Şimdi Ara

Gerçekten Zamanında ve Kaliteli Transferler Yapabileceğimizi Düşünüyor Musunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şuana kadar genel olarak transferde son dakikaları alışkanlık haline getirmiş bir kulübüz. Taraftar olarak, en azından ben ve çevrem, biraz sabırsızız.

Niye ?

Çok fazla demeç var, şuan ki son tarih Haziran sonu.

GALATASARAY TARAFTARINA AVRUPADA SES VE BAŞARI GETİRECEK KADRONUN KURULACAĞI SÖZÜ VAR !

Sizler ne düşünüyorsunuz, bu sefer sancısız bir transfer dönemimi olacak yoksa yine her şey son dakikaya mı kalacak ?

Bir kısım arkadaşlarımız şimdiden UEFA kararlarını bekliyoruz diyebilir; ama Ümit Davala, Hasan Şaş gibi isimlerin bile kontratı bitmiş ve yenilenmemiş iken(gazetelerden gördüğümüz) buna inanmıyorum maalesef.

Evet SİZCE NE OLACAK ?

• Kaliteli transferlere inanıyorum da 'zamanında' sözcüğü beni çeldiriyor.
  • bende çok sabırsızım ama beklemekten başka yapcak birşeyimiz yok
  • kaliteli transferler bir nebzede zamanında transfer kesinlikle olmayacak geçen seneyi hatırlayın 3,4 kere şu zamanda transfer olacak,bitecek denildi ama çoğu gerçekleşmedi tabi geçen sene yönetim daha acemiydi şimdi ne olacak tam bir muamma
  • Bence bi surpriz yapacak yonetim (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-) Transferler Haziran sonuna yetisecek ( bu dendi )

2-) Transferler sezon acilisina yetisecek

3-) Transferler yurtdisi kampi 1. etap a yetisecek

4-) Transferler yurtdisi kampi 2. etap a yetisecek

5-) Transferler sezon acilisina yetisecek

6-) Transfer de zamanimiz var, transfer sezonunun son gunune transferler yetisecek

7-) GS istedigi futbolcuyu alir, ama transfer yapilmak icin yapilmaz. Ara Transferde bir iki futbolcuyu daha aramiza katicaz

Ocak 2013

8-) Ara transferde futbolcu almak risklidir, sezon sonu hocamizla oturup gerekli transferleri yapicaz.

Sonra tekrar 1 e donucez.

GS ye Abrahamovic gelsede olacak bu arkadaslar. BIzim yapimiz farkli anliyamadim.

Tekrar diyorum bu yaziyi yonetimi elestirmek icin YAZMADIM. Sadece malesef genelde olan seyler bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

1-) Transferler Haziran sonuna yetisecek ( bu dendi )

6-) Transfer de zamanimiz var, transfer sezonunun son gunune transferler yetisecek

7-) GS istedigi futbolcuyu alir, ama transfer yapilmak icin yapilmaz. Ara Transferde bir iki futbolcuyu daha aramiza katicaz

Ocak 2013

8-) Ara transferde futbolcu almak risklidir, sezon sonu hocamizla oturup gerekli transferleri yapicaz.

GS ye Abrahamovic gelsede olacak bu arkadaslar. BIzim yapimiz farkli anliyamadim.

Tekrar diyorum bu yaziyi yonetimi elestirmek icin YAZMADIM. Sadece malesef genelde olan seyler bunlar

İmzamı atıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devil1106

quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

1-) Transferler Haziran sonuna yetisecek ( bu dendi )

Ocak 2013

İmzamı atıyorum

Bu arada 2. ve 5. ayni olmus

Demek istedigim 2. de Turkiyede ki sezon acilisi. Avrupa kampi oncesi

5. de ise Lig acilisi

ama cidden son yillar hep boyle oluyor

• Kısa ve net Avrupa'da oynamıs, yası kemale ermıs, artık parasına oynayan oyuncu kovalıyoruz. Cantadan su yıldız bu yıldız cıkacak dıyecekler yıne Rıera gıbı facıalar olusacak adım gıbı emınım. Turkıye ve ozellıkle Avrupa'da kı rakıplerımız guclenırken bıze hersey mustehak bu transfer polıtıkasıyla.

• Haziran sonuna kadar yerli transferler, Haziran'dan sonra duruma gore yabanci transfer olacagi haberini okudum. Yani sonuc olarak kararin aciklanmasi bekleniyor, ne kadar elestirirseniz elestirin durum boyle. O yuzden Haziran ayinin sonuna kadar yonetimi transfer konusunda elestirmeyi dusunmuyorum. Tek korkum bu sure icerisinde ilgilendigimiz futbolculari baska kuluplerin almasi. Yoksa yonetim bu sezon cok iyi isler cikardi.
  • Evet iyi transferler yapacağız göreceksiniz.
  • Tabi ki evet
  • Hic transfer yapmasak bile bu takim belli potansiyele sahip bir takim benim korkum yok transfer yapmak demek takimin her zaman iyi olmasi demek degildir bazen ters teper.
    Ama mutlaka yönetim 2 ila 5 ismi kadroya katacaktir aslinda benim tek korkum transferden daha ziyade Melo sorunu.
    Baros düsmani olmama ragmen o bölgeye transfer yapmamalari bile umursamiyorum en önemli ve kesin cözülmesi gereken bence ilk olay Melo.
  • mesajim bulunsun

• hocam niye bu kadar sabırsız ve kaygılısınız bu transfer işlerinde anlamıyorum. tarih daha 5 haziran. haziran sonuna daha 25gün var. işin ilginci yarın ilk transfer kesinleşirse bu konu patlar. önümüzde uzun bir yaz periyodu var. herkesin dediği gibi tek derdimiz uefa. uefadan bir sıkıntı çıkmasın fotomaç-fanatik hangi adamı yazacağını şaşıracak o derece bir transfer gücümüz var. fakat bunu kullanır mıyız bilmiyorum. daha geçen gün adebayor-dzeko isimleri geçiyordu. azıcık sabırlı olun ağustosa kalmaz transferler o kadar eminim.
  • Geçen yaz da hazırlık kampına yetiştireceklerdi sözde... Geçiniz bunları efendim, Galatasaray'da transfer bitmez. Listende olan oyuncu Euro 2012'de parlarsa nah alırsın...
  • zamanında transfer yapılmaz yumurta hesabı kaliteli transferler umarım yapılır
  • hamit melo solaçık almadan gelmesinler
  • malesef gsnin büyük kısmının tek derdi fenerin durumu ve fenerin ceza alması, kendi takımıyla ilgilenen yok yöneticiler dahil.
    riskte olan fener transfer yapıyor tertemiz gs transfer için uefanın iznini bekliyor
  • Güne MELO'nun yeni talibinin çıktığı haberiyle uyanmak..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.