Şimdi Ara

Xbox s X satıp ps5 slim e geçmeli miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 ay önce series x aldım ve çok memnunum. Ayrıca 2 ay önce rtx3050 li gaming laptop aldım. Ps5 i merak ediyorum ve kullanmak istiyorum sizce konsolu satıp ps5 slim alınırmı yoksa mantıksız bir hareket mi olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• PS5 exclusive oyun çok az. Ne için aldığına bağlı. 55 inç TV ye bağlı oynayacaksan her türlu çok iyi cihaz. Series x de öyle.
    Hayatında hiç PS oynamadiysan exclusiveler(pek kalmadı ama kült oyunlar) PS plus alıp oynanabilir. Ya da FIFA atılır. Onun dışında 2025 de konsolun koltuk ve rahatlık dışında bir kantigi kalmadı bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki konsola da sahip biri olarak, kesinlikle Xbox SX'te kalmanızı öneririm. Playstation tarafı bir kere çok pahalı. Xbox tarafında Çok daha uyguna bulacağınız oyunları bu tarafta on katı ücrete bulursunuz. Örneğin geçenlerde "The Messenger" oyununu Xbox'ta indirimsiz 50 liraya aldım, merak edip baktığımda diğer mağazada 699 lira olduğunu gördüm. Ek olarak, Xbox'ın kumanda tutuşu ps'ye göre çok daha rahat. Xbox kullanıcı arayüzü de ps'ye göre çok daha kullanışlı ve canlı.

Ben Xbox'ı ps'yi aldıktan kabaca bir sene sonra aldım, ilk başta Series X'i görseydim doğrudan onu alırdım. Xbox'ı ps'den daha çok açtığımı söylemeliyim.

Konsola has oyunlara gelince... bakınız Ps tarafı da Game Pass gibi katalog yapma yoluna gitti ancak özel oyunların hepsi katalogda yok. Nuh Nebi'den kalma, kimsenin görüp de duymadığı oyunları getiriyorlar kataloga. Örneğin bir Stellar Blade, Wukong oynamak isterseniz her türlü bunları satın almanız ve kiralamanız (kardeşlik dedikleri olay) gerekecek.

Sözün özü, PS tarafı kötü değil, ancak Xbox varken onu elden çıkarıp Ps tarafına geçmeye değecek bir fark yok. Maddi kaygınız yoksa tabii ki alıp denenebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Leon FR kullanıcısına yanıt
    Cevaplar için teşekkür ederim, konsolu satmamaya karar verdim fiyatlar ps tarafında gereksiz pahalıymış. Belki almanyadaki akrabama oradan 2. El almssını söyleyebilirim ps5 i . Bu sayede hem uygun fiyata çözerim hemde iki konsol da olmuş olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2. el xbox series x i biraz zor satarsın. aslında satarsın satarsın da biraz uzun sürebilir satman :) 

• varsa maddi olarak imkanın(satarsan cihazı üzerine ne kadar eklersin muamma x box çok tercih edilen satışı çok dönen cihaz değil)PS5 i mantıklı bulduysan al.oyunlar bi tık daha pahalıdır. Plus vs aboneliği almayacaksan yada onun dışında oyun alacaksan. 3. parti fiyatları çok can yakıcı olabilir x box a göre.

• Ps5 al xbox pişmanlıktır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben yaptım ama ps exclusive aramıyorsan diğer oyunlar pste aşırı pahalı. Fiyat beni yormaz diyorsan geçebilirsin. Aksi taktirde kalmak mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirate19 -- 1 Şubat 2025; 16:32:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.