-30k aralığında olacağını düşünüyorum,üstlerde orta sıralar kadar olmaz
Hakkında
Forum İkinci El İmzası:
Tarih göstermiştir ki: Bilge her şeyi bilmez… Sadece ahmaklar her şeyi bilir
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
General Mobile
Mobil cihaz
samsung
Operatör
turkcell
Takım
Fenerbahçe
Dünyadan Futbol
Liverpool FC
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.310
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 21.420 (Bu ay: 272)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.659 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.