Şimdi Ara

gtx 1060 6gb tan xbox one s e geçiş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam, pc ve xbox kullanan birisi olarak yorum yapıyorum. Bir dönem bende senin yaşadığın durumu yaşamıştım ve arkadaşımdaki sisteme bakarak bir karar verdim. Bazı arkadaşlar hata olur, yok görüntü çamur falan demiş ama ben one s kullanıyorum ve 4k tv im var. Modelide sony xd8505. Oyunları 4k ya upscale ediyor dolayısı ile görüntü kalitesinden memnunum. Öncelike neden xbox aldığımı söyleyelim. Ea access olayını araştırmanı tavsiye ederim. Yıllık 120 tl gibi bir tutara bir çok güncel oyunu oynayabiliyorsun. Fahiş fiyatlara oyun almana gerek kalmıyor. İkincisi paran çoksa game pass alırsın, sayıca fazla ve güncel bir çok oyuna daha sahip olabilirsin. Benim tavsiye öncelikle ea access ten yana. Bf1 ve titinafall2 yi onun sayesinde ek ücret vermeden oynayabiliyorum. Diğer sebebi, xbox ın multiplayer platformunun çok sağlıklı olması, gecikme, takılma, kopma hiç olmuyor. Pc deki multiplayer keyfini alabiliyorsun. Oyuncu yok diyen insanlarada aldırış etme. Diğer bir sebebim xbox ın gamepadi. Alıştığında fps oyunlarını çok çok iyi oynayabilirsin. İnanılmaz ergonomik. Dota ve wow tarzı oyunları da pc de oynuyorum. Pc nin gücünü tartışmaya gerek yok. Fakat günümDe iyi bir pc dediğimizde artan ekran kartı fiyatları benim tarafımda bunu imkansız kılıyor. Fakat konsolda herkes donanım olarak eşit. En önemlisi şifre girme , illegal işler falan yok. Bende görüntü çamur değil, pişman değilim, 30 fps plan oyunlar var ise kesinlikle rahatsız etmiyor. xbox one s ten oldukça memnunum. One x e bile ihtiyaç duymuyorum açıkçası. Oyunlara fahiş fiyatlar ödemiyorum. Tavsiyem xbox one s ten yana olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 9 9950x3D @Asus ROG Ryujin III Exteme Asus Crosshair X670E Extreme | MSI RTX 5070 ti Vanguard G.skill Tridentz RGB 2x16GB DDR5 6000CL3038 SAMSUNG 980 Pro M2 SSD Asus ROG Helios 1TB QNAP TS 464 @ 16 TB ASUS ROG Thor 1200w Platinium Corsair K95 Logitech G502 // Lightspeed @Steelseries mass

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.